Aretace předních koleček u X-landeru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1563
3.11.12 19:05

Areatce předních koleček u X-landeru

Zdravím všechny maminky :) přišla jsem pro radu…na MMB jsem zakoupila X-lander XA z roku 2009 s aretací předních koleček, jsem s ním nadmíru spokojená akorát jedno přední kolečko začlo zlobit…ať jedu rychle nebo pomalu celé se jako by protáčí, nevím jak to popsat :D prostě nejede rovne ale lítá ze strany na stranu :D začlo to až přítel ty kola trochu promazal aby se líp otáčela, no a jako vděk dělá přední kolo toto :mrgreen: máte s tím někdo zkušenosti popř. jak se s tímto problémem vypořádat?
Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
886
3.11.12 19:10

Ahoj, mám starší Xlander XA a taky mi kolečko při rychlý jízdě takto protáčí. Buď zaaretuješ nebo jedu po zadních, když spěchám. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
3.11.12 19:14

@helickav No zajímavé je že než to přítel promazal vazelínou tak to bylo v pohodě, až po tom to začlo takhle blbnout…asi tu vazelínu půjdu umýt :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
3.11.12 19:17

Já mám také starší typ xlandru - kolečko mi to dělá taky - jen jedno, hlavně když chodník je trošku nerovný, tak se občas protáčí - točí se dokola :roll: a ještě při tom vydává cvakavý zvuk :zed:, zaaretovat pomůže, ale i tak občas cvaká - na nerovnostech :cert:. Muž řekl, že s tím nejde nic dělat - pořád doufám, že někdo poradí, jak spravit, ale asi to tak zůstane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
3.11.12 19:19

@helickav taky občas jezdím po zadních :pankac: okolí kouká, ale je to lepší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
3.11.12 19:24
@Licena píše:
Já mám také starší typ xlandru - kolečko mi to dělá taky - jen jedno, hlavně když chodník je trošku nerovný, tak se občas protáčí - točí se dokola :roll: a ještě při tom vydává cvakavý zvuk :zed:, zaaretovat pomůže, ale i tak občas cvaká - na nerovnostech :cert:. Muž řekl, že s tím nejde nic dělat - pořád doufám, že někdo poradí, jak spravit, ale asi to tak zůstane :mrgreen:

taky to cvaká, spíš to zní jako by nějaké plechy o sebe bouchaly :D dneska jsem měla 100 chutí venku to kolo sundat ale pak by se mi asi jelo ještě hůř :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
3.11.12 19:32

Ahoj tak mi jdou zase ztuha i když jsem ho promazala a tuká taky levé kolečko, jsem zvědavá co kdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.11.12 20:54

Mně to dělá od té doby, co přítel měnil duši. To ale máme šikovný chlapi, co? Od té doby nám zlobí kolečka! :lol:
Když chvátám a zlobí to, taky jedu po zadních.
Přemýšlím, že s tím zajedu do servisu, ať se na to podívá odborník (ten můj odborník tvrdí, že se s tím nic udělat nedá - ale před tím to nezlobilo!!! :cert: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
3.11.12 21:28

@makapi :palec: přesně tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
3.11.12 22:16

@makapi jo ten můj mi tež řekl že s tím nic dělat nejde :D odborník hadra :D ještě mě napadlo že to dělá když se hodně zapřu o madlo, mam takovej zvyk z předešlého kočárku, měla jsem ten šílený polský tank a na něj jsem musela se silou :mrgreen: tak kdo ví… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
30.11.12 12:48

Kolečko mi přestalo tukat, když jsem vyměnila na kole podložky a mírně utáhla matku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí