ABC Design 4 Tec - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13473
21.10.12 12:58

ABC Design 4 Tec - zkusenosti

Cauky holky. Ma nekdo zkusenost primo s timto kocarkem? Vyhody a nevyhody, jak se ovlada, nevim, zda ma otocna kolecka. Zvazuji jeho koupi a potrebovala bych nezaujatou radu. Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.10.12 13:05

Zkušenost nemám, ale příjde mi hrozně ošklivej :nevim: :mrgreen: Ale pokud by byl lehkej, prostornej a snadno ovladatelnej, tak bych se přes to asi dokázala přenést :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.10.12 13:07

Kanoska ho mela a po chvilce se zbavovala, presny duvody neznam, ale prej stal za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
21.10.12 13:07

Já ho měla, korba dobrý, i na ovládání. já teda otočný kola neměla, kupovala jsem použitej, ale sporťák byl na prd, nešlo to do přímého sedu, boudička padala, a pokud dítě bylo otočené ke mě, tak to bylo neovladatelné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
21.10.12 13:09

Hmmm…pekny no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.10.12 13:14
@JaniceB píše:
Hmmm…pekny no…

myslim ze vzhledove by se ti mohl libit i quinny buzz, pokud se ti libi abc-cko a ten je kvalitou hodne jinde:-).ja bych osobne do abc-ck nesla, taky jsem po nem ze zacatku pokukovala. a jak jsem psala, naprosto me odradila i ta kamaradka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
21.10.12 13:25

@wildcherry Tak ten se mi nelibi vubec…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.10.12 13:53
@JaniceB píše:
@wildcherry Tak ten se mi nelibi vubec…:-(

tak pak nevim :think:,ja ted mam casuplay S4sportak a vzhledove a funkcne super. vypada hezky i s korbou. myslim, ze by sis abc-cko mrla vyzkouset a treba tobe padne super:-),protoze jazdej kocarek ma neco, co nekomu vadi a nekomu vubec:-)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
21.10.12 13:57

@wildcherry Chystam se zajit odpoledne s pritelem do prodejny a vyzkousime je…i Pramy Luxe…to je myslim taky bez otocnych kol, abych vedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.12.12 21:04

My s nim jezdime uz 7 mesicu, zatim jen korbicka.Ma sve vyhody i nevyhody. Velka vyhoda, ze je ve vterine slozenej, rozlozenej. Skvely jsou ty golfovy riditka a pevna konstrukce, taham kocar kazdy den do schodu, takze se nemusim bat, ze se mi zlomi madlo v kloubech. Korbicka je lehce naklonena, takze idealni, kdyz mimco ublinkava a matrace uvnitr je taky kvalitni. Predni kola jsou napevno, ale jde o zvyk. V zime na snehu je to stejne jedno, to zataci samo. Nevyhoda je maly kosik, ale nakup se da setrne povesit na golfova riditka. Boudicka ma jen 2 polohy, nic mezi. Sportak je tedy na zimu dost naprd, bude do nej dost foukat, striska je mala, takze spis tak na leto.My mame na zimu jeste sportak od Knorru, ten ma super polstrovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.12.12 21:05

My s nim jezdime uz 7 mesicu, zatim jen korbicka.Ma sve vyhody i nevyhody. Velka vyhoda, ze je ve vterine slozenej, rozlozenej. Skvely jsou ty golfovy riditka a pevna konstrukce, taham kocar kazdy den do schodu, takze se nemusim bat, ze se mi zlomi madlo v kloubech. Korbicka je lehce naklonena, takze idealni, kdyz mimco ublinkava a matrace uvnitr je taky kvalitni. Predni kola jsou napevno, ale jde o zvyk. V zime na snehu je to stejne jedno, to zataci samo. Nevyhoda je maly kosik, ale nakup se da setrne povesit na golfova riditka. Boudicka ma jen 2 polohy, nic mezi. Sportak je tedy na zimu dost naprd, bude do nej dost foukat, striska je mala, takze spis tak na leto.My mame na zimu jeste sportak od Knorru, ten ma super polstrovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí