Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky..
ráda bych se zeptala zda má některá z Vás zkušenost s retro kočárkem Tessa.
Nechci typický kočár a tento se mi líbí, ale spíše aby byl hlavně funčkní a mimískovi v něm bylo dobře.
díky
Naďa
Nechtěla bych. hodně by mi vadilo že při každém pootočení musím nadzvedávat přední kola.
ergo nosítko můžu doporučit Manducu
Ahoj, to je hodně podobný kočárek jak jsem měla já-byl sice z druhé ruky, ale byla jsem spokojená jak já tak malá-pěkně houpal a Maruška hned usla
.
Nas nadchl Tessa chrome, potah K1
Dcera mela houpaci uz u prvniho mrnousa, krasne v nem spal. A tento je navic lehoucky.
Nevite jaka je maximalne vyska rukojeti tohoto kocarku a vzdalenost kol kvuli najezdu do baraku?
celkem se mi libi, chci nejaky retro ale nemuzu najit obchod kde ho vyzkouset.
dekuji, lucka
Mám tento kočárek a jsem maximálně spokojená. Bydlím na Vysočině a zimy jsou zde drsné… Kočárek projede vším
, nástup do autobusu i z něj je pohodička díky velkým kolům… Korba kočárku je prostorná, ne jako u jiných kočárku, kam by se měla problém vejít i panenka… Rukojeť je nastavitelná, já měřím 180 cm, tak jí mám danou vysoko, když jede s kočárem někdo nižší, tak si jí dá dolů… Sporťák je taky super, prostorný… Jsem s ním maximálně spokojená…
Ahoj, ráda bych se zeptala, kde jste ho zakoupily - zatím jsem ho našla jen na iternetu - prodejna Tomeček… Mám trochu obavu z objdenání přes net kvůli případným reklamacím a opravám (nevýhoda oproti kamennému obchodu). Nějaké zkušenosti? Děkuji za názor a radu.:) Hanka
Ahojky maminky, je tento kočárek praktický do terénu? tím myslím les a pole třeba? díky moc za odpověď