Výběr kočárku - nevím si rady

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
573
12.10.12 12:56

Výběr kočárku - nevím si rady

Holky proím o radu ohledně kočárku. Myslela jsem, že po přečtení diskuzí zde budu chytřejší a budu si vědět rady, jenže po návštěvě dvou obchodů jsem naprosto ztracená :zed:. Ty co jsem měla vybrané nesplnili moje očekávání. Proto mi třeba někdo poradí, který kombinovaný kočárek splnuje mé požadavky:

• dobré odpružení, aby se dal trošku drndat
  • nafukovací kola, přední otáčecí, né tříkolku
  • budu jezdít více po polňačkách a zahradě, v MHD vůbec, ale autem často bude cestovat
  • velká korbička
  • mám 177cm některé kočárky mi byly malé
  • vůbec se nebráním ojetému kočárku, ale aby ještě vydžel na moje dvě děti

Budu moc vděčná za typy:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
477
12.10.12 13:04

Já mám camarelo q12, splňuje vše co pises. korbicku má dost velkou, kolečka otaceci nafukovací, dělají i nizkoprofilove. Přítel je vysoký kočárek mu je v poho.:-) nemohu si na nej vůbec stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.10.12 13:09

Napíšu, se kterým mám zkušenost špatnou. X-Lander XA 2010, katastrofální kočárek. Neopružený, vůbec, kolečka drncají, v servisu byl taky na reklamaci. Jsme rádi, že jsme se ho zbavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
12.10.12 13:09

Mám růžový panter city. Má jednu z největších korb na trhu. Skládání a všechno ok, akorát teď máme v prdeli celou geomterii. Po sedmi měsících. Nechtějí uznat reklamaci, že si za to můžu sama. Ale vozím v tom svoje mimino, takže žádný závody jsem nejezdila, kočár běžně používala. Myslím, že jsme měli smůlu a narazizili zrovna na nějakej špatnej podvozek. Kamarádka v něm jezdí s 2,5 dítětem a celou dobu bez závady, když nepočítám píchlé kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
12.10.12 13:10

A u výběru kočáru si dej hlavně pozor na to, aby jsi při chůzi nekopala o tyčku mezi kolečky. Růžový panter má dost dlouhou rukojeť, takže tam je to ok, do tyčky nekopneš i když třeba dobíháš bus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.10.12 13:11

Tak já mám Tako Warrior a řekla bych, že splňuje vše co píšeš. Drndat se dá luxusně, všichni kdo ho zkoušeli, tak se tomu strašně divili, akorát nevím, jestli si s tím trochu nepohrál přítel, protože mám pocit, že předtím to tak nešlo :D Kola má nafukovací, přední otáčecí, dají se zaaretovat, tříkolka to není, vepředu má normálně 2 kolečka, akorát jsou blíže u sebe než ty zadní ale ničemu to nevadí. Jinak bydlíme na vesnici, takže taky jezdím často po polňačkách, po zahradě neustále a v pohodě :) Jinak nevím co je pro tebe velká korbička, ta naše má cca 79×39 cm, malá má skoro 7 měsíců a pořád se tam vejde a ještě trochu místa má ale půjde do sporťáku, protože už se jí tam nelíbí, nevidí ven :) A s tou výškou si myslím taky v pohodě, já mám 173 cm a stačí mi, rukojeť se dá nastavit i pro vyšší lidi, takže v tom by podle mě nebyl problém :)

Jediné co mi na něm vadí, že strašně vybledla barva. Byl krásně šedý s pěkným barevným vzorem: http://www.kocarky-tako.cz/…ction-c2.jpg a teď mi přijde víc do fialova a ten vzor je takový nic moc…to mě mrzí děsně, ale nevím, jak je to u jiných kočárků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
12.10.12 13:13

Ahoj já zatím nemám zkušenosti, čekám až nám příjde, ale vybírala sem z těchto dvou, http://kocarky.heureka.cz/…-fialovy-06/

http://kocarky.heureka.cz/…011-fialovy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.10.12 13:17

Firkon verano - nebo verze long…korba je velika, mala v ni byla pres zimu v 5-8.mesici s tim velkym starym berankovym fusakem…

jsem taky vysoka a naprosto bez problemu…houpaci teda neni, ale dobre odpruzeny ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.10.12 13:24

Ahojky, já mám vybraný tento :
http://www.jedo.pl/pl/#…
a tady ještě jeden odkaz:
http://www.sambaby.com/…lassic-2012/
Je odpružený, návíc má kolečka na aretaci, nafukovací kola, hluboká korbička má myslím 82 cm, jsem vysoká 173 cm a kočárek mi přišel optimální. Jo a taky se dá kočárek otáček proti a po směru jízdy. :D
Je to sice kočárek polské výroby, ale v tom bych asi neviděla probém. Navíc i cena mi příjde příznivá, většinou stojí kolme 9.500,– (bez autosedačky, ale dá se dokoupit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
12.10.12 13:30

Ahoj, mozna by ti mohl vyhovovat Maxi Cosi Mura 4. mam na prodej po jednem diteti. Mam 3-kombinaci (vajicko, hluboka korbicka, sportak) je k tomu plastenka, moskytiera a nahradni kolecka taky. Jsem z Prahy tak se muzes prije i podivat. Na cene se muzem dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24118
12.10.12 13:56

Já mám Mutsy Urban Rider. Sice tam nejsou otáčecí kolečka ve předu, ale je tam otáčecí zadní náprava, ale jezdí se s ním dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
12.10.12 14:22

Cus, ja jsem byla v malviku v Praze a vsechny nasi favoriti taky selhali…maxi cosi mura 4 se nam moc libil, ale sportak je strasne maly - malo mista na nozicky pro mimco, kort jestli bude dlouhy po tobe:-)
naopak nas mile prekvapil kocarek od znacky Hartan..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3268
12.10.12 14:31

Mám dorjan danny sport 3 a maximální spokojenost, splňuje vše co píšeš, korbička má 81 cm a do terénu se osvědčil výborně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
12.10.12 14:56

My máme kočárek EasyWalker qtro a jsem s ním maximálně spokojená, často cestujeme, takže jsem sháněla kočárek, aby se dal dobře skládat a zároveň byl lehoučký na manipulaci. S kočárkem jezdím jak po městě, tak i v terénu a výborně se osvědčil. Jediná jeho nevýhoda je dost vysoká cena, ale kvalitě kočárku odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.12 16:55

@LucieŠH uz jsi tehotns? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat