Nafukovací kolečka na Cam Cortina X3 evolution

3158
24.10.12 19:59

Nafukovací kolečka na Cam Cortina X3 evolution

Ahojky,
zajimalo by me, zda nevite kde se daji poridit nafukovaci kolecka na Cam Cortinu X3. Jsem je chtela objednat a v zadnem ze 2 obchodu je nemaji, prej je zbozi nedostupne a neda se nikde objednat :(( Je to mozne?? Neni tady nikdo, kdo treba vi, kde se daji sehnat?? Nebo popripade, neprodava je nekdo, treba i pouzite?? Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tadynek16
24.10.12 20:04
@Věrka.. píše:
Ahojky,
zajimalo by me, zda nevite kde se daji poridit nafukovaci kolecka na Cam Cortinu X3. Jsem je chtela objednat a v zadnem ze 2 obchodu je nemaji, prej je zbozi nedostupne a neda se nikde objednat :(( Je to mozne?? Neni tady nikdo, kdo treba vi, kde se daji sehnat?? Nebo popripade, neprodava je nekdo, treba i pouzite?? Diky moc.

Ahoj, já ho mám doma ten sporťák. Jestli chceš tak ti ty kola klidně dám.

• Citovat
  • Upravit
3158
24.10.12 20:19

@tadynek16 jak jako sportak, jako sportak od Cortiny? A ty ty kolecka nepotrebujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tadynek16
24.10.12 20:23
@Věrka.. píše:
@tadynek16 jak jako sportak, jakosportak od COrtiny? A ty ty kolecka nepotrebujes??

Nepotřebuju, čekáme teď v prosinci mimco, ale mám nový kočár a tu cortinu mám ve sklepě po malém. Napiš mi do zprávy tvou adresu a já ti je pošlu, akorát kdyby jsi mi potom poslala na účet dodatečně peníze jen za poštovné. Za ty kola vůbec nic nechci!!!

• Citovat
  • Upravit
3158
24.10.12 20:28

Zprava poslana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.11.12 09:49

Dobrý den, kolečka mám, měla by jste zájem,***@seznam.cz, děkuji Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.11.12 06:46

Zdravím, taky sháním nafukovací kolečka na Cortinu X3 CAM, ráda je koupím, pokud je doma někdo má a kočárek už nepoužívá. Opravdu se teď nedaji nikde na internetu sehnat, jsem bezradná, jízda v kočárku je pro malého za trest. Děkuji všem, co poradí, kde je sehnat, či prodají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
13.12.12 17:19

Daji se koupit konečně jsem je nasla :pankac: :pankac: :pankac:

http://www.kocarky-kladno.cz/…k-k-cortina/

shanela jsem je uz před 2 rokama a to jsem je nesehnala ale konecne uz je maj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.13 23:13

Kolečka

Dobrý den, jsou kolečka pořád k mání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.9.16 07:27

Ahoj, sháním nafukovací kolečka na Cam Cortinu X3, podědila jsem ji, ale jsou tam stará plastová a to je děs… Nejsou u někoho nahodou k mání případně nemáte tipy, kde je v současné době sehnat? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.9.17 09:31

Kolečka Cortina X3

Ahoj, nepotřebujete se někdo zbavit koleček na Cortinu X3? našla jsem obchod, kde je prodávají za 3700,– :cert: :cert:
nebo zda nevíte, kde je prodávají levněji?
moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4