Kam v Praze - Černý most
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam v Praze - Černý most
Ahoj,
potřebovala bych poradit, jak s dětmi strávit cca 2 hodiny v Praze. Může to zahrnovat oběd v nějaké restauraci s pěkným dětským koutkem.
Vysazena budu na Černém mostě.
Děti mají 3 roky a 1 rok. Starší je na MHD zvyklý, pro mladší budu mít kočárek = pokud někam jet, tak bezbariérově (výtah v metru a nízké tramvaje/autobusy).
A druhý dotaz - vejdu se s X-landerem na eskalátory? Má širší zadní kola. Stejně bych se ale eskalátorům raději vyhnula, protože na ně nejsem zvyklá a nehodlám to testovat s druhým děckem vedle sebe.
Předem moc díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ikea mě taky napadla… Ale bohužel tam mají přerušený provoz restaurace z důvodu rekonstrukce… Ale pokud by dětičkám stačil párek v rohlíku, tak ten tam mají. Je tam docela pěkný koutek a ty se můžeš chvilku odreagovat ![]()
- Citovat
- Upravit
V Ikea jsem byla, když měl malý něco přes rok. No nevím. Koutek je myslím jinde než restaurace. Vím že tam bylo hrozně lidí a pobrat najednou malého a oběd (tenkrát bez kočáru), to byl děs. A uličkama bych s širším kočárem snad ani neprojela.
Takže Ikea neee. Obzvlášť když nic nakupovat nepotřebuju.
Něco jiného by se nenašlo? Klidně někam popojedu, když to bude stát za to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadl Globus je to sice obchoďák ale má i dětský koutek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.