Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaká zkušenost s korbičkou od X Landeru. Máme už ho doma, ale každý nás od něj odrazoval, že má malou korbičku. Malá se nám narodí na přelomu února a ledna. Chtěla bych se tedy zeptat jak dlouho by měla cca malá vydržet v korbičce? Děkuji za odpovědi ![]()
@skrudzz Taky bych si být tebou nedělala hlavu, pokud čekáš leden-únor, to ti stačí jakákoliv korba. Tu chvílu s fusakem se tam mimčo určitě vejde a pak už bude teplo, tak ubude fusak. Já jsem koupila taky Xlander, rodit budu za chvílu a nezbývá než doufat, že zimu v korbě vydržíme.
Měla jsem dítko v korbičce do půl roku, vlezla se tam v pohodě i s fusakem. Pak se jí tam ale přestalo líbit, tak šla do sporťáku. S korbičkou bych si určitě hlavu nelámala ![]()
No tak ty si nemusíš dělat starosti vůbec, ale to o malých korbičkách je blbost, ono dítě v zimě je raději zababušené. Se správným fusakem je to pohoda. Mě se kluk s péřovám fusakem z Tchiba vešel do korbičky stejné velikosti i v 9 měsících.
a dítě které už sedí chce stejně vidět a dá se sporťák, takže netřeba metrová korba jako kdysi ![]()
@skrudzz ty to máš úplně ideální. Já mám také xlander, malej se narodil 29.1. a o prázdninách jsme stejně museli přesedlat na sporťák - chtěl koukat ven
. Další zimu ho stejně v korbičce už mít nebudeš ![]()
Mam dvoumesicni mimco o velikosti ctyrmesicniho a uz ted si rikam, ze kolem vanoc ho asi soupnu do karky. Mam x-lander a v porovnani s jinymi nebylo ani z ceho vybirat, vsechny mely korbu vicemene stejne velkou. Vyjimkou byl kocar bratrancovo manzelky, ten byl fakt mega, ale znacku nevim. Ten, co mam ja, kupoval pritel, kdyz jsem byla v porodnici, takze ani nebyl cas hledat vetsi (tech devet mesicu predtim se nepocita) ![]()
Měli jsme korbičku do června, teda do Terezčiného 6.měsíce a úplně v pohodě
se tam do té doby vešla
!Myslím, že je to ideální kočárek-korbička právě pro zimní miminka
!!!
Ahoj,
mam takovou otazecku. Mam podvozek od X-landeru XA 2011 a chtela bych si na druhe ditko poridit korbicku z nove kolekce nevim jestli je to 2012 nebo 2013 ale je to tak, ktere jdou polohovat zadicka. Zatim ji maji jen v kramech na zadnem bazaru jsem ji zatim nevidela je to asi moc nove. Myslite, ze by na tento podvozek sla???
Ne nesla. X pram q je kompatibilni jen s podvozky x move a xq. A jen to kolekce 2012
@Lencaaaa Na XA musí být je Xpram, ale může být i nová kolekce.
@lulu11 píše:
@Lencaaaa Na XA musí být je Xpram, ale může být i nová kolekce.
ta ovšem není polohovací… to je jen x-pram Q
@paola white Aha, tak já myslela, že ta nová už je polohovací…