Aquapalace Čestlice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
AQUAPALACE Čestlice
Ahoj, zítra se tam pravděpodobně ve větším počtu chystáme, akorát náš Filip bude nejmladší a tak trochu tápu čím se můžu vybavit. Najde se tu někdo kdo už v Aquapalaci byl?
Jde mi o to zda mne do areálu vpustí jako klasicky na koupaliště s batůžkem a tak… ráda bych vzala malýmu vlastní svačinku, něco na převlečení, plínky a vůbec všechny ty krámy co dítě potřebuje… Aby mne třeba nevpustili jen s ručníkem a tak.. Přivítám všechny zkušenosti a postřehy! Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
my byli v Čestlicích krátce po otevření a byli jsme nadšeni. Pravda - ta cena je teda „parádní“ ale jednou za čas se to dá.
Rozhodně, co se týče množství věcí, které si chceš vzít s sebou k bazénům, je jen na tobě, nikdo nic nekontroluje. Navíc se můžeš kdykoliv vrátit ke skříňce v šatně, takže myslím, že není potřeba brát vše najednou.
Já brala do letní tašky přes rameno dva ručníky (pro mě a pro dceru), balónek na hraní do vody, kruh, rukávky, jablka a rýžový chleba s polevou, pití pro dcerku. Klidně jsem toho mohla vzít i víc, ale šli jsme jen na dvě hodiny, tak nebylo třeba.
Dali jsme si tam zmrzlinu - twister vyšel asi na 20,– a kafe s mlékem bylo myslím za 35,–, nahoře je pak restaurace, ale tam jsme nebyli.
Není problém vzít si s sebou oběd, viděla jsem lidi, kteří měli obložené chleby a limču v láhvi ![]()
Švagrová si zaplatila saunu a byla unešená
nevím, jestli to bylo tím, že jsme tam byli na začátku, ale prý tam bylo asi 6 saun a ona tam byla jediná.
Jinak, co se týče atrakcí, je tam bazén, kde je jednou za čas vlnobití, asi 8 tobogánů - od těch pro rodiče s malými dětmi až po „výlevku“, která je přístupná až (asi) od 14ti let. Je tam část pro nejmenší děti jen s mělkým bazínkem, pak pro odrostlejší děti s vodním „deštníkem“ a klouzačkama. Kolem každého bazénu vede „proud“, kde se moc líbilo dceři, nechala se unášet, nebo jsme se honily za balónkem, který proud unášel. Je tam bazén s teplejší i se studenou vodou, bublinkové bazénky, venkovní koupání jsme teda nenavštívili, ten den zrovna hrozně foukalo.
ať se vám vydaří krásný den
Sandra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sandriku, taky tam chodíme a pravidelně, ale všimla jsem si, že jsou tam teda všude cedulky, že tam nesmíš jíst a pít mimo tu jídelnu, takže my chodíme krmit sebe i malýho nahoru do jídelny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pavličko - to se zákazem jídla mimo jídelnu mě překvapilo, my dlabali normálně na lehátkách u toho bazénu s příbojem a nikdo nám nic neřekl
a těch cedulek jsem si teda nikde nevšimla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a da se tam vevnitr pohybovat s kocarkem? Nebo alespon autosedackou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ka-tka - nikoho takového jsem tam neviděla, tak nevím, jestli tam je zákaz, nebo tam prostě nikdo takový nebyl, zkus tam kdyžtak zavolat http://www.aquapalace.cz/cs/kontakty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katko , já jsem viděla zaparkovaný 2 kočárky u kas, takže vevnitř určitě být nesmí, ale zase abych nekecala, tak si tam radši zavolej. Uvnitř toho areálu je i místo, kde se dá miminko v klidu nakojit, je tam přebalovací pult..takže jestli jde o tohle…
Sandriku, no já jsem tam fakt nikoho neviděla, ale malýmu jsem tam u bazénu dávala křupky a říkala, jsem mu, rychle to sněz, ať nedostaneme vynadáno. Pravdou je, že někteří lidi dokážou být pěkný čuňátka…takže tak…protože si dovedu představit, jak tam plave třeba rohlík nebo kolečko sálamu někde ve vlnobití…a nahoře v tý restauraci mají docela výběr a i krmící sedačky IKEA pro malý děti. Menu tam stojí asi 99 Kč a je toho fakt dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když už jsem zde otevřela tuto diskuzi, vracím se napsat své postřehy z návštěvy, třeba se to bude někomu hodit…
Takže co se týče jídla, nikde jsem si nevšimla, že by byla cedulka, že se nesmí donést a konzumovat vlastní jídlo a pití (čímž nevylučuju že je to ale možné). My jsme pro děti měly udělané svačiny a nesli si i nějaké pití (šli jsme na celý den), děti to normálně snědly venku na lehátku a nikdo nám nic neřekl. V restauraci je uvedené, že se nesmí jídlo a pití vynášet ven, což nechápu protože dole je bar odkud si pití (třeba úplně to stejné) normálně odnést můžete..
Co se týče kočárků - my ho nechali v autě, ale u kasy je měli lidé zaparkované a viděla jsem, že je měli i v té venkovní části aquapalace, takže s tím asi problém není. Jinak jsou tam přebalovací pulty a brouzdaliště pro nejmenší. My jsme tam byli s dětma 10, 7, 1 3/4 let a všichni si to tam nesmírně užili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera tam byla neuvěřitelně studená voda, takže jsme nakonec strávili většinu času ve vířivkách!!! Ale jinak všem doporučuju, malej je vodní živel!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky s jak nejmensim mimcem jste tam byly holky? Malymu budoou za tyden 4 mesice a my chcem je t do Prahy a ja bych desne chtela jit do aquapalace. Ai ale nekoupat v bazenu co, s manzelem by jsme se stridali a vzdy by se koupal jen jeden no
… S malym zacnme chdit za 14 dni na plavco ale do vany. Ale jde mi o to jestli je to dobrej napad se tam s nim vypravit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřízená střela :D
Ahoj, zítra se chystáme do aquapalace na stránkách jsem našla, že se tam smí pouze v plavnkách z pružného přiléhavého materiálu, tak jsem se chtěla zeptat někoho, kdo už tam byl, jestli tam přítele a kamarády pustěj normálně v kraťasových plavkách?!
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych obnovit ten poslední dotaz. Musí tam muž opravdu v přilnavých elastických plavkách? Nebo může i v kraťasových?.. Děkuju.. protože pokud jen v přilnavých, tak to ho tam nedostanu ani za nic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusí, manžel má taky kraťasy a už jsme tam byli asi 3× a nikdo nic neřekl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hello Kitty75 Fakt?? No tak to bych byla ráda, protože já ho tam jinak určitě nedostanu (popravdě se mi ani nedivím, já nych to na sebe taky nevzala).. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.