Opet depo provera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
16.8.10 11:13

opet depo provera

Zdravim Vas damy,

myslite ze muzu byt tehotna kdyz jsem po pichnuti provery necekala 14dni jelikoz jsem se to dozvedela az ted.. a spala s manzelem?predtim jsem mela po 6nedeli jeden menzes, jinak i pri provere takovy slabsi krvaceni.Ted jsem z toho celkem besna, nevedela jsem ze 14 dni se musi cekat na ucinek. A jeste se zeptam, budu prechazet z depo provery.. i diky Vam, kdyz jsem cetla nejake prispevky..radsi zpatky do prasku, uz nekojim..
a pokud jsem posledni proveru mela aplikovanou v kvetnu, ted mam jit na dalsi varku, ale tu uz si nedam.. nicmene je mozne ted otehotnet?kdyz od pichnuti probehly 3mes,ale nemam menzes, tak asi ovulace neni, ne? pisu jak blbec:) pardon :roll: doufam, ze jste pochopily otazku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
16.8.10 11:16

Ahojky! Já myslím, že šance na otěhotnění při depo - proveře je mizivá, tedy takhle brzo, ale člověk nikdy neví :wink: Já otěhotněla bez MS, vůbec jsem jí neměla, vajíčka se tvořila úplně mizerně a byla jsem najednou v 10. týdnu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.8.10 11:19

no jako ja 4mesice po porodu teda fakt dalsi nechci, ani to neni dobry kvuli memu zdravotnimu stavu achjo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.8.10 11:22

Nepropadej panice - podle mně moc velká šance není, ale náhoda je vůl - to je fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
16.8.10 11:26

no v patek jdu na gyndu, manzel mi dneska koupi tt, ale snad nejsem jezis :D to by bylo skoro do roka a do dne.. kdybych nemela zdravotni problemy, tak mi to tak nevadi.. no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.8.10 11:29

Tak uvidíš :wink: Pak dej vědět, jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
18.8.10 15:05

Tak jsem zvědavá, jak ti dopadl ten tt a ty ani nenapíšeš :-x :mrgreen: