Výběr kočárku - nevím si rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1800
12.10.12 17:03

Tak pokud chceš kočárek do terénu a aby byl nejlehčí a bytelnej tak jedině Tfk Joggster. Ale doporučila bych 3 kolku. Každopádně je lehounkej, myslim že nejlehčí. Podvozek se dá složit, že se vejde za sedačky. Nafukovací kola má a je celej hliníkovej a dělanej na terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.10.12 19:33

Holky moc děkuji za reakce. Určitě se na všechny typy kočárků podívám a prostuduji. Jinak zatím pohlaví není známo až příští týden snad po druhém ultrazvuku. Jinak se mi moc líbí barva fialová, je taková jak pro holčičku tak pro chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
12.10.12 20:07

Růžový panter

Tady posílám foto, líbí se mi, že si můžeš sama ze vzorníku vybrat jak kterou část kočáru chceš mít barevnou a jakej vzor. A kočár je super, jezdí sám, korba veliká, malej má sedm měsíců ale už má 11 kilo a 75 cm, takže takový míry ročního dítěte, a v pohodě se mi tam vejde i s fusakem, dolů do košíku se dostaneš úplně krásně, je velkej, rukojeť je dlouhá, takže se dole nekopeš, fakt super, odpruženej, houpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
14.10.12 21:58

@emma217 ahoj, mám Maxi Cosi Mura 2012, čtyřkolku trojkombinaci. Korbička je dost velká, kočár je vysoce stabilní, drncám v Šárce po kamenech a je naprosto výbornej. Autosedačka je jedna z nejbezpečnějších. Sporťák vytáhnu až příští rok, takže nevím, ale vzhledem ke kvalitám celé konstrukce se fakt nebojím. Nevýhodou je pouze vyšší cena, cca 20tisíc za trojkombinaci.. ale za kvalitu se vždycky vyplatí si připlatit si myslím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
15.10.12 07:58

My jsme se byli kouknout v Malvikovi, vrele doporucuju..tam si muzes porovnat na zivo nejen vzhled, ale i funkcnost, jezdecke vlastnosti a hlavne zkusit manipulaci s kocarkem…pote uz si ho klidne muzes objednat na netu…
Maxi Cosi urcite super ta korbicka a sedacka..ale u sportacku uvidis, ze v porovnani s tim Hartanem nebo Gessleinem a jinyma je ten prostor na nozicky fakt kratky..ale treba vam bude stacit:)
Urcite si nekupuj levny polsky kocarek, jestli chces aby prezil vice nez 1 ditko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
15.10.12 09:28

Holkdy díky moc za typy v inzerátu jsem našla nějaký kočárek Maxi Cosi mura jen musím najít kde se dá zkusit v Brně. JInak jsem ještě dle recenzí a diskuzí chtěla zkusit kočárek Firkon Verano Long. Má hodně kladných ohlasů. I když nekupovat polský kočárek je dost uměni protože většina kočárků se vyrábí v Polsku i český patron prý má sice výrobnu ale dělají si jen látky ostatní jde z polska, Xlander se vyrábí taky v Polsku. A ta Maxi Cosi mura je Itálie nebo kde se vyrábí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
15.10.12 12:35
@LucieŠH píše:
@janka174 jakou máte barvu? Já mám zájem o purple blossom. Jinak Muru jsem zmiňovala hned na začátku :)

Ne ne korbicka je taka fialkova a sportak je cerveno cerny i vajicko je cerveno cerne.
A kdyz nejsi tehotna tak proc chces kocarek? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.10.12 15:45

Též bych doporučila easywalker quatro, cena je sice vyšší, ale stojí to za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
15.10.12 15:59

Souhlasim s tim, ze vetsina NE vsechny drazsi kocarky maji neco do sebe!
Ono vzdycky se neda kvalitni a vzhledna vec vyrobit za 6tis v trojkombinaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
16.10.12 08:12

@Dafii jenže nevím ani které kočárky z těch lepších se nevyrábí opravdu v Polsku? Zkoušela jsem zjistit u některých firem ale zatím jsem nic nezjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
16.10.12 14:07

Doporucuji zajet nekam do centra kocarku, my byli treba v Praze v Malviku…kde je vsechny ozkousis a poptam se…maji jich tam tolik, ze prodavacce je uplne jedno jaky si koupis…ptala jsem se konretne na reklamace kocarku, tak rekla ze z polskych maji dobre zkusenosti treba s x-landery…ale Alpiron, kt. se libil nam nam vubec nedoporucila..rekla ze to je neco jako felicie mezi auty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.10.12 00:22
@Verca1989 píše:
Tak já mám Tako Warrior a řekla bych, že splňuje vše co píšeš. Drndat se dá luxusně, všichni kdo ho zkoušeli, tak se tomu strašně divili, akorát nevím, jestli si s tím trochu nepohrál přítel, protože mám pocit, že předtím to tak nešlo :D Kola má nafukovací, přední otáčecí, dají se zaaretovat, tříkolka to není, vepředu má normálně 2 kolečka, akorát jsou blíže u sebe než ty zadní ale ničemu to nevadí. Jinak bydlíme na vesnici, takže taky jezdím často po polňačkách, po zahradě neustále a v pohodě :) Jinak nevím co je pro tebe velká korbička, ta naše má cca 79×39 cm, malá má skoro 7 měsíců a pořád se tam vejde a ještě trochu místa má ale půjde do sporťáku, protože už se jí tam nelíbí, nevidí ven :) A s tou výškou si myslím taky v pohodě, já mám 173 cm a stačí mi, rukojeť se dá nastavit i pro vyšší lidi, takže v tom by podle mě nebyl problém :)Jediné co mi na něm vadí, že strašně vybledla barva. Byl krásně šedý s pěkným barevným vzorem: http://www.kocarky-tako.cz/…ction-c2.jpg a teď mi přijde víc do fialova a ten vzor je takový nic moc…to mě mrzí děsně, ale nevím, jak je to u jiných kočárků…

Ano jsem za jedno tyto typy kočárku jsou nejlépe ovladatelné a prostě všechno co vyžaduješ :lol: :kytka: jsou dokonalé i podle mě vzhledově a moderní :* ;) Já osobně jsem nejvíc za tento :palec: http://www.kocarky-tako.cz/…rior-gt6.jpg Myslím že kočárky TAKO nejsou nákladné a jsou super… Od taky se mi taky moc líbil tenhle http://www.kocarky-tako.cz/…-05-902.html je i s videm :D

Taky hlavně nekupuj bílý nebo něáký takový kočárek hned by se ti umazal kamarádka na to doplatila :dance:
A taky není praktický celý černý kočárek za prve v létě je v kočárku dítěti teplo a ještě aby bylo v úplně černém?! Proto vybírej chytře… hodně štěstí při lovu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.10.12 00:32

To hlavně ne :)

A hlavně si nepořizuj něco takového… s těch koleček se mi chce plakat malá, plastová :,( Když s tím jedeš pomalu to ani nejde brzo se narozdíl od těch nafukovacích ošoupou dělají v terénu randal a klepeš se i s kočárkem :) :roll: No prostě tyhle typy nic moc!!! ;) http://www.google.cz/url?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
18.10.12 08:19

Co se tyce barvy, tak je lepsi mit svetlejsi odstin, planujete-li kocarek pouzivat na vice deti…ostre vyrazne barvy a cerna, pokud chodite casto ven snadno vysisujou a vypadaji pak osklive hlavne strisky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.10.12 09:56

@natiova taky tyhle typy nemám ráda, kolikrát jsou dražší jak ojeté auto ale funkčnost žádná, korba malá, že se tam děcko stěží vleze 3měsíční…to je tak pro maminky, které s tím jezdí akorát po nákupním centru… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí