Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
zajimalo by me, zda nevite kde se daji poridit nafukovaci kolecka na Cam Cortinu X3. Jsem je chtela objednat a v zadnem ze 2 obchodu je nemaji, prej je zbozi nedostupne a neda se nikde objednat
Je to mozne?? Neni tady nikdo, kdo treba vi, kde se daji sehnat?? Nebo popripade, neprodava je nekdo, treba i pouzite?? Diky moc.
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...@Věrka.. píše:
Ahojky,
zajimalo by me, zda nevite kde se daji poridit nafukovaci kolecka na Cam Cortinu X3. Jsem je chtela objednat a v zadnem ze 2 obchodu je nemaji, prej je zbozi nedostupne a neda se nikde objednatJe to mozne?? Neni tady nikdo, kdo treba vi, kde se daji sehnat?? Nebo popripade, neprodava je nekdo, treba i pouzite?? Diky moc.
Ahoj, já ho mám doma ten sporťák. Jestli chceš tak ti ty kola klidně dám.
@tadynek16 jak jako sportak, jako sportak od Cortiny? A ty ty kolecka nepotrebujes??
@Věrka.. píše:
@tadynek16 jak jako sportak, jakosportak od COrtiny? A ty ty kolecka nepotrebujes??
Nepotřebuju, čekáme teď v prosinci mimco, ale mám nový kočár a tu cortinu mám ve sklepě po malém. Napiš mi do zprávy tvou adresu a já ti je pošlu, akorát kdyby jsi mi potom poslala na účet dodatečně peníze jen za poštovné. Za ty kola vůbec nic nechci!!!
Dobrý den, kolečka mám, měla by jste zájem,***@seznam.cz, děkuji Jindra
Zdravím, taky sháním nafukovací kolečka na Cortinu X3 CAM, ráda je koupím, pokud je doma někdo má a kočárek už nepoužívá. Opravdu se teď nedaji nikde na internetu sehnat, jsem bezradná, jízda v kočárku je pro malého za trest. Děkuji všem, co poradí, kde je sehnat, či prodají.
Daji se koupit konečně jsem je nasla
![]()
http://www.kocarky-kladno.cz/…k-k-cortina/
shanela jsem je uz před 2 rokama a to jsem je nesehnala ale konecne uz je maj ![]()
Ahoj, sháním nafukovací kolečka na Cam Cortinu X3, podědila jsem ji, ale jsou tam stará plastová a to je děs… Nejsou u někoho nahodou k mání případně nemáte tipy, kde je v současné době sehnat? Díky moc.
Ahoj, nepotřebujete se někdo zbavit koleček na Cortinu X3? našla jsem obchod, kde je prodávají za 3700,–
![]()
nebo zda nevíte, kde je prodávají levněji?
moc děkuji