Antikoncepce Yollie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.20 11:54

Antikoncepce Yollie

Ahoj,
chtěla bych se zeptat zda je tady někdo, kdo používá HA Yollie. Jaké s ní máte zkušensoti a tak?
Předem díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
10.7.20 15:47

Ja ji mám pár dnů zatím, taky jsem nikde nic o ní nenašla…tak se i modlím, aby mi sedla a hlavně abych nepřibrala 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.20 21:12

@izuzk Já jsem také ji teď dostala a vůbec nikde na internetu o ní nic není, což mi přijde zvláštní… tak doufám že bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.7.20 13:11

Beru ji už druhým měsícem, doktorka říkala, že je úplně nová.. mám ji hlavně na zlepšení pleti, ale zatím mám pocit že ji mám spíš horší, tak uvidíme třeba se to ještě spraví :D @jessienovakova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.7.20 20:54

Ja ji dostala kvůli zadržování vody, to se mi zda že funguje dobře, ale teda plet se mi zhoršuje a to radost nemám. Zatím beru 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.20 20:53

Tak já jsem dobrala první plato a přijde mi, že zatím na pleť nemá vůbec žádný účinek. První týden braní mi bylo ale zle od rána až do večera, kdy jsem neměla chuť ani k jídlu, no docela strašný, ale pak to přešlo. Doktorka říkala, že až za ty tři měsíce si vše sedne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.8.20 17:50

Ahoj,
máte nějaké nové poznatky? Já tuto HAK dostala dnes, přecházím ze Sylviane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.20 21:05

@KocaT Zatím ji mám skoro 2 měsíce a podle mě to moc nemá vliv na nic. Jedinně se tedy změnila moje váha (to ale nepřisuzuju ha) ačkoliv jsem nezměnila jídelníček tak za ty 2 měsíce je 5 kg dole a to opravdu nevím jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.10.20 09:39

Ahojky já ji dostala a teď ji mám o ms nasadit, jenže nevím, jestli tou menstruační části nebo tou hormonální 😂 poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.20 10:31

@Veronnie Nevím jestli úplně chápu otázku… ale začíná se 1. den ms růžovými prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.10.20 11:47

@jessienovakova jojo to jsem chtěla vědět, zda mam nasadit růžovými nebo těmi bílými :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.12.20 22:17

Dotaz na HA Yollie

Ahoj chtěla bych se jen zeptat, začala jsem znovu brát HA cca po roce, předtím jsem brala Lindynnete a teď mi byla doporučena antikoncepce Yollie.
Beru ji 8. Den a začala jsem podle návodu ( v 1. Den menstruace) včera 7. Prášek mi menstruace přestala a dnes po pohlavním styku, mi menzes opět začal, chci vědět jestli jen mám ještě počkat jestli se to srovná nebo se poradit s doktorem, nenašla jsem na ní moc recenzí zatím.
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.2.21 07:50

Ahojky,
máte s touto antikoncepcí menzes? Já vždy špiním tak dva dny a to je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.21 07:58

Mě absolutně vůbec nesedla…tak jsem jí po měsíci užívání přestala brát a leží mi doma dvě krabičky.. Zjevně nebude jedna z nejlepších jak se tak dívám.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.21 09:11

Odpověď

@montgomery.burns píše:
Mě absolutně vůbec nesedla…tak jsem jí po měsíci užívání přestala brát a leží mi doma dvě krabičky.. Zjevně nebude jedna z nejlepších jak se tak dívám.. :)

Jak tohle můžete napsat, když berete antikoncepci pouze měsíc? Vždy se má brát 3 měsíce a pak se až rozhodnout, zda vyhovuje, či nikoliv. Tělo se musí srovnat, když najednou přijímá hormony… Já teď začala brát yollie, tak pak napíšu, jak sedla mně. Ale každému sedne prostě něco jiného a je třeba to vyzkoušet, ale vždy až po 3 měsících.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1