Problém s tělískem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
10.6.13 13:41

@Koblížek21 Díky já taky tak trochu sbírám info. Z té mědi bych taky měla strach, tak jsem chtěla už nějaké „vychytanější“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
10.6.13 13:42

@mian já si právě taky říkala, obyč náušnice nemůžu, vlastně ani stříbrné, kdoví, co by ten kov dělal tam, ale tohle je fakt super. Kdybych šla k doktorce tak se zeptám, ale půjdu asi až tak za měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
10.6.13 13:47

@Koblížek21 To je dobrý, já si musím ještě tak půl roku počkat kvůli tomu císaři. Prý by to tou jizvou mohlo vylézt ven, což by mě asi mrsklo. Ale už se na tělísko moc těším, ubudou takové ty stresy po cestě na dovolenou:" Miláčku, zapomněla jsem prášky!" „Kde?“ „Doma na stole!!!“ :mrgreen: Ještě se zeptám, jestli zavedení bolí… Jsem trochu posera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
10.6.13 14:25

@mian já byla hned po šestinedělí, tak to jenom maličko štíplo jak mě doktorka jakoby otevřela těma nástrojema, jinak prý to štípne maličko víc, ale já pořád čekala a čekala, kdy to teda začne bolet a ono nic, a po zavedení mě asi den bolelo břicho jako na MS a trošku jsem špinila, jinak dobrý. Tak snad nezapomenu a zeptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
10.6.13 14:28

@Koblížek21 Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarča21
10.6.13 18:19

@mian O miréně jsem tady četla v odborných článcích. Kdy jsem se dostala na vedlejší účinky, tak jsem si to raději rozmyslela.

• Citovat
  • Upravit
3249
10.6.13 19:31

@Jarča21 ta se mi nelíbí, že je hormonální, fuj, s hormony už nechci mít nic společnýho. @mian prosím tě připomeň se mi za nějakých 14 dní přes SZ, ať nezapomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
10.6.13 22:16

@Jarča21 Já jsem četla, že to má minimální vedlejší účinky. Oni musí napsat všechno, aby se chránili, ale těžko říct. Ona ta farmacie je taky dobrej byznys, tak už člověk neví čemu má věřit. Tak raději hledám přímo zkušenosti uživatelek. Moje tělo je ale odolné vůči všemu (až se někdy divím) :mrgreen: Hlavně řeším spolehlivost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
10.6.13 22:19

@Koblížek21 Jj, díky moc, snad nezapomenu já :mrgreen: Někdy mám totiž pocit, že mi klepe na dveře ten němec, co schovává věci po baráku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
10.6.13 22:37

Ahoj, já mám Mirenu a teda ze začátku jsem byla zoufalá, protože jsem špinila rok a tři měsíce :zed:,ale pak najednou nic žádný menzes jen jedno pidi špinění jeden den. Doktor mě taky utěšoval, že to se srovná a měl pravdu a já teda přestala doufat a dočkala se. Každá to má jiné. A ty vedlejší účinky mám prý brát s rezervou jak tu někdo zmínil musejí psát vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
10.6.13 22:53

@Kačab To je to, čeho se trochu děsím. Všude čtu, jak se začátky neobejdou bez špinění. A více než rok je teda mazec. Ale asi mi nic jiného nezbyde, než to prubnout. HA mi dlouhodobě doktor nedoporučuje kvůli rodinné anamnéze, plus to, že jsem kuřák :( A navíc je otrava si to pořád hlídat :mrgreen: Jinak žádné problémy nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
11.6.13 13:12

@mian Ale já si myslím, že tak dlouho můžu špinit jenom já vždy slíznu to nejhorší ;),takže u tebe to může být jen pár týdnů. A žádné problémy nemám. Fakt jsem momentálně spokojená a žádné hlídání prášků nemusím řešit :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
11.6.13 13:14

Jo a na špinění mi doporučil ascorutin, ale ten mi vůbec nezabral, ale někomu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
11.6.13 14:34

@Kačab Díky, ještě se zeptám, jestli to není nějak cítit, jestli se to nemůže nějak blbě za to „zatáhnout“… Ptám se blbě, ale prostě s tím nemám zkušenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
11.6.13 14:41
@mian píše:
@Kačab Díky, ještě se zeptám, jestli to není nějak cítit, jestli se to nemůže nějak blbě za to „zatáhnout“… Ptám se blbě, ale prostě s tím nemám zkušenost :mrgreen:

Když si tam sáhneš, tak to nahmatáš já to nezkoušela, ale doktor mi to říkal, že si to tak můžeš kontrolovat a ze začátku to vadilo partnerovi a tak jsem zašla na gyndu a on mi ty drátky zkrátil a už je to ok.Na příbaláku nedoporučují tampóny, že by se to mohlo vytáhnout, ale doktor říkal, že to se stalo někde v cizině jedné paní a vůbec se neprokázalo, že by to bylo tím tampónem, ale napsat se to muselo a on sám prý nikoho nezná komu by se to stalo a sám mi ty tampóny doporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí