Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Barca12345 no já jsem jím to tedy napsala a oni my napsali že mam potom napsat email na heureku a že at to stáhnou že někdo zneužil moje jméno.
Oni to můžou zjistit podle IP adresy, že to z tvého počítače poslané není
@MartinaVargová píše:
@Barca12345 no já jsem jím to tedy napsala a oni my napsali že mam potom napsat email na heureku a že at to stáhnou že někdo zneužil moje jméno.
No, tak to udelej a mas klid, ne?
@slavuska1 no tak snad to zjistí kdyby něco
@Barca12345 no jsem jím napsala tak doufám že to stáhnou… jsem so docela vylekala co to má bejt… ![]()
Já jen nechápu proč trestní oznámení? Takže se na internet muže psát jen pozitivni hodnoceni a za negativni jdeš k soudu? Kontaktovala bych heureku, jestli jim záleží na objektivitě, ať s tím něco dělají. Ať už jsi to psala ty nebo ne
@zelenaprisera Vážená paní Vargová. Vzhledem ke skutečnostem a lživým a falešným příspěvkem na Heuréce Vás tímto upozorňujeme že v případě že okamžitě nestáhnete příspěvek „Obchod nedoporučuji nikomu! Je to podvod“ budeme na Vás okamžitě podávat žalobu k soudu o náhradu škody a ušlé mzdy a trestní oznámení. Fungujeme úplně normálně. Podvod by byl kdybychom Vás okradli o peníze což se nestalo. Po přečtení Vašeho příspěvku v Našem právním oddělení jsme se jednoznačne shodli že tímto lživým a zavádějícím příspěvkem byla naplněna skutková podstata trestného činu Falešné pomluvy a nekalé soutěže. Kočárek Vám byl odeslán, vy jste se měla ozvat v případě že Vám doručen nebyl. Fungujeme normálně několik let bez problémů, vše se dalo vyřesit a kočárek Vám mohl být zaslán znovu. Denně odešleme několik desítek kočárků a vše absolutně bez problémů. Źádáme Vás tímto o smír jinak budeme muset podniknout patřičné kroky. Přejeme hezký den a věříme že se vše bez problémů vyřeší.
takhle jsem to dostala… tak nevím byla tam napsaná jenom pravda i když jsem to nepsala já ale pravda tam byla.
Neřeš to i kdybys to byla ty tak si proste nebyla spokojena na to ti nikdo nic nemuze takže nas.. at pekně bych jim poslala dopis že se nenecham vydirat že jsem to ja nepsala a i tak jsem byla s nakupem u vas nespokojena poslala bych že mam kopie emailu jak jsem se je snažila zastihnout popř telefonni vypis atd. a at okamžitě přestanou s vyhružnymi dopisy jinak se obratim na svého pravního zastupce… asi tak oni na tebe nemužou nic využivaj toho že jsi těhu a citliva takže bud slušně sprosta a oni daj pokoj
@Balua už jsem jím psala svoje… a je to v poho se my dokonce omlouvali
![]()
@MartinaVargová na druhou stranu, je to samozřejmě tvoje věc, ale mě přijde docela nerozumný si dávat jako nick jméno i příjmení…kdo si myslíš že to mohl zneužít, kdo věděl, že jsi u nich něco objednávala? možná některé maminky odtud, co se divili, že jsi nešla na potrat? tvé okolí neznám, al enikdo jiný mě nenapadá…
@slavuska1 Hmmm… nevím proč by se někdo až tolik divil že jsem nešla na potrat?
nikdo z nýho okolí to být nemuže…
@MartinaVargová no tady v diskusi to někdo psal, ironicky, že na potrat asi nebyly peníze..pár stránek zpátky. nebo někdo, kdo tuhle diskusi četl, a nemusel sem vůbec přispívat…fakt bych na tvém místě změnila nick ![]()
Objednala jsem si kočáre z této firmy a přišel mi úplně jiný. Na email nereagujou a telelefón je neplatný. Ví někdo o jiném kontaktu na tuto,,firmu,,? Jinak slečna co psala že čeká 2 týdny na kočárek, by mě zajímalo zda ji už přišel a pokud né, doporučuji při převzetí před zaplacením zkontrolovat obsah balíku zda zboží odpovídá.
@SuperMilka123 ách jo další
to je něco… :/
tu máte jejich email : kitty33@email.cz z tutoho emailu pak semnou komunikovali.
@SuperMilka123 hlavně né že jím ten kočár pošlete zpátky… pak neuvidíte ani kočár (žádnej) a ani peníze… radší si třeba nechte tuten a nebo si to prodejte někomu a kupte jinej… ale neposílejte to zpátky.