Aquapark Horažďovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Aquapark Horažďovice
Ahoj, jednoduchý dotaz - pustí sem 8mi měsíční mimčo? V návštěvním řádu je až od roka, tak samozřejmě na vlastní nebezpečí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mimčo nevím, ale bývají tam i s miminkama v sedačkách. Jen teda minulý týde ji tam vyhořela elektrika, takže nevím jestli už zase fungujou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chceme tam až příští víkend, tak snad budou fungovat. S miminkama v sedačkách? Asi nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím malý mimča v autosedačkách, nedávno jsem tam viděli mimčo, tomu nemohly být víc jak dva měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to my bysme se chteli zkusit i vykoupat. Pojedeme tam se starsim, tak bysme vzali i dceru na pul hodky, ale jestli nam ji tam pusti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovují téma, rádi bychom zajeli s dětma do bazénu v Horažďovicích, ale máme i 7 měsíční mimčo, myslela jsem, že to nebude problém, ale teď čtu, že až od roku. Je to opravdu tak? To nás tam nepustí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriellllla píše: Více
Nejezdit s miminama do akvaparku. To dítě z toho bude akorát otrávený, celej den tam bude řvát, štvát lidi okolo. Je to otravný a to dítě si z toho taky nic neodnese. To je už stejný jak když přijde buranska rodina s urvaným dítětem do kvalitní restaurace a všem tam zmrví zážitek
- Citovat
- Upravit
dítě do jednoho roku ti v ČR nepustí nikde do bazénu dle nařízení Ministerstva zdravotnictví § 238/2011, dítě nesmí do bazénové vody vyjma kursů plavání pro kojence,
takže byste tam jeli zbytečně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Právě že v tomhle bazénu, se dělá kurz pro kojence, tak nevím v čem by měl být takový rozdíl, jestli tam jdu sama nebo s kurzem. Byli jsme v různých bazénech (ještě než se malý narodil) a viděla jsem tam i menší miminka, s prvním synem jsem taky chodila do bazénu od půl roku mimo kurz, proto mě to omezení až od roku udivilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to omezení platí už od roku 2011, možná to teď začala hygiena víc řešit, nevím -
ale u nás to tak je, a kojenecké plavání je jinde, v jiném bazénu, tam se „veřejnost“ dostat ani nemůže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dynamitka Samozřejmě tam ráno zavolám, než bysme vyjeli. Já se ptám teď večer na osobní zkušenost, jestli tam někdo teď v poslední době s miminkem nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga První syn je narozený 2019 a chodili jsme do dětského bazénu, max je tam menší hloubka než v bazénu pro dospělé, ale úplně oddělený od veřejnosti teda nebyl a tam se dělaly i ty kurzy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit