Srovnání hormonů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.6.24 06:47

Srovnání hormonů

Zdravím všechny
ráda bych si vyslechla vaše rady, tipy a triky na srovnání hormonů po vysazení HA.

Zbývá mi poslední platíčko a začínám být nervózní. Mám již několik let problém s vypadáváním vlasů - podstoupila jsem i vlasovou mezoterapii…
Teď k věci :D narazila jsem na přípravek Gynex nebo např. Femigard a ráda bych se zeptala, zda máte nějaká zkušenost s tím, že by vám užívání ulevilo od nežádoucích účinků vysazení HA (hlavně padání vlasů a akné)?
Popř. kdy začít brát? pro jistotu už teď, před braním posledního platíčka, nebo až po úplném vysazení?
Můj doktor má momentálně dovolenou, jinak bych se poradila i s ním :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.6.24 06:57

Po vysazení HA (nejprve po 8 letech a později po dalších 3 braní) jsem nikdy neměla žádné nežádoucí účinky, akné se nevrátilo, cyklus byl srovnaný úplně bez problémů :nevim: Na tvém místě bych nepředbíhala a řešila až to bude potřeba, pokud vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
14.6.24 07:10

Ahoj, taky jsem nemela zadne problemy :palec: a to jsem ji brala fakt dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.24 09:56

Já ji beru 4,5 roku. Z toho 2 roky mám HA čistě gestagenní.
Jenže už od ledna nemám pořádně menstruaci, jenom sem tam hrozně lehké špinění + 3 roky chronické bolesti v podbřišku a na vaječníkách :nevim:
Zajedu k lékaři, až prášky doberu, a poradím se s ním, jaký na to má názor, popř. co by doporučil :D každopádně děkuji :srdce:
Doufám, že budu taky jedna z těch šťastných a nežádoucí účinky se mi vyhnout obloukem :lol:

• Citovat
  • Upravit
413
14.6.24 10:46

Za mě Glandincaps z Finclubu. Je to olej s pupalky dvouleté a na srovnání hormonů je to skvělé.
Případně jiné doplňky s pupalkou - seženeš jich v lékárně spoustu. Ale co se týká účinnosti je za mě nejlepší ten Finclub - a to mám vyzkoušené, nejde o reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí