Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No mně kdysi nabízel gynekolog podkožní tělísko za 7 litrů, tak se mi to zdá teda hodně málo… Je to už pár let, ale nevím jestli to mohlo až tak zlevnit…
![]()
Levnější tělíska kolem 800,–. jo ale na 3-5let. na 12let je podle mě blbost, taky je blbost aby si ho objednala sama po netu-buď má gyn v ordinaci nebo ji dá recept a dojde si pro něj do lekarny. ale možná jsem sto let za opicema ![]()
Zakladatelko, určitě bych okamžitě vysadila HA, změnila gyndaře, a pop řemýšlela bych o nehormonálním tělísku. Já mám po porodu Gino-fix a jsem maximálně spokojená. S HA jsem měla potíže částečně podobné těm tvým. Ten Gino-fix je na 5 let, stojí 3500,– a je možné když si ho dáš odstranit znovu otěhotnět, dává se i náctiletým holkám, které ještě nerodily.
@Milen Jelikož je příspěvek zakladatelky starý 2 roky, tak tipuji, že už to vyřešila ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Milen Jelikož je příspěvek zakladatelky starý 2 roky, tak tipuji, že už to vyřešila
No to sem ale blbá
![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Milen Jelikož je příspěvek zakladatelky starý 2 roky, tak tipuji, že už to vyřešila
zakladatelka možná, ale psala tam další a je to z dnešního večera, 21:10h ![]()
To ne, já jsem reagovala na její dotaz, Milen si to popletla ![]()
@neila Jojo, tvoje bylo na správný příspěvek ![]()
Ona tedy existují i ta levná nitroděložní tělíska, co asi myslí tazatelky kamarádka, ale 12 let mi taky přijde moc dlouho… hlavně mám takový pocit, že když se tam „zapomene“ moc dlouho, tak je pak problém s vyndáním, že tam může jakoby zarůst, či jak to popsat.
@Milen Nicméně, to Gino-fix by mě zajímalo, to je takové to s těmi válečky? TO mě zaujalo a uvažuju o něm… hlavně s ohledem na kojení.
Tak že si to vše mohla vymyslet? (podle mě chce tajně otehotnet).Nevim prosil mě at zjistim zda je to možny, ale za prví..
antiko na 12 let?
má si to tělisko koupit sama na netu a s tím tam přijit?
a že až bude mit ms jinak se to asi nedava
cena 800kč..divný..
@j.a.n.i1 píše:
@Milen Nicméně, to Gino-fix by mě zajímalo, to je takové to s těmi válečky? TO mě zaujalo a uvažuju o něm… hlavně s ohledem na kojení.
Je to tenké vlákno na kterém jsou měděné válečky a uchycuje se uzlíkem do děložní stěny. Antikoncepční činnost je vyvolaná uvolňováním ionů, které hubí spermie. Mám ji rok a zatím dobrý.
Ahojky já také měla Azalii a ted nekojím a je to hrozný. Když jsem jí měla a kojila jsem tak sem menstru… vůbec neměla a když sem končila s kojením tak asi po měsíci jsem krvácela asi měsíc a půl. Pak zas 3 měsíce nic a zas jsem krvácela přes měsíc. ted půjdu na gyndu snad mi vymění už konečně antiko. :-/
Nekde na internetu na me skakaly spamy tohohle typu - „kupte stribrnne/zlate telisko za cenu okolo 1000czk“…osobne bych tomu neverila - bohužel o tom víc nevím..
btw.: nedoporucuje se telisko az po porodu - kdyz se teda nebavime o tom co se dava pod kuzi? ![]()
@lucka6 Tak za nehormonální obyčejné by ta cena mohla i sedět… 12 let mi přijde blbost, nicméně cca 5 let je reálných, to kupování na netu mi přijde blbost a při MS se opravdu zavádí.
Nicméně pokud má partner pocit, že chce tajně otěhotnět, tak mu stejně nezbude nic jiného, než aby se chránil sám…