Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kalomi prsa mi narostla tak, že mi doktor řekl, že kdybych mu řekla, že jsem to nedostala, tak jsem těhotná, a taky mi zůstaly strie ![]()
Ahojky, tak já beru Tri-regol 2 měsíc a zatím v pohodě…mám po 2 porodech
mě nevyhovovali ty jako jsou např. Cilest, Lindynette, Marwelon apod… a i kroužek mi nevyhovoval…Ale chtěla bych se zeptat, je u této antikonc. možné nedělat týdenní pauza a brát tak 2 plata v kuse? Můj dr. mi o nějaké antikon. říkal, že to možné není, jen už nevím u které antikon. to bylo
děkuji
Holky prosím, beru Tri-regol 21+7 tzn.bez pauzy, a dostala jsem od kamarádky platíčko kde pouze těch 21tablet (jsou z pauzou, chybí ta tmavá na konci) myslíte, že mohu brát i tyto - udělat pauzu 7 dní a zase najet na ty moje bez pauzy? Díky za info a zkušenosti.
Dobrý den, antikoncepci beru druhý měsíc a při prvním sem si omylem menstruaci oddálila a teďko už třetí den čekám, je to normální, když jsem po třech dnech menstruaci nedostalala?
Ahoj,
já jsem po této antikoncepci také hodně přibrala, vyrostly mi (už takhle dost velká) prsa a měla jsem po nich i depresivní stavy. Nedoporučuju ![]()
To já to měla na opak triregil jsem brala cca 3 roky a spíš jsem oo něm hubla ![]()
Dneska jsem se dozvěděla, že se při třífázové HA nedá posouvat MS
Ještě, že jsem si nevzala ani jeden prášek zatím. Mám tři celá plata. Pokud by měl někdo zájem. Vím, patří to do bazaru, už to tam taky je ![]()
Ahoj holky, začla jsem brát po šestinedělí tri-regol a začaly mi šíleně vypadávat vlasy, myslíte, že je to tím? V těhotenství a v šestinedělí jsem měla vlasy krásné jak nikdy a teď toto ![]()
@Pamča mě padaly vlasy po šesti taky a to bez anti, zkusila bych se poradit s doktorem
Myslím, že antikoncepce na to vliv mít nebude, jsou to hormony po porodu, jak se tělo vzpamatovává.
teprve rok po porodu mi moje kadeřnice řekla, že konečně mi začínají růst nové vlasy
Zdravím,
diskusi jsem promazala. Prodej léků na předpis není legální.
Děkuji za pochopení, hezký den
adminka Zuzka
Beru pravidelně antikoncepci tri regol večer. Asi jsem měla plato obráceně a z nového plata vloupal místo první, tu poslední. Pak jsem brala každý den tu následující až po cca šesti dnech jsem zjistila že beru prášky obráceně, pozpátku. Můžu diky této chybě otěhotnět. Měla jsem v těchto šesti dnech dvakrát stik
Chtela bych se zeptat. Jak to bylo s vami a se zvykanim si na antikoncepci Tri-regol. Zacala jsem ji brat jako svoji uplne prvni antikoncepci a uz treti den po obvykle MS spinim a pobolivaji me prsa. Muze to byt normalni, protoze si zvykam na prvni antikoncepci, nebo je nutne to resit? ![]()
Ahoj, jsem muž a vzal sem přítelkyni 1 tabletku triregol mohu z toho mít následky či krvácení z otvorů? děkují za rady ![]()
Ahojky,
mám takový dotaz, jen pro klid duše ![]()
Beru antikoncepci Tri-regol a ve spěchu se mi stalo, že jsem si vzala místo pilulky s číslem 18 pilulku 17. Tu 17. jsem si vzala místo té 18. další den. S přítelem jsem měla pohlavní styk. Pilulky jsou stejné barvy a někde jsem našla, že to nevadí, ale chci mít raději klid ![]()
Děkuju za pomoc ![]()