Objednala jsem si kočár u Kittykocarky.cz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.10.12 12:20

Objednala jsem si kočár u Kittykocarky.cz

Ahoj holky… :) máte někdo zkušenosti s kittykočárky. cz? před 2 tejdny jsem si objednala kočárek a ještě my vubec nic nepřišlo ani mě nikdo nekontaktoval. Zkoušela jsem je už kontaktovat asi 10krát a nic… na fecabooku na jejích stránce dokonce i na email… volat jsem jím zkoušela ale číslo neexistuje… a na druhý nezvedá nikdo. :( mužete my poradit co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
10.10.12 12:22

Co mas delat?? Objednala bych si kocarek nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
10.10.12 12:24

@MartinaVargová
Pokud jsi nezaplatila předem asi bych ho objednala jinde a nebo naša u tebe ve městě poblíž nějakou kamenou prodejnu kde si budeš moct i kočárek vyzkoušet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 12:26

@palapa jenomže co když my pak najednou příjde? jedna paní my psala že si objednala mělo to příjít za 2 tejdny a přišlo jí to za 6 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 12:28

@petula.bir no jenomže právě přítelovo rodiče platí ten kočár a už nám za to dali peníze… a ted jak jím mam říct že to prostě není??? pořád se vypytujou… a já newím co říct… a i když najdu jinej kočár tak bude třeba o dost drahší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.10.12 12:29

Nic, pošli jim na email odstoupení od objednávky a když ho i přes to pošlou, tak ho nepřevezmeš. Nesnášim, když prodejce nekomunikuje, to mě bere ďas :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666

Tak když ti přijde nepřevezmeš si ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

Ale napiste e-mail, ze.to rusite, pokud to nemate zaplaceny, nemusite nic prijimat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
@MartinaVargová píše:
@palapa jenomže co když my pak najednou příjde? jedna paní my psala že si objednala mělo to příjít za 2 tejdny a přišlo jí to za 6 týdnů…

Tak ještě nějakou dobu počkej (pokud teda nehodláš ted někdy rodit).
Ale i kdyby dorazil a tys už měla jinej, tak si ho jednoduše nevyzvedneš a oni ho pak musí poslat zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 12:31

@Temaho no jenomže něco jsem tam četla že jestli to nepřevezmu tak mužu platit nějakou tu pokutu nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
10.10.12 12:31

@MartinaVargová No a to je takový problém ho prostě objednat jinde a říct, že je na cestě? Nebo to si jim musela předložit kopii objednávky na základě který vám ty peníze dali? :roll: Když přijde, tak ho odmítneš převzít, pošli jen mail se žádostí o storno a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
10.10.12 12:33
@MartinaVargová píše:
@Temaho no jenomže něco jsem tam četla že jestli to nepřevezmu tak mužu platit nějakou tu pokutu nebo co…

To je blbost, to po tobě nikdo nemůže chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@MartinaVargová píše:
@Temaho no jenomže něco jsem tam četla že jestli to nepřevezmu tak mužu platit nějakou tu pokutu nebo co…

To je blbost. Nic jsi nezaplatila (nebo jo?), nikdo s tebou nekomunikuje, už jen kvůli tomu bych se na ně vykašlala. Tchánovcům to klidně řekni a kupte kočár jinde. Tohle fakt není neřešitelný problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Já_a_Kačí no právě mě to strašně štve že vubec nekomunikujou… :zed: jenomže ono takovej kočár za takovou cenu už jinde nenajdu… a to platí přítelovo rodiče a oni už nám tý peníze za to dali… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.10.12 12:34
@MartinaVargová píše:
@Já_a_Kačí no právě mě to strašně štve že vubec nekomunikujou… :zed: jenomže ono takovej kočár za takovou cenu už jinde nenajdu… a to platí přítelovo rodiče a oni už nám tý peníze za to dali… :(

Peníze máš, tak kup kočár prostě jinde. Nebo oni trvají na tomto jediném a žádném jiném? :nevim: Anebo počkej těch šest týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí