Aquabela má na to?

704
28.6.17 11:43

Aquabela má na to?

Dobré poledne maminky, chci se zeptat? Je tu maminka, která má nebo měla dítko v oddíle aquabel nebo závodního plavání. Mám skoro osmiletou dceru, kterou plavání hrozně moc baví a vzhlídla se v akvabelách…ale hledala jsem tedy nějaký kroužek aquabel v Praze a přišla na to, že jediný oddíl aquabel není to kroužek :,( je v Hloubětíně :,( bydlíme na Praze 5 auto nemáme. Volala jsem tam a paní řekla, že jedinou podmínkou přijetí je věk od 7 let a um plavat alespoň deset metrů…Jde mi o to, že dcera plavat umí z mého pohledu dobře, ale jen tam, kde stačí, jakmile necítí dno je konec…začne strašně zmatkovat. Ptám se: Má podle Vás cenu jí tam hlásit, když se vlastně bojí hloubky? Díky za Vaše názory a případné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31010
28.6.17 11:45

@Fassatka Urcite ano. A pres leto chodte co nejvice do bazenu a ten strach odstrante.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
28.6.17 11:46

Domluv se s nima a běž tam s dcerkou poprvé na zkoušku. Po první hodině budeš hned vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
28.6.17 12:37

Určitě to zkuste, první rok stejně prý je akorát o intenzivním plavání, na konci roku vyberou holky pro závodní družstvo. Jinak někdy v září bývají ukázkové hodiny kam se můžete jít podívat. Taky jsem uvažovala že tam dceru dám, ale ta už má za sebou 1 rok plavání právě v Hloubětíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.6.17 12:50

@Fassatka Přes prázdniny bych jí přihlásila do nějakého přátelského kroužku plavání pro děti a v září uvidíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
2.7.17 10:33

Dcera na aquabely chodi rok. Plavou v hlubokem bazenu na 50m. Plus maji hodinu gymnastiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí