Korbička X Lander

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
3.11.12 13:13

Korbička X Lander

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaká zkušenost s korbičkou od X Landeru. Máme už ho doma, ale každý nás od něj odrazoval, že má malou korbičku. Malá se nám narodí na přelomu února a ledna. Chtěla bych se tedy zeptat jak dlouho by měla cca malá vydržet v korbičce? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ivanesca
3.11.12 13:22
:kytka:

Příspěvek upraven 10.03.13 v 23:34

• Citovat
  • Upravit
615
3.11.12 13:32

@skrudzz Taky bych si být tebou nedělala hlavu, pokud čekáš leden-únor, to ti stačí jakákoliv korba. Tu chvílu s fusakem se tam mimčo určitě vejde a pak už bude teplo, tak ubude fusak. Já jsem koupila taky Xlander, rodit budu za chvílu a nezbývá než doufat, že zimu v korbě vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
3.11.12 13:36

Měla jsem dítko v korbičce do půl roku, vlezla se tam v pohodě i s fusakem. Pak se jí tam ale přestalo líbit, tak šla do sporťáku. S korbičkou bych si určitě hlavu nelámala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.11.12 14:13

No tak ty si nemusíš dělat starosti vůbec, ale to o malých korbičkách je blbost, ono dítě v zimě je raději zababušené. Se správným fusakem je to pohoda. Mě se kluk s péřovám fusakem z Tchiba vešel do korbičky stejné velikosti i v 9 měsících. :palec: a dítě které už sedí chce stejně vidět a dá se sporťák, takže netřeba metrová korba jako kdysi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
3.11.12 14:35

@skrudzz ty to máš úplně ideální. Já mám také xlander, malej se narodil 29.1. a o prázdninách jsme stejně museli přesedlat na sporťák - chtěl koukat ven :). Další zimu ho stejně v korbičce už mít nebudeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.11.12 14:37

Mam dvoumesicni mimco o velikosti ctyrmesicniho a uz ted si rikam, ze kolem vanoc ho asi soupnu do karky. Mam x-lander a v porovnani s jinymi nebylo ani z ceho vybirat, vsechny mely korbu vicemene stejne velkou. Vyjimkou byl kocar bratrancovo manzelky, ten byl fakt mega, ale znacku nevim. Ten, co mam ja, kupoval pritel, kdyz jsem byla v porodnici, takze ani nebyl cas hledat vetsi (tech devet mesicu predtim se nepocita) :)

• Citovat
  • Upravit
7674
3.11.12 14:49

X-Lander

Měli jsme korbičku do června, teda do Terezčiného 6.měsíce a úplně v pohodě 8) se tam do té doby vešla :palec:!Myslím, že je to ideální kočárek-korbička právě pro zimní miminka ;)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
12.1.13 23:30

Ahoj,
mam takovou otazecku. Mam podvozek od X-landeru XA 2011 a chtela bych si na druhe ditko poridit korbicku z nove kolekce nevim jestli je to 2012 nebo 2013 ale je to tak, ktere jdou polohovat zadicka. Zatim ji maji jen v kramech na zadnem bazaru jsem ji zatim nevidela je to asi moc nove. Myslite, ze by na tento podvozek sla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
12.1.13 23:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.1.13 23:34

Ne nesla. X pram q je kompatibilni jen s podvozky x move a xq. A jen to kolekce 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
13.1.13 19:50

@Lencaaaa Na XA musí být je Xpram, ale může být i nová kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.1.13 21:45
@lulu11 píše:
@Lencaaaa Na XA musí být je Xpram, ale může být i nová kolekce.

ta ovšem není polohovací… to je jen x-pram Q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
14.1.13 21:37

@paola white Aha, tak já myslela, že ta nová už je polohovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí