Jakou měkkou vložku do kočárku - Emitex unipodložka Moby

2275
19.10.12 12:36

Jakou měkou vložku do kočárku - Emitex unipodložka MOBY

Ahoj,

ráda bych se zeptala majitelek na vložky do kočárku a speciálně na tuto vložku do kočárku Emitex unipodložka MOBY http://www.emitex.cz/…neda-bezova/ . Mám Peg perego pliko3 a zádíčka se mi zdají dost nepohodlná (je tam cítit umělá hmota jak vystupuje tlačí). Je tato vložka dost vyměkčená? Nebo to jsou jen dva hadry sešité dohromady? Nebo by bylo lepší koupit jinou? Nebo nechat ušít???
Díky za postřehy a zkušenosti.

jezdit budu s vložkou v létě i v zimě, takže je fajn dvoustranná
(bavlna x fleece).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
762
19.10.12 13:48

Ahoj, mi tuhle podložku máme, jen jinou barvu. Objednávala jsem jí do X-landeru namísto origo podložky, abych jí nezničila. Taky jsem se bála, aby to nebyly jen dva hadry sešité k sobě. Je dostatečně silná, krásně měkoučká a ta bavlna opravdu příjemná. Ušít bych si jí nedala. Kamarádka si takhle nechala ušít dvě a u obou se jí ta výplň shrnula dolů, jak se tam to dítko vrtí. Za mě tahle podložka ano. Celkově jsem se značkou Emitex spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
19.10.12 16:21

@Lucik.Kop díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
19.10.12 18:03

Tak já mám jednak tu Moby, používala jsem ji v hluboké korbě a teď ji mám v golfkach a jsem spokojena.je měkká dost, určitě pohodlná. do sportaku mi ale přišla krátká, máme BJ Elite, takže tam jsem si nechávala šít na MMB.taky jsem spokojena, výplň drží na místě, ale není tak měkká jako Moby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.10.12 18:06

Já si jí taky objednala, bála jsem se že za ty prachy bude tenounká, ale je super! Akorát jsem si objednala červenou a přes léto trochu vyšisovala.. Tam kde se malá potila a pak na to svítilo.. Ale jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
19.10.12 22:53

@gabriela82 @Lena007 děkuji za zkušenosti.

Tak jsem ji objednala. Věřím, že bude dobrá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
8.3.15 10:36

Holky a jak drží podlažka Emitex Uni Body. Neklouže dolů? Jako třeba Emitex fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí