Zkušenost s Casualplay S6 - kdo má?

13473
21.10.12 13:11

Zkusenost s Casualplay S 6 - kdo ma?

Tak:-) Dalsi diskuse na tema kocarek…uz mam hlavu jako patraci balon a nemuzu se porad nijak rozhodnout…ma nekdo zkusenost s kocarkem Casualplay S6? vyhody a nevyhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
21.10.12 13:52

Máme ho doma a za sebe tedy nedoporučuji, Už jako nový měl problém s nastavením výšky rukojeti - nedržela pevně a jedna stana stále sjížděla na nižší úroveň. Kočárek jsme potřebovali, reklamace jsem řešit nechtěli a nejsme žádní obři, takže jsem si časem bez problémů zvykli na nejnižší úroveň a tam už to nemá kam sjet. Další věc jsou kolečka - jsou plastová a zapíchává se do nich strašně moc různých kamínků - po měsíci ježdění už to vypadalo, že máme naježděno několik stovek km. Příště bych volila raději nafukovací. Sice ho využíváme i na druhé dítko (syn má 18 m a používáme sporťák), ale je neskutečně rozvrzaný, aretace koleček už též nefunguje správně… no prostě děs za ty prachy co stál :zed: Zvažujeme, že se pokusíme o další mimčo, ale s tímto kočárem rozhodně do budoucna nepočítáme. Dokonce ho nebudeme ani prodávat, maximálně někomu darujeme na balkón nebo zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
21.10.12 13:59

@eMíša Ty jo…tak mam asi na vsechno blbej odhad..:-))) Abc design je spatne, Causalplay taky:-))) Ja uz nemuzu fakt…je to horsi, nez vybirat auto! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
21.10.12 14:25

Máme ho doma taky. A až na ten problém s kolečkama, co píše eMíša, jsem naopak neskutečně spokojená. Máme ho skoro tři roky, dcera 94 cm v něm ještě pořád u babičky spává - vydrží i tři hodiny - je dost široký aby se v něm otočila z břicha na záda. Používaly jsme ho občas i s kamarádkou pro dvě stejně staré holky, když se sklopil do lehu, holky se do něj vlezly obě. Kdyby existoval tento kočárek s lepšíma kolečkama, tak do něj klidně půjdu znova, žádné problémy jsme s ním neměli. Zkus se podívat na jejich nový avant, neviděla jsem ho, ale na obrázku se mě moc líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.10.12 14:38

Ono je to těžké, každému sedí něco jiné. Velikostně mi nepřijde nějak extra, syn měl teď na 18 m prohlídce 81 cm a už v létě!!! mu nešlo stínit stříškou - je příliš nízká a když seděl, nebylo možné mu ji dát „přes hlavu“, samozřejmě když ho trochu „poupravím“ (ne že by tam seděl nějak zle, sedí hezky a drží se madla), stříšku mu dám,. Nemyslím si, že by byl nějak moc velký. Problém s rukojetí měla i jedna známá s S4, ale možná jsme jen neměly štěstí na kusy. Přeji hlavně šťastnou ruku :mavam:

Edit: Ještě jsem našla recenze na heurece, pokud si se nedivala: http://kocarky.heureka.cz/…-s6/recenze/ Ale nechci tě odrazovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí