Plavání v BC Kenny

213
15.9.16 12:38

plavání v BC kenny

Dobrý den, zvažuji chodit na lekce plavání se synem a zajímaly by mě zkušenosti v tomto nebo i jiném plaveckém centru. stojí to za ty peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
15.9.16 12:45

Já chodila na vaničky do Vydrýska, a paní instruktorky také vycházely z konceptu Kiedroňové. Jinak teď chodím do Amálky a nemohu si vynachválit, je to snad ještě lepší jak Vydrýsek. Hlavně hodně komorní, jen tři dětičky, takže tam není tolik povyku a je tam tak i prostor pro děti a rodiče a klid. Paní instruktorka profesionální, milá atd. Keny byl pro mě moc daleko, ale asi bych tam šla, kdyby to bylo blízko mého bydliště. Ale nevím jak se liší ceny. Nemyslím si, že pokud by byl Kenny dražší tak kvuli vyšší kvalitě, spíš kvuli jménu řekla bych…Ale zas je lepší chodit do bližšího bazénu než někam jezdit, kvalitu to určitě mít bude stejnou jako jiný baby plavání, instruktoři musí splňovat zákonem dané podmínky a zkoušky a mít vzdělání, a to je všude stejné. Pak už jen ta kvalita vody snad :think:, ale ta je v Amálce perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.2.18 20:06

Kenny vs. Juklik

Zdravim, mam uplne cerstvou zkusenost s Kenny v Modranech a zaroven mohu porovnavat s Juklikem ve Vrsovicich.

Prostory:
J - starsi, mene prostoru (spolecna chodba do bazenu pro muze a zeny, pro nekoho muze byt neprijemne, me nevadi), ale pakove baterie od horke po studenou, prebalovaky a ohradky v satne, ve sprchach i v herne. Vstupni satna mensi v mezipatre/mezaninu se skrinkami na klicek.

K - uplne nove zrekonstruovane prostory, musite 2× po schodech nahoru a dolu a 2× se prevlekat (na cviceni, do bazenu, z bazenu do cvicebniho a potom do toho vcem jste prisly, posledni satna do kabatu a do bot, je to trochu na hlavu :) jo a MUSITE v prostorach chodit v bilych ponozkach, kvuli cistote pro miminka, zvlastni ale proc ne), sprchy maji na knoflik, takze tece obcas ledova, obcas horka voda, coz je s miminem na ruce velka legrace :(, vsude pokladate miminko na podlozku (mam podezreni, ze je z PVC), satna pred bazenem je mensi nez v J. Vstupni satna vetsi s vyhrivanou podlahou, skrinky bez klicku. Ale vstup na heslo nebo zvonek na recepci.

Personal:
J - primo uzasna pani na recepci, opravdu by se pro vas rozkrajela, lektorky znam touto dobou uz 4 (vanickovani, lekce s mladsi a starsim synem, nahrady), jsou profesionalni a v lekcich konzistetni, nektery pristup mi samozrejme vyhovuje vic, jiny min, celkove za me velmi dobre, Lektorka Eva u miminek vysvetli sama i proc to ci ono delame a jaky to ma vyznam/ dopad.

K - recepcni je odtazita, po delsi dobe se s vami sprateli, ale za jeden blok to nestihnete, pusobi nekdy primo mrazive, lektorky jsem poznala dve Dasu a Janu. Jana byla jen 1× jako zaskok, chladnejsi bez zajmu, Dasa je velmi dobra, jen jedna vytka, rika co mate delat, ale uz vubec proc, musite se doptavat, ma tendence vas trochu do veci nutit, ja se moc nenecham, tak nevim jak moc silne to vlastne dela. :)

Bazen:
J - mensi, voda je pokud vim sladka, teplota akorat, musi po klasickem zebriku, ale lektorka vsem s miminky pomaha do vody, pri vylezani sunda plenu/plavky a vyzdime :)

K - vetsi, teplota za me akorat, slana, do bazenu vedou schody, povrch u bazenu a ve sprchach klouze, kupodivu vice nez jinde u bazenu, resenim jsou jakesi podlozky, ketre koupite v kobercich v roli, prijde mi to ponekud nestastne, kdyz je cerstve po rekonstrukci.

Bar a herna:
J - mensi prostory, ale je zde oddeleny koutek pro deti od stolecku a take koutek s bazenkem a skluzavkou s balonky (velice oblibene u deti), na baru koupite od plaveckych pomucek, pres vybornou kavu, dorty (cca 2-4 druhy), quiche, svaciny pro deti, prikrmy Hipp, susene ovoce Mixit, vodu, vino ;), dzusy, ovocnak apod. Za me presne to co potrebuji po plavani s detmi, syn miluje cerstve precliky. Mikrovlnka.

K - vetsi prostory, koutky rozdelene podle veku (miminka, do dvou let a od dvou let tusim, ale zalezi to na maminkach, vetsinou se to tak moc nedodrzuje), ale nikde nemuzete dite dat, tak aby nebezelo k brance ke schodum, zadna ohradka apod. Bar nabizi prumernou kavu, dzus, susenky klasicky vyber z marketu (fidorka, tatranka apod.) a toasty, pro deti prikrmy od Hippu. Prijde mi, ze sis tim nikdo moc praci nedava. Mikrovlnka.

Nahrady:
J - system pres net, je prehledny a podkud nechcete muzete klasicky volat. Nahrady jsou 1:1. Vzdy vidite tyden dopredu a muzete si nahrazovat lekce. Nahrady lze delat i dopredu, pokud nakonci kurzu mate nachozeno pres puvodne zaplaceny pocet, doplatite a pokud vim cena je vyrazne nizsi, ale to nevim jiste. Omluvi vam lekci i hodinu pred zacatkem! Mozna mi je vysli vstric, ale bylo to mile, necekala jsem to. Nahrady musite vycerpat do konce kurzu.

K - omlouvani pouze pres SMS, nikdo vam neda zpet vedet, jestli mate lekci omluvenou nebo ne. Musi to byt 24h pred lekci. Nahrady jsou 2:1 (jedna nahradni lekce vas tedy opravdu vyjde na vic nez 1000Kc!) a to do konce kurzu v lekcich nebo do 4 tydnu po, bez lektorky. Proste jdete sami do bazenu za litr. :( Pokud si zamluvite 14 dopredu rodinne plavani v sobotu rano, tak omluvu prijimaji pouze do ctvrtka. Jen pro priklad.

Kenny ma navic cviceni (20 min pred lekci) a vstupni prohlidku u fyzioterapeutky. Kterou si zaplatite za 500kc a musite ji absolvovat min. jednou.

Pokud dobre pocitam tak lekce stoji:
Juklik - 360Kc
Kenny - 525kc (plus 1×500Kc)

Pocitove se vyrazne lepe citim v Jukliku, ackoliv je misto tmavsi a vlastne bez denniho svetla, jelikoz je v suterenu gymnazia Pripotocni.

Priznavam, ze jsem momentalne na Kenny trochu nastvana a i kdyz jsem se snazila, muze byt ma recenze predpojata. Snazila jsem se psat fakta a ne pocity. Chystam se psat reditelce Kenny, kvuli nahrade za dve radne omluvene lekce, ktere mi nakonec uplne propadly (je to trochu slozitejsi, nechci se jeste vic rozepisovat). Do Kenny uz nechodime a chodit se nechystame. Jsme spokojeni s Juklikem.

Howgh!

Klidne se ptejte dal, kdo ma zajem. Urcite jsem na neco zapomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí