Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sulanek, mám květňátko 2005 ale v deníčku nejsem. Lukáška si teď opravdu užíváme, každým dnem se z něj stává větší a chytřejší človíček, je to náročné ale úžasné. Moc se nedostaneme mezi děti které on moc miluje takže doufám že si pobyt užije. Určitě se uvidíme, těším se Hana
Mam kamaradku s cervnovym05 klucinkou a je k sezrani, proste je to super roztomily vek … jeste si na to matne vzpominam:-)))
Tak papa a hlavne at jsou prckove a i my zdravi na toho Mikuldu ![]()
ahoj
makino… koně jsou asi sto metrů od hotelu, jezdí se v přírodě - a svezou i prcka když chceš.. samo že jen v areálu:o)
golfky bych moc nedoporučovala.. nedovedu si to s nima představit, ale Michal byl půlroční takže my jezdili naprosto všude…
restauraci neporadím - protože už nevím jak se jmenovala ale v hotelu ti řeknou - nám na ni dali tip taky tam.
Tak si to užijte
Maka píše:golfky bych moc nedoporučovala.. nedovedu si to s nima představit, ale Michal byl půlroční takže my jezdili naprosto všude…
takže předpokládám velkým kočárem? M.
Makino, tak jak jste dopadli v Aparthotelu?
Zdá se, že jsme s manželem asi neobvykle nároční ![]()
ahoj holky,
tak se ozývám přímo z místa činu
a musím napsat, že jsme velmi spokojení. Asi příjemnou shodou náhod bydlíme na největším pokoji v hotelu (č.11
), je fakt luxusně velký, děti ho mají jako hernu. My jsme 4, máme manž.postel, klárka válendu a petanka postýlku. Známí jsou 3, pokojík mají menší, ale zdaleka ne prtavý, prostě normální na hotel.
Kuchyňka je prakticky vybavená, vaříme si večeře, koupelna taky, do sprcháče nám půjčili vaničku, jinak byla všude potopa
. Taky nám půjčili dětskou chůvičku, takže uložíme děti a jdeme do společnské místnosti a hrajeme kulečník nebo se díváme na telku a čteme časopisy.
Snídaně jsou bohaté, velký výběr káv, čaj, džus, ovoce, zelenina, pečivo, cereálie, uzeniny, sýry, pomazánky… A skvělá je herna v ní, takže hodinové snídaně opravdu absolvujeme
.
Kašperky vzhledem k nepřízni počasí máme proprocházkovaný celý
, ale opravdu to tu není na golfky, všude jsou tu kočičí hlavy.
Jsou tu dva obchody s potravinami celkem dobře vybavené, pošta, lékárna, 4 muzea, suvenýry, spoustu restaurací (waikiki s dětským koutkem).
Dětské hřišťátko v zahradě u hotelu je skvělé. Navštívili jsme krytý aqáč v horaždovicích, pro děti paráda
. žádný hluk z ulice nás neruší, protože jsou tu všude nová izolující plastová okna. pejsi taky ne.
prostě jsme spokojené. Kdybyste se někdo chtěl na něco zeptat, klidně se ptejte.
ahoj M.
Ahoj,
tak já se přidávám také k těm spokojeným.
Mám takový pocit, že jsme tam byly dokonce ve stejném období jako makina, usuzujíc podle věku dětí. Hlavně podle Peťulky, protože jsem na ní mohla oči nechat, jak disciplinovaně papala, zatímco naše verunka neposedně běhala všude kolem. ![]()
Bodlinka a Veru
Jé, Bodlinko, ahooooj!
Fakt jsme tam byly spolu, protože to pažravé děťátko muselo být naše Petulka!
A tvoje Verunka má překrásné kudrnaté blonďaté vlásky
.
ahoj zas někde M.
Ahoj holky, byly jste nektera na Mikulasskem vikendu? Jestli ano, podelte se prosim o zazitky a doporuceni. Diky.
My jsme byly s kamaradkou a nasimi 2mi temer 4letymi detmi a spokojenost nejvetsi!!!!
Hotel byl nadherne vyzdobeny a skvele vybaveny, personal ochotny, program skvely! Napsala jsem u sousedu o tom denicek … najdete ho zde http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… …asi si ten odkaz budete muset jednoduse zkopirovat, ted se zda nefunkcni.
Pokud mate nejake dalsi otazky, rada zodpovim!
Sulanek