Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím,
uvažuji nad koupí tohoto kočárku - jaké jsou zkušenosti - korbička hloubka. Lze na něj připevnit i jinou autosedačku než je jejich originál.
Děkuji ![]()
Ahoj, máme Bebecar Stylo AT - hluboký + autosedačku (ta je dost malá, rozhodně nedoporučuji, jestli jdou nacvaknout i jiné, netuším). Hluboký kočár byl ale super, korba byla úžasně prostorná. Sporťák jsem ale nechtěla, ten se mi nelíbil… Teď čeká kočárek na druhého prcka (vlastně na třetího, kupovala jsem ho z druhé ruky) ![]()
@LN13 Když mi pošleš do SZ tvůj mail, tak ti pošlu pár fotek…
Taky jsme měla Bébecar Stylo AT…/vlastně ještě mám-shovaný kdyby náhodou jiný prcek/…zkušenosti jako kokomo…hluboká korba perfekní…autosedačku jsme taky užili dlouo…syn byl docelaa dlouho maličký než nám začal pořádně růst…a sportovní verzi jsme taky nevyužila…nevypadá hezky.....no a popravdě mě štvalo, že neměl na předních kolech aretaci, když už byl kluk větší bylo to celkem těžší ukočírovat, ale myslím, že je i nějaká verze s otočnými kolečky…užili jsme ho do 8. měsíce pak jsem pořídila jiný…
My jsme měli přední kolečka natáčecí s možností aretace, pokud ale byly kolečka odaretovaná, tak s kočárkem nešlo couvat - neotáčí se 360°…
Taky mám Stylo AT, kupovaný po dvou dětech, dcera je třetí, budoucí synátor bude čtvrté dítko. Hluboká korba je jedna snad z největších, fakt spokojenost. jsem spokojená i se sporťákem. Kočár dostává fakt záhul v lesních terénech, dost hodně a zvládá to. Výborně houpe (lépe, než staré proklamované pružinkové liberty). Na skládání do auta ale není nejmenší - zato je ale stabilní. takže otázka, co od kočáru čekáš. Autosedačka ale teda provar, nezjišťovala jsem však, zda se dá nasadit jiná, ale myslím, že adaptéry jsou snad na všechno. Autosedačka se poměrně špatně váže (na pásu v oktávce se mi pokaždé zasekl ten umělohmotný čudlík), manželovi ve služební audině se vázala o něco lépe, je hodně úzká, miminko je v ní více zapadlé, když to srovnám třeba s chiccem.
@smejdka naprosto souhlasím - kočár houpe perfektně a projede všechno, dávali jsme mu opravdu zabrat a nikdy s ním nebyl žádný problém… Do auta mi tak strašně velký nepřišel, ale máme velké auto
Korba jde případně složit na placku a kolečka rychle sundat, ale ani jedno jsme nikdy nedělali… Vždy se kočár vešel…