Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky nemáte některá tašku okiedog http://www.mall.cz/…dahoma-celeb?… ? Strašně se mi líbí, ale je to dost peněz a nemám možnost jí vidět. Jak jste s ní spokojené? Děkuju ![]()
Zkus si ji v mallu objednat a až si pro ni půjdeš tak si domluv že se na ni chceš mrknout..pracovala jsem tam a za nás jsme to občas udělali ![]()
jinak máš i 14 dní určitě na vracení zboží se mi zdá ![]()
![]()
Já tuhle tašku mám v černé, koupila jsem si ji tam před pár dny a je fakt super. Tak akorát velká, uvnitř má několik kapsiček a je hezky přehledná. Je to fakt kvalitní materiál i zpracování.
Za mě doporučuji
![]()
Já mám tu béžovou a je super přesně tu co jsdi dala do odkazu už tady i jedna diskuze je na toto téma
Holky moc děkuju ![]()
@darushka mall je pro mě bohužel hrozně z ruky
@nemolka prosím tě, teď se zeptám fakt stupidně, je spíš bílá nebo béžová a chtěla bych tě poprosit, neposlala bys mi reálné foto? Strašně moc děkuju. Diskuzi jsem hledala, ale nenašla…
Je béžová normálně bílá káva foto pošlu kouknu se jestli jí někde mám kdyžtak nafotím
@nemolka moc děkuju, přemýšlím nad touto a tou fialovou, ta světlá se mi líbí víc, ale já jsem docela prase ![]()
Super diskuse, moc mi pomohla. Taky ji mám vybranou k ježísšku
Protože ta, co mám u kočárku je v podstatě na nic. A já potřebuju aby to byla i zároveN kabelka (teda spíš kabela
) a tím pádem i nějak vypadala.
Tak jsem objednala tu světlou, ještě bych k tomu potřebovala ušít nánožník, ale nevím, jaký odstín…