Antikoncepce - tablety bez přibírání

janibubi
16.7.12 00:21

Antikoncepce tablety bez přibírání

Holky jsou nekaje tablety po kterych se netloutne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
16.7.12 00:35

Tak zrovna tohle je pro mě taky aktuální téma. Pro mě by bylo ještě výborné vědět, po které antikoncepci se zaručeně hubne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 01:01

Holky jmenuje se to Yadine, zeptejte se svého doktora, či doktorky…opravdu mužu doporučit, brala jsem ji spousty let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
16.7.12 07:14

Ty holky, já si myslim že na těch práškách nezáleží. Já osobně jsem vystřídala troje, ale po žádnejch jsem nepřibrala ani gram.. Někdy před x lety (asi 9?) to byl Logest, ale novej doktor mi doporučil něco lepšího na pupínky, Diane, no a pak to změnili na Chloe, a pořád stejný. :-) Mimochodem Chloe je taky výborná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
16.7.12 07:20

Tak já vystřídala asi pět druhů antikoncepce, dokonce i ty proti přibírání a nic mi nepomohlo. U každé je to jiné, já přibírala po všem, i po hormonech na urovnání cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.7.12 07:24

Já brala x let Logest, prý je přímo proti přibírání. Nevím, ale možný to je, nepřibrala jsem. Jéé, kde jsou ty časy… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
16.7.12 07:28

Me vsechny prasky vadily-vykyvy nalad, pribirani, akne..zkusila jsem vsechno mozny… A nakonec dostala naplasti Evra a super..zadny vedlejsi ucinky a clovel nemusi denne premyslet nad praskama… Takze super a doporucuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
16.7.12 08:01

Ja brala pred tehu 9 let - a nic ani deko navic a ted po porodu jsem uz mela 3 ruzny a tloustnu po vsem - okamzite po tydnu to citim, jakmile to vysadim, zade do tydne jsem na svy vaze..
Pry to tak nekdo ma, je to proste hormonalni zmena v tele :nevim:
takze neberu nic at se stara chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21643
16.7.12 08:31

Já měla diane, Yadine, cerazette a teď hormonální tělísko a ani po jedněch jsem nepřibírala. a já bych to zrovna tak uvítala :-) mám totiž opačný problémy :-)
podle mě to nejde jednoznačně říct, protože na každou fungují hormony trochu jinak. holt musíš zkoušet a uvidíš, co ti sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
16.7.12 08:38

Na každého působí hormony jinak. Někdo přibírá skoro po všem, někdo po ničem. Jediné řešení zkoušet a zkoušet, nebo vyřešit tělískem, kondomem.
Také jsem přibírala, zkoušela, až jsem skončila na yasminelle, super, váha lezla pomaloučku dolů-asi 12 kg, ale po čase, jak si tělo zvyklo, tak váha zase lezla nahoru. Čím je člověk starší, tak nemusí tablety s nízkým obsahem hormonů udržet cyklus-tzn. krvácí se mezi menstruacemi.To jsem měla já, pořád se lékařka snažila dát jiné a jiné tablety, ne ty nízkohormonální, na těch to byla katastrofa. Dříve jsem mívala mnoho let Cilest, potom jsem si dala tělísko a po vysazení tělíska byl návrat k Cilestu nemyslitelný. Vůbec neudržel cyklus. A zkusila jsem asi 5 preparátů, až jeden cyklus udržel-už si nepamatuji název. Ale byla to trojkombinace hormonů-3 barvy tabletek-a dost se přibíralo. A potom jsem zkusila Yasminelle a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
16.7.12 12:08

Mirelle beru už dlouho, a ani deko navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.7.12 12:14
@janibubi píše:
Holky jsou nekaje tablety po kterych se netloutne?

Jo HA holt působí na každou soudružku jinak :mrgreen: I když ti tady mlion holek napíše, že po jisté HA nepřibraly, tak můžeš být klidně ta první, co po ní ztloustne, to ti nezaručí nikdo. :roll: Asi to chce fakt zkoušet, ale já osobně teda náladu na zkoušení různých HA nemám. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
16.7.12 15:02
@Gina108 píše:
Jo HA holt působí na každou soudružku jinak :mrgreen: I když ti tady mlion holek napíše, že po jisté HA nepřibraly, tak můžeš být klidně ta první, co po ní ztloustne, to ti nezaručí nikdo. :roll: Asi to chce fakt zkoušet, ale já osobně teda náladu na zkoušení různých HA nemám. :|

To já práve náladu zkoušet taky nemam, naposledy sem mela chloe a a i po roce me bolely prsa atd otrava…

• Citovat
  • Upravit
465
16.7.12 23:42

Já brala před 12ti lety Triquilar. Za 2 roky jsem přibrala skoro 15 kilo - samá voda. Bodalo mě po něm v prsou. Pak jsem měla Logest, po něm jsem přibrala dalších 5. Nechápala jsem, jak. Měla jsem spoustu pohybu, nepřejídala jsem se…Po 5ti letech braní HA jsem to vysadila, protože jsme chtěli dítě. Přibírat jsem sice přestala, ale s váhou jsem směrem dolů nešla. 5 let jsem nemohla otěhotnět, nešlo mi shodit ani kilo - aerobik, jezdila jsem pravidelně na kole, poněvadž jsem pracovala v družině, denně jsem s děckama hrála vybiku a basket, až se ze mě lilo, ale nic nepomohlo. Pak najednou, po pěti letech, jako když mávne kouzelným proutkem, se začalo dařit shazovat. Pohybu bylo méně, protože jsem přešla do školky, ale přesto jsem si všimla, že jde pomalinku váha dolů. Trošku jsem si upravila stravovací režim - víc jsem začala pít a zařadila jsem svačiny. Za třičtvrtě roku jsem dala dolů přes 10kg. No. Pak jsem konečně otěhotněla, 15 měsíců po prvním porodu zase a mám je zpátky. Ale mám 2 děti a jsem šťastná. Můj gynekolog i praktická lékařka říkali, že se pravděpodobně mé tělo těch pět let čistilo od té HA. Na každého to opravdu působí jinak. Po zkušennostech, z předešlých let si netroufám užívat HA, takže to řešíme kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.7.12 13:32

Žádná antikoncepce sama o sobě nezpůsobuje přibírání. Buď zvýší chuť k jídlu, takže příčina je jasná a nebo můžete zadržovat vodu, takže se taky zdá, že přibíráte ale stačí jen HA vyměnit. Na každého prášky působí jinak, co někomu vyhovuje, jinému dělá zle, je třeba zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí