Aquapark Kladno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
aquapark Kladno
Ahoj holky, mám dotaz ohledně aquaparku Kladno. Vím, že se všeobecně nedoporučuje chodit do veřejného bazénu do 1 roku, ale přesto. Malému je 10 měsíců a chtěla bych s ním začít chodit do bazénu. Máte někdo zkušenost s plaváním ve veřejném bezénu před 1. rokem, ideálně právě na Kladně? Předem děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Raděj předem zavolej, jestli tam děti do 1 roku vůbec pustí. Jednu dobu to tam měli zakázané, jak je to teď netuším.
Jestli půjdete, tak si vezmi s sebou pro prcka nejem podložku do šatny, ale i nějakou omyvatelnou do sprchy, aby neseděl na zemi kam všichni hamtaj, pokud ještě nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to neriskovala. V Tuchlovicích je bazén, kde dělají i plavání kojenců…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…a nemáte někdo tušení, jak asi je v tom kladenském aquaparku teplá voda? Já bych tam někdy ráda s dítětem zašla, ale jsme zhýčkaní teplým bazénem právě z Tuchlovic, tak mám strach (pochopitelně o sebe, dítěti to určitě vadit nebude
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, na Kladně jsem nikdy nebyla, ani bez dětí, my jezdíme do Berouna, chystáme se tam poprvé i s dvojčatama za 14 dní, ale zaujalo mě, jak píšete o bazénu v Tuchlovicích, můžu poprosit nějaký bližší info? Díky
Je to tento? www.bazentuchlovice.cz píšete, že je tam teplá voda, to je asi kolik? Malý holky v bazénu ještě nebyly a jsou to hrozný vodomilky, tak ale aby neměli šok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nesouvisi s kojencem, ale maji tam na toboganech desne nizko danou tyc, o kterou se mas jako drzet, nez se rozjedes - ja se o ni desne prastila do hlavy a mela jsem co delat, abych cestou dolu neomdlela - a myslim si, ze to byla prřicina toho, jak se tam tehdy utopilo na spacebalu nejaky decko.psala jsem jim to, nereagtovali, tak delam negativni reklamu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Amynka píše:
Ahoj, na Kladně jsem nikdy nebyla, ani bez dětí, my jezdíme do Berouna, chystáme se tam poprvé i s dvojčatama za 14 dní, ale zaujalo mě, jak píšete o bazénu v Tuchlovicích, můžu poprosit nějaký bližší info? DíkyJe to tento? www.bazentuchlovice.cz píšete, že je tam teplá voda, to je asi kolik? Malý holky v bazénu ještě nebyly a jsou to hrozný vodomilky, tak ale aby neměli šok
Jo jo, to je on. Teplotu vody bohužel přesně nevím, nikde jsem tam nenašla žádný ukazatel a zajít se zeptat plavčíka nikdy není čas. Jen odhaduji, že něco kolem 30st. Když si vzpomenu, že v létě jsem špatně lezla do bazénu, co měl 28st - připadal mi pořád dost studený…tak do tohoto lezu vpohodě a je to kafíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý děti tam pouštějí, to už jsem se ptala a napsali mi, že teplota vzduchu je 29 °C a vody v dětském bazénu 28 °C.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem do Tuchlovic volala, protože zvažujeme plavání od šesti měsíců tam a známý mne strašil, že je tam studená voda. Řekli mi, že voda je 29 a dopoledne ještě o něco víc, předpokládám, že ale maximálně 29,5.
Nevím, jestli je to studené či ne, hlavně pro šestiměsíční dítě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jenny.fields píše:
Já jsem do Tuchlovic volala, protože zvažujeme plavání od šesti měsíců tam a známý mne strašil, že je tam studená voda. Řekli mi, že voda je 29 a dopoledne ještě o něco víc, předpokládám, že ale maximálně 29,5.
Nevím, jestli je to studené či ne, hlavně pro šestiměsíční dítě..
Asi hodně záleží na dítěti…jak jsem už psala, mě to připadá teplé dost a pro moje dítě je to taky super, ale rozhodně jsem tam už viděla sem-tam dítě (i třeba víc než roční), které drkotalo zubama a mělo pusinku fialovou
Byly to většinou takoví hubenější drobečkové, prostě málo sádla!
Osobně si myslím, že některým dětem bude chladno všude a řešila bych to ihned neoprenkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslavo, tam se už utopilo lidí
a všichni na tom spacebalu. Sama jsem na něm byla jen párkrát, nějak to nemusím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě k těm Tuchlovicím…
dnes jsme byli zase plavat a teplota tam tentokrát byla na hranici únosnosti
Vzduch 34st a voda měla podle odhadu minimálně 32st. Hrozný. Potila jsem se i ve vodě, obličej nad vodou mi úplně hořel. A vedro bylo i těm batolatům, která vím, že někdy drkotají zubama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Kladně jsme teď byly s kamarádkou, bydlí kousek od bazénu, ale přišla mi tam voda studená. My bydlíme v Praze a občas s dcerou do bazénu vyrazíme..a Kladno mě nijak neočarovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit