Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máme tento kočárek pro našeho tří měsíčního miláčka. Ale začala jsem si na tomto kočáru všímat jistých nedostatků. korbička se mi zdá celkem malá, jak miminko roste, myslím, že po Vánocích už tam nebude mít dost místa. Může jít do sporťáku, když ještě nesedí? Je fakt, že se dá dobře sklopit… A taky se mi nelíbí.. no jak bych vám to jen popsala
příjde mi velké okýnko u té korby, myslím tím, že jiné kočárky např. takko mají takovou zábranu proti větru a quinny je moc otevřený…řešily jste to nějak na zimu? nechci ať mu tam moc táhne… ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzNo tak do takového sporťáku jako je tento bych nesedící dítě nedala ani za nic. není to pro něj pohodlná pozice
Boudu u hlobokého kočárku bych neřešila, mimčo je tam ve fusaku a dece pěkně zababušené
Do normálního sporťáku naležato bych dítě klidně dala, no u tohodle teda nevím, nevím…
Já ti nevim, já měla možnost si s ním zajezdit a za tolik peněz je to teda sakra málo muziky
Já ho nakonec nekoupila, protože i ta sport. sedačka je taková pidi. Na zimu bych si být tebou koupila pořádný houpací hluboký kočár, na aukru třeba a na jaře už bych mímo šoupla do sporťáku.
Edit. ta korbička je opravdu hodně otevřená, měla jsem jí na speedim, ale to problém nebyl, co mě štvalo, byla pláštěnka, tu taky mohli vymyslet nějak líp…
@Já_a_Kačí Taky si myslím, doporučila mi ho maminka od přítele, na první pohled se mi zdál krásný. Kupovala jsem ho přes internet, ale čím déle ho mám, tím víc lituju, že jsem se neporozhlédla jinde. Kupovali jsme ho už starší takže ta cena byla super, ale taky špatně funguje brzda, přední kolečko..to bych nejardši vyhodila…
není to ono, příště už bych šla opravdu do jiného a určitě i nového… člověk nikdy neví co kupuje… tzv. zajíc v pytli
A k tomu sporťáku.. je vážně malý… ![]()
@Markétka91 píše:
@Já_a_Kačí Taky si myslím, doporučila mi ho maminka od přítele, na první pohled se mi zdál krásný. Kupovala jsem ho přes internet, ale čím déle ho mám, tím víc lituju, že jsem se neporozhlédla jinde. Kupovali jsme ho už starší takže ta cena byla super, ale taky špatně funguje brzda, přední kolečko..to bych nejardši vyhodila…není to ono, příště už bych šla opravdu do jiného a určitě i nového… člověk nikdy neví co kupuje… tzv. zajíc v pytli
A k tomu sporťáku.. je vážně malý…
Jojo, krásný je, na pohled se mi líbí moc, ale jinak teda upřímně od Quinny ty kočárky jsou všechny takový designovky, až teda na speedy, to jsem ale zas měla pocit, že tlačim invalidní vozík, ten je zas až moc obr, neskladný, těžký, polohování na dvě věci. Jsou lidi, co si speedyho nemůžou vynachválit, ale já teda nevim proč, ani do terénu se to nedalo použít, protože to vůbec nepružilo, malá se v tom klepala, rukojeť zajížděla sama dovnitř, brzda na houby, no hrozný
Dneska už bych šla do jetého hlubokého a jako sporťák jané slalom, ale quinny už nikdy víc bohužel
Tak držím palce, ať jsi s dalším spokoejená ![]()
@Já_a_Kačí asi jsou to jen předražené designovky…jak jsi napsala… příště už budu (snad) chytřejší
![]()