Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, má někdo z vás Bebetto deku, která se po sepnutí dá použít jako fusak? Dostala jsem ji ke kočárku zdarma, a tak mě zajímá jestli ta deka je dosti teplá. Děkuji za reakce ![]()
@Pettule69 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, má někdo z vás Bebetto deku, která se po sepnutí dá použít jako fusak? Dostala jsem ji ke kočárku zdarma, a tak mě zajímá jestli ta deka je dosti teplá. Děkuji za reakce
Naše dítě je na ní závislý ještě v roce a neusne bez ní
. Na zimu to dost teplý není, spí v ní doma. Místo fusaku teda vůbec, jsou tam jen druky, táhlo by do toho, děcka z toho vytahujou nožky, vylejzaj. Na doma pro nás dobrý. Jestli ji nechceš a na doma máš dek dost, napiš SZ a já ji koupím ![]()
Mě by spíš zajímalo, kde sehnat větší velikost? Jestli se toho šijou i větší velikosti než ty novorozenecké.
@Lucinka_Kla píše:
Naše dítě je na ní závislý ještě v roce a neusne bez ní. Na zimu to dost teplý není, spí v ní doma. Místo fusaku teda vůbec, jsou tam jen druky, táhlo by do toho, děcka z toho vytahujou nožky, vylejzaj. Na doma pro nás dobrý. Jestli ji nechceš a na doma máš dek dost, napiš SZ a já ji koupím
spíš na takové počasí jako je tohle, na zimu fusak mám, takže tohle neřeším ale spíš at je mu ted venku teplo tak jestli se to dá využít jako tenčí fusák ![]()