Aparthotel Šumava 2000

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
16.8.06 19:01

Aparthotel Šumava 2000

Zdravím všechny kdo využili služeb tohoto hotelu a prosím je o sdělení JAKÉ TO TAM JE? Dle int. stránek to vypadá moc slibně ale zároveň ty ceny :evil: Takže vlastně mě zajímá odpovídá opravdu cena nabízené kvalitě? Děkuji všem Hanaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2773
16.8.06 19:12

Rozhodně nebrat. Byli jsme tam nedávno na týden. Na úrovni hotelu, který je na hlavním tahu Vimperk - Sušice začínají dlažební kostky, zhruba 10× za minutu projede zásobovací auto nebo traktor, pár metrů od hotelu je kostel, který odbíjí každou čtvrthodinu a v boční uličcce, do které ústí okna některých pokojů, bydlí pejsci, kteří rozhodně nemají rádi jiné psy ani kolemjdoucí lidi. Pokud chytnete horké počasí, je v pokojích v patře nedýchatelno. Pokoje jsou malinké, stěny sádrokartonové a vše v pokojích je umístěno nízko - ideální pro pobyt s malým dítětem. Společenská místnost = jídelna, místnost s krbem a internetem = úzká nudle sotva oddělená od recepce.
Pokud potřebujete kočár, okolí taky není nic moc.
Ale stránky mají pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
16.8.06 19:14

Hajinko, čakala som, za ako dlho sa ozveš :wink: :lol:

Hotel „never more“, čo?!

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.8.06 20:48

dobrý den

my byli v tomto hotelu strávit dovolenou minulý rok a byli jsme navýsost spokojeni..... Ano, hotel je v samotném cetru Kašperských hor, když jsme přijeli my byla tam den z našeho pobytu pouť - což nebylo tak hrozné… doporučuji zjistit termín poutě - loni byla první týden v srpnu:o) Jakmile kolotočáři odjeli tak to bylo skvělé..... Dlažební kostky alias kočičí hlavy jsou skvělé na uspání dítka (michalovi bylo půl roku)

a hotel… my jsme byli nadšení… bohužel je jen se snídaní (ale zato bohatou a vybereš si co chceš) ale to nevadí..... když Michal spal využili jsme vířivku a každý den jsme byli na koních, (hodinu denně jsme měli grátis v rámci rodinného balíčku)

Jezdili jsme jen a jen s kočárem a i v okolí hotelu je kam zajít… Navíc v hotelu ti nabídnou i vycházkové trasy vhodné pro kočárek nebo třeba pro kola (to jsme využili poslední den když už nebylo kam jít…)

Pokoje jsou čisté a nám vyhovovalo že tam máme kuchyňku a hlavně jsem využili pračku se sušičkou která na hotelu je:o) Taky mě vyhovovaly velmi tlusté zdi mezi pokoji, takže řev našeho miláčka ve večerních hodinách báječně tlumily a šel slyšet jen na chodbě skrz dveře.
bydleli jsme v pokoji s okny do boční ulice. Ale je fakt že pod okny do hlavní ulice si nepamatuju že by něco jezdilo… ale bylo tam spousta uzavírek, kvůli opravám silnice…

suma sumárum - příjemný personál, byli jsme tam moc a moc spokojení… letos bychom tam jeli znovu, ale už se na ty kopce necítím… v těhu jsem jak lemra… a taky na ty koně nemůžu:o(((((

Takže co člověk to názor… pokud chceš absolutní klid, tak bych hledala něco jiného… nám tohle vyhovovalo:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
16.8.06 21:31

mako, tak to jsi mě hodně uklidnila! my tam příští týden jedeme na dovču a baboo s hajinkou mě nachvilku uvedly do stavu lehké deprese :roll: .
taky se vám pak ozvu a sdělím dojmy. čau M.

PS. mako, myslíš, že to tam zvládneme s golfkama?
a ty koníci jsou někde poblíž a jezdí se do přírody, nebo v ohradě? a můžou jezdit i děti?
a prosím tě ještě doporučíš nám nějakou dobrou restauraci v okolí na obědy a večeře? dík M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.8.06 22:20

Právě jsem objednala „Mikulášský víkend“ a zatrnulo mi že se Vám tam nelíbilo. Makino, sděl pak dojmy doufám že budou pozitivní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
16.8.06 22:25
HAJINKA píše:
Pokoje jsou malinké, stěny sádrokartonové
Maka píše:
Taky mě vyhovovaly velmi tlusté zdi mezi pokoji,

a bývali ste vôbec v tom istom hoteli? :lol: :lol: :lol:

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.8.06 08:52

Tak ja pridam kladnou zkusenost a to behem zimniho pobytu. Travili jsme tam tyden. Hotel je moc pekny, ma mily personal. Pokojik je akorat. My meli detskou postylku. Vyhovovala mi kuchynka, ze jsem mohla dceri pripravit mliko nebo nam vecer uvarit kafe i cas (oboji tam bylo k dispozici). V jidelne byla zaroven i herna, takze jsme se i v klidu po delsi dobe s manzelem nasnidali a precetli noviny. Okna jsme meli do dvora, takze tam byl klid. Ja vyuzivala solarka, manzel posilovnu a vsichni tri vecer pak vyrivku a saunu. V zimnim obdobi idealni. Navic Kasperky jsou moc hezke mestecko a zasnezene - no romantika hadr :lol: Stridali jsme se a oba chodili lyzovat. Sjezdovka je cca 5 minut autem, 10 minut chuzi tam a cca 15 minut chuzi zpet (je to do kopce).
Takze za nas urcite ano a urcite nebudete zklamani.

• Citovat
  • Upravit
5636
17.8.06 09:41

Taky mi na chvili zatrnulo, nebot jsem 2 dny tomu objednala pro mne a kamaradku a deti Mikulassky vikend, koukam, ze nas tam bude z emimina vice:-))) Tak snad nebudeme tak zklamane, jak to vypada v nekterych prispevcich…

Prosim o reference z pobytu v nejblizsi dobe.

Dikas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.8.06 11:51

Najde se prosím ještě někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
17.8.06 12:22

Hanaz,

ja bych se toho zas tak moc nebala, na ten vikend je udelany hezky program a myslim, ze se to prckum bude libit a o to tady jde! Kasperske hory jsou fakt moc hezke mestecko a ty 2 noci si tam urcite uzijete! Neco jineho by bylo, kdyby se jelo nekam na tyden a byl to vopruz.

Tak to ber pozitivne … sama vidis z diskuse ze tisic lidi tisic chuti a kazdy ma na to svuj nahled.
Ja se tesim a hotovo:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.8.06 14:01

Holky, ja bych se toho vazne nebala. My pokud dostanu v praci dovolenou bych tam rada jela ted koncem srpna, abychom jeste vyuzili bazen nebo potom jeste v zari a rijnu.
Sulanku, Mikulase zavidim :lol: navic v zime je tam opravdu moc krasne a program je opravdu vice nez pestry. A pokud bude snih tak si i zalyznite nebo zabobujete.
A muj tip - hned vedle hotelu je mila pedikerka a manikerka za dost dobrou cenu a navic tam prodavaji ruzne typy a druhy zvonku a zvonecku, jeden nam pravidelne od te doby zdobi vanocni stromek a vzdycky si vzpomenu na bezva tyden, ktery jsme si tam uzili.

• Citovat
  • Upravit
5636
17.8.06 14:16

Hani,

diky moc za tipy na zvonecky a maniku a pediku, treba se zadari vyuzit:-))) Ja tam chtela na Mikulase uz davno, v loni mne to v PH drtilo, na akcich milion lidi a nez se dostalo na Niku, uplynulo spoustu casu … takhle to bude zdrojove omezeno, deti se pobavi a ja verim, ze i my dospelaci se nudit nebudeme. Navic se tesim na pripadny snih a lyzovani, ci pripadne na aquapark v nedalekych Horazdovicich v pripade neprizne pocasi.

Fakt jsi mne uklidnila a ja verim, ze si to tam uzijeme.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.8.06 14:23

Já se taky moc těším, včera jsem stihla ještě ukecat kamaráda ať dá Mikul. víkend manželce +dvěma dcerkám k Mikuláši takže jedeme spolu. Hlavně aby byly děti zdravé a zbytek bude myslím vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
17.8.06 15:56

Haniz, doufam ze se na akci zkontaktujeme:-))) PRedpokladam, ze patris do denicku cervencatek nebo kvetnatek05? Mas detatko v nadhernem veku, tak se alespon pokocham … to moje bude mit chvili pred 4. narozeninami na Mikulase, takze uz zadne mimi nemam, ach jo:-))))

Pa a tesim se jak na akci tak i na seznameni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario