Antikoncepce/antikoncepční kroužek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.6.24 20:35

Antikoncepce/antikoncepční kroužek

Dobrý den,
už nevím koho a kde se mám zeptat, tak to zkouším tady, protože vidím, že je tady spousta zkušených žen.
Je mi 21, mám přítele (28) a brala jsem dříve antikoncepci minisiston, ta mi bohužel způsobovala extrémně nízké libido (spíš úplně nulové), byla jsem za svým gynekologem a svěřila se mu, navrhl mi jinou, Drovelis, s tím, že by to neměla způsobovat a mělo by být vše v pořádku.. no nebylo, moje libido nadále neexistující no, počkala jsem 3 měsíce, ale pořád nic, včera jsem byla znovu na gynekologii, že ani tahle mi nevyhovuje a stále nemám chuť na sex, což samozřejmě dělá problémy ve vztahu. Předepsal mi jinou antikoncepci, jednohormonální (Zlynda), že by to už opravdu mělo být v pořádku, mám dobrat jedno balení, které je na 3 měsíce, a že kdyby to i stále bylo to stejné tak mám přijít a dá mi antikoncepční kroužek. Vůbec mi k tomu nic moc nevysvětlil a ráda bych věděla od zkušenějších jak to funguje a jestli vám to třeba dělalo nějaké problémy. Podle svého gyn. jsem citlivá na hormony, no nevím, uvidime jak to půjde a prý jinak tělísko, ale ta představa mi moc příjemná není. Tak budu ráda za názory a zkušenosti, jestli se některá z vás s tím taky potýkala :oops: před HA žádné problémy nebyly, vážně až po ní to všechno začalo, chci se chránit ale už se bojím, že všechno bude mít nakonec tenhle stejný nepříjemný výsledek :roll:

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35455
21.6.24 20:40

Kroužek jsem taky měla a taky jsem neměla skoro chuť na sex. U každé HA co jsem měla.
Být tebou tak se a to vykašlu a chráním se jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16149
21.6.24 20:51
@JancaS84 píše: Více

Taky bych to viděla tak, že hormony prostě nedělají dobře. Já měla jak kroužek, tak tabletky a neřekla bych, že to mělo nějaký negativní vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.6.24 20:57

Mám Ornibel kroužek. A zatím jsem spokojená. Nemám žádnou nechuť a antipatii k sexu. Ba naopak :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
21.6.24 22:03

Měla jsem Nuvaring a teď mám Ornibel. Nemohu si stěžovat. Chuť na sex je normální. Hormony mám v pohodě. Ale každý je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí