Aquapark

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3158
22.7.11 07:29

aquapark

Ahoj blby dotaz, ale proste me to vrta v hlave. Zitra jeden na dovcu a jelikoz neba byt nejak na koupani,tak jsme rikali ze budem chodit obcas do aquaparku. Stalo se vam, ze vam deti po navsteve onemocneli?? Nam loni maly 3roky po navstve koupaliste onemocnel, jak se nalokaval vody, tak jsme meli po dovolene, tak mam strach aby se to neopakovalo letos znova.Primo nam doktorka rikala, ze ma infekci z vody. Prej v tech aquaparcich je na vic i zima :think: Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
22.7.11 09:35

Do aquaparků chodíme v létě často, děti to milují (4,5 a 1,5). Jak do venkovních, tak i krytých. Máme rádi Kolín nebo Jihlavu. Nikdy nic jsme si z vody domů nepřinesli.
Ale starší syn chodil se školkou na plavání, byl 3× a pokaždé do dvou, třech dnů byl nemocný. Zvracení, průjmy, teploty… Bylo to ale v zimě, kdy je víc nemocí. Takže v létě jsme klidní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21522
22.7.11 18:18

my chodíme do akvaparku minimálně jednou měsíčně a klárka si nikdy žádnou nemoc nepřinesla. a ani z plavání ze školky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
22.7.11 21:19

holky diky, asi to moc resim, snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.12.12 08:56

@CokeLady My byli v aquaparku poprvé taky někdy před prckovým půlrokem - je to vodník, tak jsem překonala svůj strach z chloru a ve finále jsme tam přijeli v půl desáté a odjížděli odpoledne v pět.. Minulý víkend jsme strávili celý v lázních - prostě kluk vodu zbožňuje, tak když je možnost, tak jezdíme..
V ČR jsme byli v Libereckém Babylonu a tam je takový koutek s lehátky, kde je přítmí - zalomili jsme to pod župany a ručníky tam a i když to na spaní není ideální, dalo se.. Jinak tam normálně jezdí dovnitř kočárky, takže si zavolej do Čestlického, zda tam taky pouští kočárky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.12 09:33

U vstupu do Jihlavského Aquaparku je teda zákaz vstupu dětí do jednoho roku a je to podle nějakého zákona. Taky jsem chtěla jet, ale vím, jaký je se nadechnout po odchodu z aquaparku na čerstvém vzduchu pro mě, natož pro malé plíce.

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
29.12.12 09:50

V Čestlicích je přímo bazén, kde se učí i půl roční děti plavat. My tam od toho půl roku chodíme. Vždycky jsme vzali autosedačku a když byla malá unavená, tak jsme jí dali tam a někdo jí vždycky hlídal..jsou tam i dětské postýlky, je to tam pro děti uzpůsobené, tak bych se toho nebála ;)

• Citovat
  • Upravit
zwei.kinder
29.12.12 11:35

Chodil jsem 2× týdně na Barrandov, s každým dítětem zvlášť, aby měli od sebe klid. Mě voda nedělá dobře, po 3/4h. mám hlavu jako střep a je mi zle, ale děti vodu milují :)

Malá se 8 Listopadu nadechla malinko vody a za čtři dny horečka - zánět středního ucha, naštěstí to prasklo a vyteklo samo.

Do poloviny Prosince jsem malou kurýroval (do vody prý může až po novém roce) a teď o Vánocích večer jsem vezl malého na pohotovost - zánět středního ucha :think: takže bude zase na měsíc.

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
29.12.12 11:39

@CokeLady myslím, že jo, ale na 100% tu to neřeknu :think:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
29.12.12 17:41

@CokeLady Tak si kup hadrový, ne? My máme tyhle:
www.pisisvor.cz a spokojenost - pupík má už od léta jednu velikost a tu větší bude mít tak někdy na jaře.. Ale je tu i přímo diskuze na prací plavky pro mimi a tam doporučovali jiné, myslím, že to bylo ze stránek malyplavec.cz nebo tak nějak.. Tak pohledej..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.