Prasklý kondom první den MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.7.12 00:04

Prasklý kondom první den MS

Dobrý večer.
Mám dnes 1. den cyklu (MS) a při styku se nám protrhl kondom. Ráno bych si byla do lékárny pro postinor, ale nemůžu ze zdravotních důvodů užívat hormonální antikoncepci. Dá se vůbec něco dělat něco jinýho proti otěhotnění než hormony? Asi ne, že? A jaká je pravděpodobnost otěhotnění první den cyklu, pokud ho mívám pravidelný? Ach jo, jsem naštvaná na manžela, že to musím řešit a on chrápe!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1451
16.7.12 00:23

Otěhotnět lze v každé fázi cyklu, ale ve tvém případě je ta pravěpodobnost opravdu minimální…
radím zklidnit myšlenky, jít se vyspat a zítra bych zavolala gynekologovi a pro jistotu se přeptala (ale myslím, že můžeš být v klidu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 09:49

Nějaké jiné rady?

• Citovat
  • Upravit
1505
16.7.12 14:43

Pro postinor jsis byla??? to bych asi udělal jako první, jinak není moc co radit. jen asi, že otěhotnění je velmi nepravděpodobné. tak držím palce, ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 15:36

Já ho nemůžu. Nemůžu žádné hormony :-(

• Citovat
  • Upravit
16.7.12 15:59

Já si myslím, že s tím nic jiného udělat nemůžeš :( Zkus zajít ke gynekoložce, ta by ti mohla poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.7.12 16:12

Ahoj, známá používá „dámské“ kondomy, jsou „bezpecnejsí“ nez ty pánské. Netusím, jestli obsahují nejaké hormony, ale tvůj gyn, ti poradí. A manzelovi rekni, pokud nechce mimnko at se taky stara:) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.7.12 21:39
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Mám dnes 1. den cyklu (MS) a při styku se nám protrhl kondom. Ráno bych si byla do lékárny pro postinor, ale nemůžu ze zdravotních důvodů užívat hormonální antikoncepci. Dá se vůbec něco dělat něco jinýho proti otěhotnění než hormony? Asi ne, že? A jaká je pravděpodobnost otěhotnění první den cyklu, pokud ho mívám pravidelný? Ach jo, jsem naštvaná na manžela, že to musím řešit a on chrápe!

pouzivam tohle:
http://www.pesarfemcap.cz/menu-coje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
16.7.12 21:46

To je blbý, že nemůžeš žádné hormony :nevim: Ale fakt doufej!!! že je to pravda a při MS se otěhotnět nedá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí