Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky
přišla jsem pro radu…na MMB jsem zakoupila X-lander XA z roku 2009 s aretací předních koleček, jsem s ním nadmíru spokojená akorát jedno přední kolečko začlo zlobit…ať jedu rychle nebo pomalu celé se jako by protáčí, nevím jak to popsat
prostě nejede rovne ale lítá ze strany na stranu
začlo to až přítel ty kola trochu promazal aby se líp otáčela, no a jako vděk dělá přední kolo toto
máte s tím někdo zkušenosti popř. jak se s tímto problémem vypořádat?
Děkuji za reakce ![]()
Ahoj, mám starší Xlander XA a taky mi kolečko při rychlý jízdě takto protáčí. Buď zaaretuješ nebo jedu po zadních, když spěchám.
![]()
@helickav No zajímavé je že než to přítel promazal vazelínou tak to bylo v pohodě, až po tom to začlo takhle blbnout…asi tu vazelínu půjdu umýt
![]()
Já mám také starší typ xlandru - kolečko mi to dělá taky - jen jedno, hlavně když chodník je trošku nerovný, tak se občas protáčí - točí se dokola
a ještě při tom vydává cvakavý zvuk
, zaaretovat pomůže, ale i tak občas cvaká - na nerovnostech
. Muž řekl, že s tím nejde nic dělat - pořád doufám, že někdo poradí, jak spravit, ale asi to tak zůstane ![]()
@helickav taky občas jezdím po zadních
okolí kouká, ale je to lepší ![]()
@Licena píše:
Já mám také starší typ xlandru - kolečko mi to dělá taky - jen jedno, hlavně když chodník je trošku nerovný, tak se občas protáčí - točí se dokolaa ještě při tom vydává cvakavý zvuk
, zaaretovat pomůže, ale i tak občas cvaká - na nerovnostech
. Muž řekl, že s tím nejde nic dělat - pořád doufám, že někdo poradí, jak spravit, ale asi to tak zůstane
taky to cvaká, spíš to zní jako by nějaké plechy o sebe bouchaly
dneska jsem měla 100 chutí venku to kolo sundat ale pak by se mi asi jelo ještě hůř
![]()
Ahoj tak mi jdou zase ztuha i když jsem ho promazala a tuká taky levé kolečko, jsem zvědavá co kdo poradí.
Mně to dělá od té doby, co přítel měnil duši. To ale máme šikovný chlapi, co? Od té doby nám zlobí kolečka! ![]()
Když chvátám a zlobí to, taky jedu po zadních.
Přemýšlím, že s tím zajedu do servisu, ať se na to podívá odborník (ten můj odborník tvrdí, že se s tím nic udělat nedá - ale před tím to nezlobilo!!!
)
@makapi jo ten můj mi tež řekl že s tím nic dělat nejde
odborník hadra
ještě mě napadlo že to dělá když se hodně zapřu o madlo, mam takovej zvyk z předešlého kočárku, měla jsem ten šílený polský tank a na něj jsem musela se silou
tak kdo ví… ![]()
Kolečko mi přestalo tukat, když jsem vyměnila na kole podložky a mírně utáhla matku