Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ja ráno zakládala téma na kočárek(dvojkombinace do 10000)ale ted jsem nadsena nasla jsem stránky boneko a jsou to kočárky české značky za super cenu jen na trhu sou teprve krátce Máte někdo Boneko?(mě zaujal model laura ![]()
@Leenuska Když si dáš Benoeko do vyhledávače, nejdeš tu diskuze jednak k Boneku a pak i k té lauře.
Nevím ten model Laura má otočný malý kolečka a tys psala že sháníš kočár do lesa to fakt nebude to pravý ořechový. potřebuješ 4 velký kola nafukovací nejlíp
Koukala jsem na jejich stránky kočárky boneko.cz a tam přímo píšou že je to česká značka
@lucka83 Vydeko a dalších x desítek dodavatelů kočárků na náš trh jsou čeští, ovšem nikdy bych si nedovolila tvrdit, že kočárek od Vydeka je český. Vydeko sem dováží kočárky z Polska.
Co vím, tak jediná česká firma na kočárky je firma Patron z Mělníka.
@lucka83 já na ty kočárky vydeko taky kouknu(nějak se chci vyhnou polským kočárkům) ![]()
No prodávala jsem nějakou dobu v prodejně s kočárky tak mě to dost udivuje, protože jediní dva čeští výrobci jsou Patron a Liberta
Pokud chceš slovenský tak Dema. Jinak to co jsi dávala odkaz jsou 100% polské kočárky. Dělají je podle jednoho mustru, akorát na podvozek švihnou jiný nápis ![]()
Podle mě náš je jen Patron, o dalších nevím. Vydeko bylo u nás v Pce, měli polské kočárky.
Jak píše Ynax- jediný skutečně český výrobce je Patron. všechno ostatní se vyrábí v zahraničí, ať si píšou co chtějí
ještě se mi zdá, že se stále vyrábí Liberta, ovšem zda u nás, to netuším
tak či tak- ani jeden bych nechtěla, ikdyž sem kdysi nad patronem uvažovala. ale od té doby sem zastánce spíš nečeských ale za to dbře ovladatelný a lehkých kočárků. holt zkušenostma se člověk učí (většinou těma blbýma
)
nad polskýma bych nos neohrnovala, polský je i X-lander nebo firkon, kt. prošel velmi dobře nezávislými testy a hodně mamin je s něma spokojených. a cena je velmi dobrá ![]()
@lucka83:
luci a jsi spokojená?(jinak ty kočárky vypadají dost dobře)
@Leenuska píše:
@lucka83:
luci a jsi spokojená?(jinak ty kočárky vypadají dost dobře)
spokojená sem, je lehký, dobře ovladatelný, dobře se sním zatáčí, zatím nemám nic proti.