Bebetto deka do kočárku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1563
25.10.12 12:47

Bebetto deka do kočárku

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, má někdo z vás Bebetto deku, která se po sepnutí dá použít jako fusak? Dostala jsem ji ke kočárku zdarma, a tak mě zajímá jestli ta deka je dosti teplá. Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
423
25.10.12 13:37
@Pettule69 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, má někdo z vás Bebetto deku, která se po sepnutí dá použít jako fusak? Dostala jsem ji ke kočárku zdarma, a tak mě zajímá jestli ta deka je dosti teplá. Děkuji za reakce :kytka:

Naše dítě je na ní závislý ještě v roce a neusne bez ní :mrgreen:. Na zimu to dost teplý není, spí v ní doma. Místo fusaku teda vůbec, jsou tam jen druky, táhlo by do toho, děcka z toho vytahujou nožky, vylejzaj. Na doma pro nás dobrý. Jestli ji nechceš a na doma máš dek dost, napiš SZ a já ji koupím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.10.12 13:39

Mě by spíš zajímalo, kde sehnat větší velikost? Jestli se toho šijou i větší velikosti než ty novorozenecké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
25.10.12 13:52
@Lucinka_Kla píše:
Naše dítě je na ní závislý ještě v roce a neusne bez ní :mrgreen:. Na zimu to dost teplý není, spí v ní doma. Místo fusaku teda vůbec, jsou tam jen druky, táhlo by do toho, děcka z toho vytahujou nožky, vylejzaj. Na doma pro nás dobrý. Jestli ji nechceš a na doma máš dek dost, napiš SZ a já ji koupím ;)

spíš na takové počasí jako je tohle, na zimu fusak mám, takže tohle neřeším ale spíš at je mu ted venku teplo tak jestli se to dá využít jako tenčí fusák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí