Jižní Čechy-výlety, restaurace s batoletem

1719
18.6.08 10:59

Jižní Čechy-výlety, restaurace s batoletem

Chystáme se na dovolenou do JČ s ročním prckem, samozřejmě se chceme někam podívat a kromě vašich typů by mě zajímalo zda nemáte i nějaké vyzkoušené restaurace v této oblasti, když už né vyloženě s dětským koutkem tak alespoň někuřácké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16743
18.6.08 12:54

Jižní Čechy jsou širokej pojem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.6.08 13:54

Budeme u Jindřichova Hradce,takže asi něco poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
18.6.08 19:17

Tak to nepomůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
11.2.09 09:59

Sice je to uz pozde, ale treba to pomuze nekomu jinemu.
V Ceskych Budejovicich je dobra restaurace s nekurackou casti a 2 zidlickami pro deti, ovsem bez koutku, jidlo ale uzasne - CITRO
V Jindrichove Hradci je docela OK penzion u Papousku, restaurace fajn.
V Treboni je nekuracka restaurace ADELA u lazni Berta, HARMONIE u lazni Aurora a SUPINA v centru mesta - ani jedna ale nema detsky koutek. Detsky koutek, prebalovaci pult, zidlicky a velkou trpelivost s detmi maji v kavarne, cukrarne POHADKA v centru. Samo take nekuracke.
Ja jsem dost velka vymetacka restauraci a delam z nasi berusky taky kavarenskou povalecku, ale nabidka pro deti nic moc dobra - kdybych mela prostor jdu do toho a udelam FAKT baby friendly cukrarnu. Kamos co ma hotel mi vysvetlil, ze prece nebudou delat koutek a prebalovak apod., protoze to by tam pak bylo plno rvoucich parchantu (dite jeste nema) :-(( takze tak je to u nas v JC. Pokud mate jeste nekdo nejaky dobry tip, napiste, rada tam zajedu.
Jo a jeste, vcera byla pro me velmi objevna informace, ze do detskych koutku, ktere jsou pri ruznych nakupnich centrech se muze s detmi mladsimi tri let s doprovodem. Kamaradka si tam chodi hrat a krmit s 8mesicnim ditatkem. Ja to mela nejak zafixovane, ze proste od trech let a hotovo. Tim se nam take rozsiruje moznost vyberu…ale tam se nenajime my, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.