A.R. mléka

639
11.3.10 08:04

A.R. mléka

Ahoj maminky, chtěla sem se Vás zeptat jaké máte zkušenosti s Bebou A.R.? Malá mi po všem zvracela, měli sme Nutrilon, pak Sunar a nakonec Bebu. Minulý týden sme skončili i v nemocnici, protože byla dehydrovaná. Všechna vyšetření má v pořádku, žaludek, jícen i byla na UT mozku a žádný nález. Doktorka nám řekla, že přejít na Bebu A.R. Tak sme včera začali dávat a první dávka v pohodě a dnes ráno ¨to zase asi po půl hodině po jídle vrátila zpátky. Přitom krásně přibírá, tak nevím. Máte někdo stejný problém??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.3.10 10:34

Ahojky, my měli stejný problém a zabral nám Nutrilon AR. Po tom vyblinkla vždy jen kapku - ale blinkala trošinku až do půl roku - zážitek, vše pořád zablinkané. Po půl roce se jí to upravilo a dáváme normální Hami mléko a je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
11.3.10 10:59

Ahojky, Bebu AR používáme již druhý měsíc… je to jediné mlíko po čem blinká méně… ale taky chvilku trvá než zabere,nám taky po první dávce neblinkal, při druhé zase zblindil všechno… Malý také na váze přibývá… mlíko AR podle mě úplně toho blinkání nezbaví, ale víc ho zmírní… malému jsou tři měsíce, a jednou blinká, jednou vůbec… ale víc se to zlepšilo až po třech týdnech užívání mlíčka, dávám brindák abych tak často nepřevlíkala … Miminkům se to upraví prý až v tom půl roce.....
Jediná nevýhoda Beby AR je že dělá hrudky, v teplejší vodě ne, ale to se zas zničí ty bakterie..... takže lijeme přes sítko… Nevzdávej mlíčko AR, ale vážně to chce víc času… to je má zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
11.3.10 11:27

my zkusili driv Nutrilon A.R ,ale Danikovi to zase strasne ucpavalo kakani a na blinkani podle me nepomohlo vubec :roll: . Kazdemu diteti holt sedi neco jineho.
Jinak ted ma uz temer 2 mesice prikrmy a mliko jen rano, odpoledne a v noci , ale dokaze stejne problit klidne cely den, uz mi vyblil i hodne hustou ryzovou kasi, snad celou :roll: . Ale pribira taky krasne, takze to pry neni treba resit.
Ale z ceho to tvoje mala ma, kdyz tedy nema reflux ani nic neurologickeho atd. , to vam nerekli ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
11.3.10 11:59

Tak děkuju, právě sem myslela, že by to neměla blindit vůbec, tak to je v pohodě, určitě ale blinká míň. A Zuzko řekli nám, že jedině to může mít z toho jak hltá, takže děláme přestávky mezi jídlem a ani to nepomáhá. Normální mlíčko měla v sobě za 5 minut flašku. Teď ji to dá asi na 10 minut tohle hustší, prostě to je malej nenažranec :-D . Zkoušeli sme různý dudáky nic.. No jo tak budem blindit dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
11.3.10 12:10

no teda, to je neco. tak at uz se umoudri a nehlta a neblinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.3.10 13:01
werca002 píše:
Tak děkuju, právě sem myslela, že by to neměla blindit vůbec, tak to je v pohodě, určitě ale blinká míň. A Zuzko řekli nám, že jedině to může mít z toho jak hltá, takže děláme přestávky mezi jídlem a ani to nepomáhá. Normální mlíčko měla v sobě za 5 minut flašku. Teď ji to dá asi na 10 minut tohle hustší, prostě to je malej nenažranec :-D . Zkoušeli sme různý dudáky nic.. No jo tak budem blindit dál :-)

Ahojky, taky jsem si myslela že po takovém mlíčku nebude blinkat vůbec, ale prostě je to omyl… takže se s tím my maminky musíme smířit… Dneska např. náš malej neblinkal vůbec, má v sobě dvě dávky jídla a čera večer ublinkával asi hodinku..... takže musíme čekat až povyrostou a přát si zlepšení… hezký den.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.14 12:58

Dobrý den, taky jsme měli problémy s blinkáním používaly jsme mléko hipp. A doktorka nám doporučila NUTRILON AR vše bylo fajn malý neblinkal, ale zase za to stolice byla jak kámen. Tak jsem řekla doktorce, že to odmítám dávat. Tak jsme se vrátily k mléku hipp a přidáváme do něj NUTRITON na zahuštění mléka proti blinkáni. A jsem velice spokojena stolici má super a neblinká. Jinak důvod blikání byl, že mi doktorka řekla, že je pře pitý, ale nedejte malému dítěti najíst když pláče a nejde ho utišit a to už děláme rozmezí 3 hodin někdy i více. Tak to je moje zkušenost přejí vám hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí