Antikoncepce – užívám v kuse, přesto přišla menstruace

8.7.26 21:54

Antikoncepce užívání chyba

Ahoj holky jsem po druhém porodu dostala jsem od gyn. antikoncepci Zlynda poprvé jsem užívala jak přišla menstruace v 1 den
Nyní beru v kuse bez pauzy

24 tablet bílých a zelené jsem vynechala a rovnou jsem navázala na nové platicko zase na bílé tablety ovšem se dostavila menstruace v plné síle jako předtím prostě jako klasicky mohl by mi někdo říct kde se mohla stát chyba? Mockrát vám děkuji beru antikoncepci poprvé za svůj život tak snad užívám správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16592
9.7.26 03:44
@Evuliiikkk103 píše: Více

A to vynechání placeba je proč? Abys neměla MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.26 04:43
@Dahlia0409 píše: Více

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16592
9.7.26 06:30

Tak pokud jsi na začátku, tak si tělo musí zvyknout, takže to může být nepravidelně, někdy přijde, někdy ne :nevim: Taky mám 24+4, ale já teda jedu normálně 28 dní a někdy je MS několik dní a vyloženě krev, jindy jen slabé špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
9.7.26 08:10

Někdo holt spojovat nemůže, no. Ja treba mohla vynechat jen jednu pauzu, pak uz jsem taky spinila či krvacela, takže jsem to radeji moc nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22999
9.7.26 10:14

Než si tělo zvykne, trvá to i pár měsíců. Já když po dětech zase „naskokovala“ měla jsem špinění několikrát nečekaně během měsíce, trvalo to asi 2 měsíce, než si to sedlo. Teď to mám jak hodinky přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí