Aplikace pro rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
6.11.22 19:23

@rotorek za mne - jednoducha, ucinna appka na sledovani ditete fungujici i mezi iOS a androidem… me se vsechny zatim mezi mym telefonem a telefonem deti „perou“ a kdyz ne, neumi nacist lokaci, kdyz dite zrovna mobil nepouziva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
6.11.22 19:26
@Havlova píše:
Jasně. A běžně pak ty agentury respondentům nadávají. A taky vlastně nevědí, jestli chtějí vyrábět bonbony nebo holící strojky.

agentura neni od toho, aby neco vyrabela, ale zjistila, co na trhu chybi a budes se divit, jeden klient na trhu B2B priseľs tim, ze vhce v CR investovat, at mu najdeme diru na trhu… kluk kapku vypenil, kdyz se mu dostalo jen posmeskum a navic ma pravdu, si precti, jak ustepacnych se mu dostalo odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42130
6.11.22 19:33
@markytka3 píše:
agentura neni od toho, aby neco vyrabela, ale zjistila, co na trhu chybi a budes se divit, jeden klient na trhu B2B priseľs tim, ze vhce v CR investovat, at mu najdeme diru na trhu… kluk kapku vypenil, kdyz se mu dostalo jen posmeskum a navic ma pravdu, si precti, jak ustepacnych se mu dostalo odpovedi
Že agentura nic nevyrábí vím, špatně jsem to formulovala.
Ten investor hledal díru na trhu pro své finance. Nehledal, co bude vyrábět. Hoch chce něco vyrábět, ale úplně netuší co. Podle mne naštvaný student zjistil, že má zítra odevzdat úkol a nic ho nenapadá. Tak si myslel, že rady mu hned někdo něco vymyslí. Proto i ty reakce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
6.11.22 19:44
@Havlova píše: Že agentura nic nevyrábí vím, špatně jsem to formulovala.
Ten investor hledal díru na trhu pro své finance. Nehledal, co bude vyrábět. Hoch chce něco vyrábět, ale úplně netuší co. Podle mne naštvaný student zjistil, že má zítra odevzdat úkol a nic ho nenapadá. Tak si myslel, že rady mu hned někdo něco vymyslí. Proto i ty reakce.

ne kluk chce naprogramovat appku, co by slouzila detem/rodicum, nevyzna se v potrebach teto skupiny, tak se prisel zeptat. netusil, ze se na nej zase vsechny tady sesypou, je tu poprve a asi zasne nad mistni galerkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42130
6.11.22 19:50
@markytka3 píše:
ne kluk chce naprogramovat appku, co by slouzila detem/rodicum, nevyzna se v potrebach teto skupiny, tak se prisel zeptat. netusil, ze se na nej zase vsechny tady sesypou, je tu poprve a asi zasne nad mistni galerkou :lol:

Sám se zapojil velmi aktivně. I tak by měl mít tušení, jestli chce třeba vzdělávací apku, hlídací. Pro jak velké děti. Jestli je schopen nabídnout nějaké konkrétní věci. Myslíš, že když napíšu, že třeba procvičování gymnaziální matematiky v angličtině (protože zrovna to by se teď dceři hodilo), bude to schopen splnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16997
6.11.22 19:50

Pohybuju se v IT a vim jedno - clovek by mel delat program, kde bude mit znalosti problemu, ktery to ma vyresit..

Protoze za me je blbost, aby vymyslel treba budik hlidajici to, z jakeho prsu a kdy bylo novorozene kojeno, kdyz nevi, proc by se to melo hlidat..

A reakce tazatele byla dost mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
6.11.22 19:52
@markytka3 píše:
ne kluk chce naprogramovat appku, co by slouzila detem/rodicum, nevyzna se v potrebach teto skupiny, tak se prisel zeptat. netusil, ze se na nej zase vsechny tady sesypou, je tu poprve a asi zasne nad mistni galerkou :lol:

Obávám se, že i v případě maximální spolupráce místních uživatelek by z toho nic nebylo. Programování vyžaduje trpělivost a nervy v pořádku. Rotůrek by při první hlášce syntax error vynadal e-mailem autorům vývojového prostředí do socek a šel zkusit vydělat těžkou vatu jako tiktoker :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16997
6.11.22 19:55

Ale neco co by tazateli mohlo byt blizko - at nejsem za semetriku.. Libila by se mi appka, ktera by hlasila rodici, kdy ma jeho ditko zapnuty socialni site ci urcite stranky..Tak, aby diteti nemusel lezt do telefonu, aby to dite nemohlo obejit a aby to dite mohlo prakticky vsude..

Mozna neco takoveho existuje.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
6.11.22 19:56
@Králičice píše:
Pohybuju se v IT a vim jedno - clovek by mel delat program, kde bude mit znalosti problemu, ktery to ma vyresit..

Protoze za me je blbost, aby vymyslel treba budik hlidajici to, z jakeho prsu a kdy bylo novorozene kojeno, kdyz nevi, proc by se to melo hlidat..

A reakce tazatele byla dost mimo.

no nevim, jsou snad it analytici, kteri musi znat problem a procesy s tim spojene a pak programatori, kteri na zaklade zadani vytvori program… s reakci taky nesouhlasim, byla prehnana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16997
6.11.22 20:01

@markytka3 - kamos programator ve svem volnem case v ramci seberozvoje vymyslel svou vlastni aplikaci - neco, o co se snazi tady asi dotycny..

Ja kdyz jsem delala Czechitas projekt, taky jsme delaly (ano, zeny) aplikaci, takze jednodussi veci se zvladaj i bez analytiku, ale vzdy to musi byt neco, k cemu mam blizko..Coz u zakladatele asi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
6.11.22 20:05
@Králičice píše:
@markytka3 - kamos programator ve svem volnem case v ramci seberozvoje vymyslel svou vlastni aplikaci - neco, o co se snazi tady asi dotycny..Ja kdyz jsem delala Czechitas projekt, taky jsme delaly (ano, zeny) aplikaci, takze jednodussi veci se zvladaj i bez analytiku, ale vzdy to musi byt neco, k cemu mam blizko..Coz u zakladatele asi neni.

no kdyby programatori ci analytici programovali jen to, k cemu maji blizko, tak se nikdy neuzivi… v it delam 33 let, tak ver :-) s czechitas jsem spolupracovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16997
6.11.22 20:10

@markytka3 - ja testuju - 3 roky :lol: a davam ti za pravdu :lol: Ale fakt myslim, ze dotycny mel na mysli nejaky malicky projektik :mrgreen:

Mimochodem - pokud jsi spolupracovala v Ostrave, mozna jsme se setkaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.11.22 21:06

Jen jsem chtěl trochu inspirace na nějaký malý vedlejší projekt. Sám mám dítě ale víc hlav na víc věcí příjde. Dělám webové i hybridní mobilní aplikace (iOS/Android). Ale asi to byl blbej nápad sem psát :zed: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.11.22 23:09
@markytka3 píše:
budes se divit, ale tohle je bezna praxe - rika se tomu vyzkum trhu 🙈 🙈 🙈 jsou na to specializovane agentury… ten kluk ma vice rozumu nez vsechny vy tady, co se mu akorat posmivate… chce udelat aplikaci pro rodice/deti a kde jinde najit napad nez od samotnych rodicu… nebo si fakt myslis, ze nove produkty vznikaji, ze prijde clovek do kanclu a z pleziru neco vymysli :lol: :lol: :lol: :lol:

Jasně no, bude to asi nóbl agent, když má takový chování :mrgreen: Prosím uber těch smajlíků, seš jak prodejkyně Herbalife :roll: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5
7.11.22 08:37

@shadowbabe dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat