Problém s tělískem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
2.7.12 09:58

Problém s tělískem?

Ahoj holky, zdravím všechny a žádám o radu, popř. zkušenost…
mám už něco málo přes měsíc zavedené tělísko, s tím, že po celou dobu jsem lehce špinila i po menstuaci, ale ted jsem dostala klasickej cyklus, jenže už je to 6. den, a místo, aby krvácení ustoupilo, tak je naopak silnější… je to normální? :nevim: hlavně už mě to začíná obtěžovat, protože vůbvec neodhadnu, kdy to tak můlže skončit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jullls
2.7.12 10:02

Tak já mám od porodu cca.8měs. Mirrenu.. a jako špiním celou dobu a asi dvakrát jsem měla normálně menses… :? a Mudr. „Jo, to se může stát“… Nechápu… :|

• Citovat
  • Upravit
5
2.7.12 10:19

To je teda taky divný, jeste, ze takhle dlouho :S právě mě bolí furt i břicho a už přemejšlim, jestli má cenu jít do nemocnice (muj dokotr je skoro 200 km jinde), nebo se to nevyplatí,. protože by mi taky jenom řekli, že se to „může stát“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
2.7.12 10:38
@Nikican píše:
To je teda taky divný, jeste, ze takhle dlouho :S právě mě bolí furt i břicho a už přemejšlim, jestli má cenu jít do nemocnice (muj dokotr je skoro 200 km jinde), nebo se to nevyplatí,. protože by mi taky jenom řekli, že se to „může stát“

Jinak já to necítím, nebolí nic… jen tohle je fakt naprd no…

• Citovat
  • Upravit
779
2.7.12 11:09

Je to normální…dlouho trvá, než se stim tělo srovná..taky jsem špinila snad 4měs..vydrž..zhruba po tom půl roce se to upraví a dalších 4,5roku je to pohodička..žádná MS nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
2.7.12 11:27
@ivulk píše:
Je to normální…dlouho trvá, než se stim tělo srovná..taky jsem špinila snad 4měs..vydrž..zhruba po tom půl roce se to upraví a dalších 4,5roku je to pohodička..žádná MS nic…

Jéééé, to by byla parádička… 8) :P

• Citovat
  • Upravit
9819
2.7.12 11:55

Chce to trpělivost, já ji mám taky a sice se krvácení objevilo jednou, ale špinění bylo v podstatě na dením pořádku, nic příjemnýho, dnes je to 8 měsícu co ji mám a žádná ms vůbec nic, je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jadik
4.3.13 15:00

No tak koukám, že v tom nejsem sama. Tělísko mám 2měsíce. Mezi mens. špiním skoro každý den, první měsíc mě i dost často bolelo břicho a byla jsem i unavenější. Mám tělísko, při kterým ms je. Tak doufám, že je to stejný jako s tou dražší, vylepšenou, kdy se to špinění mezi ms prostě časem srovná a nebude. Taky mě to otravuje…

• Citovat
  • Upravit
28569
21.3.13 17:07

Ahoj,

mám pět měsíců zavedené nehormonální tělísko. Pár dnů jsem špinila a pak se to upravilo a měla jsem to celkem pravidelně, teď ale krvácím už desátý den a spíš to sílí, než slábne. Měla jste to taky některá a co s tím? Kvůli malému mám celkem problém se k doktorovi dostat, tak jestli mám plašit, nebo ještě počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
21.3.13 17:39

@Nikican a to je hormonální nebo nehormonální? Já první dva po zavedení měsíce měla MS 14 dní, dost silnou. Pak mi doktorka řekla, ať při prvním špinění začnu až do konce MS jíst 3× denně 2 prášky Ascorutinu. Zkrátilo se to na 4 dny, takhle jsem to projistotu vzala ještě další cyklus, pak už jsem to nebrala a mám to jako dřív ten týden. Jo mám nehormonální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarča21
10.6.13 11:30

Zřejmě půjde ven ale co pak?

Ahojky všem, hledám radu.Po porodu jsem si nechala dát nitroděl. tělísko multiload CU. Už je to rok a tělísko začíná zase zlobit. Měla jsem problémi na začátku po vložení a na gynekologii jsem byla jako „doma“.Každou chvíly nějáký zánět atd. Přitom jsem na záněty ani mykozy nikdy netrpěla. Ted' mam bolesti i při styku, takže z toho nic nemám, když jsem vystresovaná pokaždý z bolesti, bolsti v podbříšku, a už týden svědění, výtok a pálení v hrdle.Tak si ho chci dneska vyndat. Samozřejmě n ambulanci. Myslim si že potíže mám proto, že je z mědi. Vzpoměla jsem si totiž že nemůžu mít ani obyč. naušnice. Musim mít jen zlato nebo stříblo. Na netu jsem našla tělísko goldlily plastic bez mědi. Ale do ČR ne nedováží. Hledala jsem někde jestli se dá objednat a žatim nic.HA nesmím, kondomům nevěřím, a nechráněná před početím zůstat nechci. Nevítě některá je jiné tělísko ze stříbra či zlata, které je v ČR dostupné?

• Citovat
  • Upravit
448
10.6.13 12:33

@Jarča21 Zdravím, mám dojem, že bez mědi je tělísko Mirena (snad jsem nepopletla název) Stojí kmolem 6000,– a pomalu se z něj vylučují hormony lokálně. Sama o něm uvažuji, ale po císaři musím ještě nějaký čas počkat. Prý je to i pro ženy, které normální HA brát nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
10.6.13 13:29

@Jarča21 já mám nějaké zlaté, stálo 1500, ale za nic si nevzpomenu za název. Vím, že to obyč měděné bylo o 500 levnější, ale já se té mědi taky bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
10.6.13 13:33

@Koblížek21 Nejmenuje se Goldlily? To má obsah zlata, je bez mědi a prý hodně šetrné. Můžu se zeptat, jaká je spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
10.6.13 13:36

@mian ježiš já fakt nevím, ale jako spokojená jsem, akorát zezačátku jsem měla trochu problém s MS, ale po Ascorutinu se to upravilo. Na mykozy jsem trpěla vždycky, takže to jiné není, a jinak spokojenost. Jediný co mi vadí, že mám MS každý měsíc, ale prášky kvůli tomu už zobat nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí