Antikoncepce Katya a krvácení

202
9.7.12 17:21

Antikoncepce Katya a krvácení

Zdravím Vás :kytka:,pořebuji poradit. Před asi cca 3 týdny jsem přestala kojit. Předtím jsem nebrala žádnou antinu, protože mi žádné neseděly :oops:.No a jak jsem přestala kojit, tak jsem čekala na první den menstruace ať si mohu konečně vzít první tabletku Katyi. Dostala jsem to v sobotu a tak jsem si vzala první tabletku :lol:.Jde ale o to, že stále krvácím :think:.Má se to krvácení tou antikoncepcí zastavit a pak budu krvácet až po dobrání platíčka :nevim:???Právě nevím jak to bude. Poraďte mi prosím :kytka:.Děkuji a hezký den přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1793
9.7.12 19:18

Ahojky, tak já katyu mám. A také jsem začala brát u menzes. Já to takhle mám. V pátek začnu brát, menzes končí v neděli. Upraví se to neboj:). Uvidis jak dlouho to budes mít. Beres prasek teprve jeden den, a menzes normálně skončí. Ber dále:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
9.7.12 19:31
@Prdolinka86 píše:
Ahojky, tak já katyu mám. A také jsem začala brát u menzes. Já to takhle mám. V pátek začnu brát, menzes končí v neděli. Upraví se to neboj:). Uvidis jak dlouho to budes mít. Beres prasek teprve jeden den, a menzes normálně skončí. Ber dále:)

Ahoj :mavam:,nenapsala jsi to špatně :think:?Menzes ti končí v neděli? Měla by ti končit ve čtvrtek když začínáš brát v pátek né :nevim:?Jinak děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
10.7.12 16:07

@maminka22 Ahojky, nn, dobirám plato v patek, ve stredu to dostanu a v patek zacinam zase brat nové prášky a v neděli mi to končí - tzv. že mi to jako antikoncepce nezastaví. Jsem to napsala nesrozumitelně promiň :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
10.7.12 22:14
@Prdolinka86 píše:
@maminka22 Ahojky, nn, dobirám plato v patek, ve stredu to dostanu a v patek zacinam zase brat nové prášky a v neděli mi to končí - tzv. že mi to jako antikoncepce nezastaví. Jsem to napsala nesrozumitelně promiň :-) :hug:

Ahojky, no ale já začínám brát v sobotu takže to znamená že dobírám v pátek a dostanu to nějak v pondělí :oops:.Takže jak můžeš dobírat v pátek a v pátek další týden zase brát :think:?Právě, že musíš brát antinu 21 dní, po té máš 7 denní pauzu a po 28 dnech zase začneš brát další platíčko. Nějak to nechápu jak to bereš :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hašrelka
10.7.12 22:24

Prdolinka86: Jak jsem se vrátila po porodu k antikoncepci(Katya)tak jsem se ptala sestřičky jak se to bere už jsem zatu dobu zapomněla :oops: a beru to tak že poslední dobírám v pondělí a nové plato začínám další týden v uterý. Doktor mi zdůraznil že pauza musí být 7 čistých dní a další si vzít až 8 den. Bereš to blbě.

• Citovat
  • Upravit
202
10.7.12 22:53

No takže to myslím dobře, že to slečna a nebo paní bere špatně :think:.Protože musí být pauza 7 dní :lol:.Takže by jsi to měla začít brát taky v sobotu jak já, když dobíráš v pátek :palec:.Braní vím jak mám brát, ale vrtalo mi hlavou proč ještě krvácím a ono je to ze začátku protože jsem kojila :mrgreen:.Takže teď doberu v pátek…v pondělí to zřejmě dostanu jak kdysi dávno, v pátek mi to skončí a v sobotu si vezmu automaticky další prášek :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hašrelka
10.7.12 22:59

Maminka22: Ano přesně tak taky to tak beru a před otehotnenim jsem ji brala takhle 3 roky a asi dobre kdyz jsem neotehotnela :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hašrelka
10.7.12 23:00

Až po vysazení plánovaně :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4247
21.5.15 18:29

Holky nekoupila bys tě si naka odemne celé balení antikoncepce katya…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 19:06

Katya

Ahoj mám dotaz přesně 6.10 jsem dostala menzes a začala jsem brát antikoncepci katya 10.10 mi menzes měl končit ale stále ještě menstruaci mám a není to špinění je to úplně hrozně silná menstruace je to normální když jsem začala brát úplně první antikoncepci? :(

• Citovat
  • Upravit
4256
16.10.16 19:29
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz přesně 6.10 jsem dostala menzes a začala jsem brát antikoncepci katya 10.10 mi menzes měl končit ale stále ještě menstruaci mám a není to špinění je to úplně hrozně silná menstruace je to normální když jsem začala brát úplně první antikoncepci? :(

Spineni je normalni, silne krvaceni ne a rozhodne ne tak dlouho. Zavolala bych na gyndu zitra radsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nominovaná
16.10.16 20:20
@novakova.t píše:
Spineni je normalni, silne krvaceni ne a rozhodne ne tak dlouho. Zavolala bych na gyndu zitra radsi.

Kamarádka mi říkala že to třeba mohu mít i od stresu a nebo že se srovnávají hormony ale na gyndu Zavolám určitě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.16 09:27

Ahoj mám dotaz 6.10. Jsem začala brát antikoncepci katya první den mensesu Od 10.10 kdy menses měl končit jsem stále krvácela volala jsem paní doktorce a ta mi napsala cyklo na zastavení krvácení chci se zeptat jelikož beru antikoncepci pravidelně vždy kolem 14:00 odpoledne jestli i přes to že jsem krvácela jsem chráněná před otěhotněním? :think:

• Citovat
  • Upravit
1
25.12.24 15:00

Dobrý den, beru antikoncepci Katya. Občas na ni zapomenu nebo si ji vezmu v jiný čas a zase dostanu opět menstruaci může to být tím? Co mám dělat abych měla menstruaci v pořádku tak jak má být. Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí