Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím..antikoncepci tri-regol jsem brala 6 měsíců a přibrala jsem zhruba 12 kilo
Šla jsem tedy ke gynekoložce pro jiné prášky..Dala mi na výběr: Rhonya, Natalya, Sidretella a Mistra
Chtěla bych vědět jaké máte zkušenosti s těmito prášky ![]()
Prědem děkuji ![]()
@Ajuul a yaz ti nenabídla… tu mě nabídnula jako první moje gynekoložka.. nepřibrala jsem ani kilo..spíš ještě dvě kila ubyla a ne a ne přibrat (172cm 51kilo)..teď po vysazení od ledna mám už tři kila nahoře a to nedělám nic jinak:-)
Ahoj, já Tri-regol beru s přestávkama už více než 12 let a nikdy jsem po něm nepřibírala.
Nemůže být to přibírání něčím jiným, co třeba štítná žláza? ![]()
Tyjo
tak to závidím..já nevím jak se těch kil mám zbavit
už z toho mám depky :/ ![]()
Yaz?..ne to mi nenabídla…
@Saffiraa…No já netuším proč jsem tak přibrala..asi to bylo i ze stresu a nervů kvůli bejvalýmu…:/ ![]()
Každej to má asi jinak nó..
Po žádné antikoncepci se nepřibírá
Já brala Triregol přes 10 let a nic, další 5 let a také nic… přibírá se po jídle ![]()
@Ajuul je to nízkohormonální antikoncepce která nezavodňuje tělo.. takže se po ní správně nemá přibírat..ale tak na každýho může působit jinak.. stojí na tři měsíce něco kolem 900 +- jak kde
@antikamila možná to bylo dané větší chutí k jídlu nebo něčím jiným, ale pobírala jsem ho přesně jak popisuje zakladatelka půl roku a přesně jako ona jsem přibrala 12 kg
Pak jsem změnila lékaře a předepsal mi Logest a váha se mi snížila +/- o 5kg a po vysazení jsem zhubla další 3 kg. takže já věřím, že to bylo HA
Moje mamka naopak při pobírání Triregolu hubla, na každého to působí holt jinak
@Terulisekk aha tak to už vím proč mi to nedala na výběr…mamka ji totiž řekla že něco jen tak do 5ti kila
takže proto no ![]()
@antikamila Tak jako to je jasný že
ale ta antikoncepce ti dává větší chuť na to jídlo ne..:D jinak mi řikej proč bych tak přibrala :// ![]()
@lamara máš pravdu na každýho to působí jinak..:) Můžu se zeptak kolik to logest stojí prosím
Já totiž pořád nevím co si vybrat…přemýšlela jsem nad práškami Mistra ale pořád nevím :/
@Ajuul no já ty levnější mít nemohla, takže v těch bohužel neporadím, mám citlivé hormóny:D.. né fakt, ani netuším proč mi tenkrát nechtěla změnit HA..řekla že prostě ne, že by mi to neudělalo dobře že musím mít nízkohormonální… no ještě že jsem to svinstvo vysadila.. člověk platí takový prachy a po vysazení se mu vše rozhodí… ![]()
@Ajuul já už je tedy neberu necelých 5 let, ale mám pocit, že stály okolo 450 Kč na 3 měsíce, s nimi jsem byla už spokojená, brala je i ségra, ale musela změnit, protože jí pořád rostla prsa
![]()
Dobrý den, beru triregol teprve týden, ale hodně mě pnou prsa, a připadají mi plnější, a nejde mi hubnout, hubnu, ale co je beru tak nic, a mám obličej jako puberták, tak se chci zeptat měl to taky někdo tak a přejde to za nějakou dobu, že si třeba tělo zvykne, nebo to pak tak je stále? hlavně teda ten obličej? ![]()
Já je brala cca 11let, obličej jsem měla celkem pěkný, ale hodně zavodnůjí. když jsem je začla brát - někdy v patnácti, tak jsem pomalu ale jistě začla přibýrat na váze, nějak mi to nevadilo, byla jsem hodně hubená, když jsem je před otěhotněnít vysadila, tak jsem měla během měsíce 8 kilo dole. Braly je i obě moje ségry a taky už je nemají. Jedna měla velké bolesti břicha i mimo MS, prý z nich a druhé doktor řekl, že jsou vhodné hormonálně jen pro holky před porodem