Antikoncepce vzít nevzít

Anonymní
20.1.23 19:38

Antikoncepce vzít nevzít

Ahoj, prosím vás mám předepsanou antinu, nějakou dobu sem ji neměla protože mi žádné nesedli rozhodla jsem se až teď znovu pro další. Ale teď k dotazu, měla jsem ms dostat 14 ale až teď mám růžový výtok jen zatím a já tedy nevím jestli si vzít první prášek nebo jestli počkat až to bude úplná ms.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32124
20.1.23 19:56

Ber to tak jak se má…bez ohledu na výtok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
20.1.23 20:04

Ano, až se rozjede krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 22:27

@JancaS84 Tak to počítám že možná bude tak zítra ale to se uvidí zatím se nic nerozjelo takže fakt radši počkám, děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
32124
21.1.23 07:55
@Anonymní píše:
@JancaS84 Tak to počítám že možná bude tak zítra ale to se uvidí zatím se nic nerozjelo takže fakt radši počkám, děkuju za odpověď

Jo ty s ní zase znovu začínáš…tak to počkej na krvácení…já jsem myslela, že přecházíš rovnou z jedné na druhou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.23 11:38

@Monchichik Ano přesně tak, ještě že sem si ho včera nevzala, nebo dnes najednou nic. By byla sranda kdybych byla těhotná :D :D ale to snad ne stačí doma dvouletak

• Citovat
  • Upravit
32124
21.1.23 11:42
@Anonymní píše:
@Monchichik Ano přesně tak, ještě že sem si ho včera nevzala, nebo dnes najednou nic. By byla sranda kdybych byla těhotná :D :D ale to snad ne stačí doma dvouletak

No tak než porodíš, byly by mu skoro 3 ;) a žádný věk není nejlepší, takže je to vlastně jedno kdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.3.23 12:13

Nejlepší antikoncepce?

Zdravím, doktorka mi predepsala HA Zlyndu, ale podle recenzí jsi nejsem jistá zda je vhodná, a proto se ptám jaká HA je podle vás nejlepší když trpíte na migrény s aurou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí