Taška na kočárek Okiedog

844
31.10.12 09:15

taška na kočárek okiedog

Holky nemáte některá tašku okiedog http://www.mall.cz/…dahoma-celeb?… ? Strašně se mi líbí, ale je to dost peněz a nemám možnost jí vidět. Jak jste s ní spokojené? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
31.10.12 10:51

Zkus si ji v mallu objednat a až si pro ni půjdeš tak si domluv že se na ni chceš mrknout..pracovala jsem tam a za nás jsme to občas udělali :)
jinak máš i 14 dní určitě na vracení zboží se mi zdá :)
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13351
31.10.12 12:34

Já tuhle tašku mám v černé, koupila jsem si ji tam před pár dny a je fakt super. Tak akorát velká, uvnitř má několik kapsiček a je hezky přehledná. Je to fakt kvalitní materiál i zpracování.
Za mě doporučuji :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.10.12 14:40

Já mám tu béžovou a je super přesně tu co jsdi dala do odkazu už tady i jedna diskuze je na toto téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
31.10.12 21:06

Holky moc děkuju :-)

@darushka mall je pro mě bohužel hrozně z ruky

@nemolka prosím tě, teď se zeptám fakt stupidně, je spíš bílá nebo béžová a chtěla bych tě poprosit, neposlala bys mi reálné foto? Strašně moc děkuju. Diskuzi jsem hledala, ale nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.10.12 21:14

Je béžová normálně bílá káva foto pošlu kouknu se jestli jí někde mám kdyžtak nafotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
31.10.12 21:26

@nemolka moc děkuju, přemýšlím nad touto a tou fialovou, ta světlá se mi líbí víc, ale já jsem docela prase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
31.10.12 23:08

Super diskuse, moc mi pomohla. Taky ji mám vybranou k ježísšku :-) Protože ta, co mám u kočárku je v podstatě na nic. A já potřebuju aby to byla i zároveN kabelka (teda spíš kabela :-) ) a tím pádem i nějak vypadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
1.11.12 20:35

Tak jsem objednala tu světlou, ještě bych k tomu potřebovala ušít nánožník, ale nevím, jaký odstín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí