Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosim o zkusenosti s aqualandem s 2 letym prckem..
Brali jste kocarek? jde mi hlavne o uspani v nem..nevim jestli by usnul na lehatku nikdy jsem nezkousela a samozrejme tam chceme byt cely den
Jsou tedy potreba navleky na kocarek?
Zkouseli jste nekdo kupovat tu postel co je ve venkovim prostoru s detmi? vyplati se?
Je dobre si koupit lehatka aby jsme meli sva mista nebo opravdu nikde nemuzeme nechat rucniky kdyz se pujdeme koupat jal pisou na strankach?
Pripadne nejake tipy, rady, poznatky?😁
S tak malým dítětem bych tam nejezdila, pokud ovšem nejedete kvůli starším sourozencům. Batole z toho nic mít nebude a vy nakonec taky ne, protože jeden bude na atrakcích a druhý hlídat.
Jinak neporadím, byla jsem tam jako bezdětná, takže tyto problémy jsme neřešili.
Venku návleky nepotřebuješ. Rucniky a věci jsme tam nechávali běžně na lehátku. A do bazénu se nesmí s kruhem na plavání.
@prceek55 Za mě si to taky neužijete, vyhozené peníze. Na atrakce stejně nemůže a jen budete řešit, co s ním a jak to udělat. A hlídat, aby se mu něco nestalo. Kdybych po něčem takovém toužila, dvouleté dítě bych nechala ten den na hlídání.
Ségra s manželem tam jezdili ještě za svobodna s mými nejstaršími dětmi, když byly malé. Teď mají dvouletou dceru, prý to ještě není pro ni, byla by to jen otrava.
@Malpigi @1Pears1 no premyslela jsem holky jestli vubec reagovat.. ani jedna jste mi neodpovedela na co se ptam
nejedu tam na tobogany ale jedu tam prave kvuli detem.. aji kvuli starsi jeste..maji tam uzasne brouzdaliste pro deti, vodni hrad atd a myslim ze tohle si uzije kazde dite i 2 lete … ano sice je to drazsi kvuli brouzdalistim ale jedeme na dovolenou a to proste penize neresime ![]()
Takze jsem se neptala jestli by jste jeli nebo ne ale na zkusenosti tam s prckem.,ja sama jsem tam pred nekolika lety byla minimalne 3× takze jsem se toboganu najezdila az az..jen jsem byla jeste bezdetna takze jsem se o nic kolem deti nezajimala..ted mam 2 tak zjistuji jen postrehy nejakych maminek co uz tam byly ![]()
@prceek55 píše: Více
Z tvého původního dotazu to vypadalo, že jsi tam nikdy nebyla, tak jsem si jen dovolila vyjádřit svůj názor ![]()