Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Otěhotnět lze v každé fázi cyklu, ale ve tvém případě je ta pravěpodobnost opravdu minimální…
radím zklidnit myšlenky, jít se vyspat a zítra bych zavolala gynekologovi a pro jistotu se přeptala (ale myslím, že můžeš být v klidu)
Pro postinor jsis byla??? to bych asi udělal jako první, jinak není moc co radit. jen asi, že otěhotnění je velmi nepravděpodobné. tak držím palce, ať to dobře dopadne
Já si myslím, že s tím nic jiného udělat nemůžeš
Zkus zajít ke gynekoložce, ta by ti mohla poradit.
Ahoj, známá používá „dámské“ kondomy, jsou „bezpecnejsí“ nez ty pánské. Netusím, jestli obsahují nejaké hormony, ale tvůj gyn, ti poradí. A manzelovi rekni, pokud nechce mimnko at se taky stara:) ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Mám dnes 1. den cyklu (MS) a při styku se nám protrhl kondom. Ráno bych si byla do lékárny pro postinor, ale nemůžu ze zdravotních důvodů užívat hormonální antikoncepci. Dá se vůbec něco dělat něco jinýho proti otěhotnění než hormony? Asi ne, že? A jaká je pravděpodobnost otěhotnění první den cyklu, pokud ho mívám pravidelný? Ach jo, jsem naštvaná na manžela, že to musím řešit a on chrápe!
pouzivam tohle:
http://www.pesarfemcap.cz/menu-coje
To je blbý, že nemůžeš žádné hormony
Ale fakt doufej!!! že je to pravda a při MS se otěhotnět nedá ![]()
Dobrý večer.
Mám dnes 1. den cyklu (MS) a při styku se nám protrhl kondom. Ráno bych si byla do lékárny pro postinor, ale nemůžu ze zdravotních důvodů užívat hormonální antikoncepci. Dá se vůbec něco dělat něco jinýho proti otěhotnění než hormony? Asi ne, že? A jaká je pravděpodobnost otěhotnění první den cyklu, pokud ho mívám pravidelný? Ach jo, jsem naštvaná na manžela, že to musím řešit a on chrápe!