Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám obrovskou prosbu, hledala jsem tady ve všech diskuzích ale bohužel to co potřebuji vědět jsem nenašla. Včera jsem byla u svého doktora a domluvili jsme se na zavedení tělíska. Jediné co mi řekl že teda mám dojít jak dostanu menstruaci a že mě to bude stát 650Kč. Obracím se na vás s prosbou zda nevíte o jaké je jedná tělísko jestli je hormonální nebo ne..
Že jsem se měla zeptat jsem si uvědomila až když sem vyšla z ordinace..
Moc děkuji za jakýkoliv příspěvek.
To by ti lékař měl vše vysvětlit! Zkus mu zavolat a zeptej se na název. Pak si sama na netu projdi vše o tělískách. Já jsem nakonec zvolila tělísko Mirenu a jsem velice spokojená. Nevím o ní a nemám menses ![]()
@Misa12 podle ceny to vypadá na normální Danu, Mirena (s uvolňováním hormonů) vychází do 6 000 Kč.
@Misa12 píše:
Já právě hormonální antikoncepci nemůžu. Ze zdrav. důvodů.
Moje kamarádka hormon. antik. mít také nemůže a má Mirenu. Ten hormon se uvolňuje jen lokálně v místě, kde je zavedená. Je nízkohormonální a neobsahuje estrogen.
Doktorovi zavolej, on ti to určitě vysvětlí, taky mu volám až po návštěvě, protože jsem se zapomněla na něco zeptat
Tohle tělísko bude nehormonální…
Holky a které tělísko (kromě mireny) je dobré? Kojím 6 měsíců, menses nemám, ale riskovat už nechci, to si to pak ani neužiju, to milování
nevíte jaká je šance otěhotnět s tělískem?
To je určitě tělisko dana ja sem za ni davala asi 800kč. Mam ho už rok a pul a je v pohodě.
No tak nic příjemnyho to zrovna není ale da se to vydržet ješte že se to zavadí jednou za pět let.