Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky…
máte někdo zkušenosti s kittykočárky. cz? před 2 tejdny jsem si objednala kočárek a ještě my vubec nic nepřišlo ani mě nikdo nekontaktoval. Zkoušela jsem je už kontaktovat asi 10krát a nic… na fecabooku na jejích stránce dokonce i na email… volat jsem jím zkoušela ale číslo neexistuje… a na druhý nezvedá nikdo.
mužete my poradit co dělat?
@MartinaVargová
Pokud jsi nezaplatila předem asi bych ho objednala jinde a nebo naša u tebe ve městě poblíž nějakou kamenou prodejnu kde si budeš moct i kočárek vyzkoušet ![]()
@palapa jenomže co když my pak najednou příjde? jedna paní my psala že si objednala mělo to příjít za 2 tejdny a přišlo jí to za 6 týdnů…
@petula.bir no jenomže právě přítelovo rodiče platí ten kočár a už nám za to dali peníze… a ted jak jím mam říct že to prostě není??? pořád se vypytujou… a já newím co říct… a i když najdu jinej kočár tak bude třeba o dost drahší…
Nic, pošli jim na email odstoupení od objednávky a když ho i přes to pošlou, tak ho nepřevezmeš. Nesnášim, když prodejce nekomunikuje, to mě bere ďas ![]()
Ale napiste e-mail, ze.to rusite, pokud to nemate zaplaceny, nemusite nic prijimat.
@MartinaVargová píše:
@palapa jenomže co když my pak najednou příjde? jedna paní my psala že si objednala mělo to příjít za 2 tejdny a přišlo jí to za 6 týdnů…
Tak ještě nějakou dobu počkej (pokud teda nehodláš ted někdy rodit).
Ale i kdyby dorazil a tys už měla jinej, tak si ho jednoduše nevyzvedneš a oni ho pak musí poslat zpátky.
@Temaho no jenomže něco jsem tam četla že jestli to nepřevezmu tak mužu platit nějakou tu pokutu nebo co…
@MartinaVargová No a to je takový problém ho prostě objednat jinde a říct, že je na cestě? Nebo to si jim musela předložit kopii objednávky na základě který vám ty peníze dali?
Když přijde, tak ho odmítneš převzít, pošli jen mail se žádostí o storno a je to.
@MartinaVargová píše:
@Temaho no jenomže něco jsem tam četla že jestli to nepřevezmu tak mužu platit nějakou tu pokutu nebo co…
To je blbost, to po tobě nikdo nemůže chtít.
@MartinaVargová píše:
To je blbost. Nic jsi nezaplatila (nebo jo?), nikdo s tebou nekomunikuje, už jen kvůli tomu bych se na ně vykašlala. Tchánovcům to klidně řekni a kupte kočár jinde. Tohle fakt není neřešitelný problém ![]()
@Já_a_Kačí no právě mě to strašně štve že vubec nekomunikujou…
jenomže ono takovej kočár za takovou cenu už jinde nenajdu… a to platí přítelovo rodiče a oni už nám tý peníze za to dali… ![]()
@MartinaVargová píše:
@Já_a_Kačí no právě mě to strašně štve že vubec nekomunikujou…jenomže ono takovej kočár za takovou cenu už jinde nenajdu… a to platí přítelovo rodiče a oni už nám tý peníze za to dali…
Peníze máš, tak kup kočár prostě jinde. Nebo oni trvají na tomto jediném a žádném jiném?
Anebo počkej těch šest týdnů…