Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky proím o radu ohledně kočárku. Myslela jsem, že po přečtení diskuzí zde budu chytřejší a budu si vědět rady, jenže po návštěvě dvou obchodů jsem naprosto ztracená
. Ty co jsem měla vybrané nesplnili moje očekávání. Proto mi třeba někdo poradí, který kombinovaný kočárek splnuje mé požadavky:
Budu moc vděčná za typy:-) ![]()
Já mám camarelo q12, splňuje vše co pises. korbicku má dost velkou, kolečka otaceci nafukovací, dělají i nizkoprofilove. Přítel je vysoký kočárek mu je v poho.:-) nemohu si na nej vůbec stěžovat.
Napíšu, se kterým mám zkušenost špatnou. X-Lander XA 2010, katastrofální kočárek. Neopružený, vůbec, kolečka drncají, v servisu byl taky na reklamaci. Jsme rádi, že jsme se ho zbavili.
Mám růžový panter city. Má jednu z největších korb na trhu. Skládání a všechno ok, akorát teď máme v prdeli celou geomterii. Po sedmi měsících. Nechtějí uznat reklamaci, že si za to můžu sama. Ale vozím v tom svoje mimino, takže žádný závody jsem nejezdila, kočár běžně používala. Myslím, že jsme měli smůlu a narazizili zrovna na nějakej špatnej podvozek. Kamarádka v něm jezdí s 2,5 dítětem a celou dobu bez závady, když nepočítám píchlé kolo.
A u výběru kočáru si dej hlavně pozor na to, aby jsi při chůzi nekopala o tyčku mezi kolečky. Růžový panter má dost dlouhou rukojeť, takže tam je to ok, do tyčky nekopneš i když třeba dobíháš bus ![]()
Tak já mám Tako Warrior a řekla bych, že splňuje vše co píšeš. Drndat se dá luxusně, všichni kdo ho zkoušeli, tak se tomu strašně divili, akorát nevím, jestli si s tím trochu nepohrál přítel, protože mám pocit, že předtím to tak nešlo
Kola má nafukovací, přední otáčecí, dají se zaaretovat, tříkolka to není, vepředu má normálně 2 kolečka, akorát jsou blíže u sebe než ty zadní ale ničemu to nevadí. Jinak bydlíme na vesnici, takže taky jezdím často po polňačkách, po zahradě neustále a v pohodě
Jinak nevím co je pro tebe velká korbička, ta naše má cca 79×39 cm, malá má skoro 7 měsíců a pořád se tam vejde a ještě trochu místa má ale půjde do sporťáku, protože už se jí tam nelíbí, nevidí ven
A s tou výškou si myslím taky v pohodě, já mám 173 cm a stačí mi, rukojeť se dá nastavit i pro vyšší lidi, takže v tom by podle mě nebyl problém ![]()
Jediné co mi na něm vadí, že strašně vybledla barva. Byl krásně šedý s pěkným barevným vzorem: http://www.kocarky-tako.cz/…ction-c2.jpg a teď mi přijde víc do fialova a ten vzor je takový nic moc…to mě mrzí děsně, ale nevím, jak je to u jiných kočárků…
Ahoj já zatím nemám zkušenosti, čekám až nám příjde, ale vybírala sem z těchto dvou, http://kocarky.heureka.cz/…-fialovy-06/
Firkon verano - nebo verze long…korba je velika, mala v ni byla pres zimu v 5-8.mesici s tim velkym starym berankovym fusakem…
jsem taky vysoka a naprosto bez problemu…houpaci teda neni, ale dobre odpruzeny ano
Ahojky, já mám vybraný tento :
http://www.jedo.pl/pl/#…
a tady ještě jeden odkaz:
http://www.sambaby.com/…lassic-2012/
Je odpružený, návíc má kolečka na aretaci, nafukovací kola, hluboká korbička má myslím 82 cm, jsem vysoká 173 cm a kočárek mi přišel optimální. Jo a taky se dá kočárek otáček proti a po směru jízdy. ![]()
Je to sice kočárek polské výroby, ale v tom bych asi neviděla probém. Navíc i cena mi příjde příznivá, většinou stojí kolme 9.500,– (bez autosedačky, ale dá se dokoupit)
Ahoj, mozna by ti mohl vyhovovat Maxi Cosi Mura 4. mam na prodej po jednem diteti. Mam 3-kombinaci (vajicko, hluboka korbicka, sportak) je k tomu plastenka, moskytiera a nahradni kolecka taky. Jsem z Prahy tak se muzes prije i podivat. Na cene se muzem dohodnout.
Já mám Mutsy Urban Rider. Sice tam nejsou otáčecí kolečka ve předu, ale je tam otáčecí zadní náprava, ale jezdí se s ním dobře.
Cus, ja jsem byla v malviku v Praze a vsechny nasi favoriti taky selhali…maxi cosi mura 4 se nam moc libil, ale sportak je strasne maly - malo mista na nozicky pro mimco, kort jestli bude dlouhy po tobe:-)
naopak nas mile prekvapil kocarek od znacky Hartan..
Mám dorjan danny sport 3 a maximální spokojenost, splňuje vše co píšeš, korbička má 81 cm a do terénu se osvědčil výborně ![]()
My máme kočárek EasyWalker qtro a jsem s ním maximálně spokojená, často cestujeme, takže jsem sháněla kočárek, aby se dal dobře skládat a zároveň byl lehoučký na manipulaci. S kočárkem jezdím jak po městě, tak i v terénu a výborně se osvědčil. Jediná jeho nevýhoda je dost vysoká cena, ale kvalitě kočárku odpovídá.