Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak:-) Dalsi diskuse na tema kocarek…uz mam hlavu jako patraci balon a nemuzu se porad nijak rozhodnout…ma nekdo zkusenost s kocarkem Casualplay S6? vyhody a nevyhody?
Máme ho doma a za sebe tedy nedoporučuji, Už jako nový měl problém s nastavením výšky rukojeti - nedržela pevně a jedna stana stále sjížděla na nižší úroveň. Kočárek jsme potřebovali, reklamace jsem řešit nechtěli a nejsme žádní obři, takže jsem si časem bez problémů zvykli na nejnižší úroveň a tam už to nemá kam sjet. Další věc jsou kolečka - jsou plastová a zapíchává se do nich strašně moc různých kamínků - po měsíci ježdění už to vypadalo, že máme naježděno několik stovek km. Příště bych volila raději nafukovací. Sice ho využíváme i na druhé dítko (syn má 18 m a používáme sporťák), ale je neskutečně rozvrzaný, aretace koleček už též nefunguje správně… no prostě děs za ty prachy co stál
Zvažujeme, že se pokusíme o další mimčo, ale s tímto kočárem rozhodně do budoucna nepočítáme. Dokonce ho nebudeme ani prodávat, maximálně někomu darujeme na balkón nebo zahradu.
@eMíša Ty jo…tak mam asi na vsechno blbej odhad..:-))) Abc design je spatne, Causalplay taky:-))) Ja uz nemuzu fakt…je to horsi, nez vybirat auto!
![]()
Máme ho doma taky. A až na ten problém s kolečkama, co píše eMíša, jsem naopak neskutečně spokojená. Máme ho skoro tři roky, dcera 94 cm v něm ještě pořád u babičky spává - vydrží i tři hodiny - je dost široký aby se v něm otočila z břicha na záda. Používaly jsme ho občas i s kamarádkou pro dvě stejně staré holky, když se sklopil do lehu, holky se do něj vlezly obě. Kdyby existoval tento kočárek s lepšíma kolečkama, tak do něj klidně půjdu znova, žádné problémy jsme s ním neměli. Zkus se podívat na jejich nový avant, neviděla jsem ho, ale na obrázku se mě moc líbí…
Ono je to těžké, každému sedí něco jiné. Velikostně mi nepřijde nějak extra, syn měl teď na 18 m prohlídce 81 cm a už v létě!!! mu nešlo stínit stříškou - je příliš nízká a když seděl, nebylo možné mu ji dát „přes hlavu“, samozřejmě když ho trochu „poupravím“ (ne že by tam seděl nějak zle, sedí hezky a drží se madla), stříšku mu dám,. Nemyslím si, že by byl nějak moc velký. Problém s rukojetí měla i jedna známá s S4, ale možná jsme jen neměly štěstí na kusy. Přeji hlavně šťastnou ruku ![]()
Edit: Ještě jsem našla recenze na heurece, pokud si se nedivala: http://kocarky.heureka.cz/…-s6/recenze/ Ale nechci tě odrazovat ![]()