Rukávník na Jané Slalom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
21.10.12 13:53

Rukávník na Jané Slalom

Ahojda,
máte někdo už rukávník na Jané Slalom? já si obejdnala nějaký na MMB KAARGASEN a nějak mi tam nepasuje..!díky té brzdě.. sice tam jde ale všude tam pak fouká a je to takové na nic :pocitac:
Tak přemýšlím o tom PINKIE rozděleném
http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
nemáte někdo zkušenost nebo jaké máte???
díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1168
21.10.12 14:09

Ahoj, já mám sice kočárek Quinny Speedi, ale je tam taky ruční brzda a rukávník mam od emitexu. Je fajn, nefouká nikde. Zkus, třeba bude taky sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
21.10.12 14:15

Mám ten pinkie z odkazu a spojený funguje dobře - udělá se tam akorát malá škvíra na šlahoun od brzy. Když je oddělený, tak bohužel díky té brzdě táhne, protože se tam na ní musí udělat velká škvíra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
21.10.12 14:43

Já slyšela taky chválu na ten emitexovej a už jsem ho i objednala http://www.e-broucek.cz/…k-ke-kocarku koukám, že tady je i za super cenu, já ho mám za 220.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
21.10.12 14:44

Jo, jinak mám taky Jané Slalom a kamarádka co mi ho doporučila taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
21.10.12 14:48

Mam Slaloma a od Emitexu pasuje dobre a jsem s nim spokojena. Stal me asi dve kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.10.12 18:02

Taky mám emitex a na brzdu to narveš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.10.12 08:17
@xmarge píše:
Mám ten pinkie z odkazu a spojený funguje dobře - udělá se tam akorát malá škvíra na šlahoun od brzy. Když je oddělený, tak bohužel díky té brzdě táhne, protože se tam na ní musí udělat velká škvíra.

a když si to připnu jen na tu rukojeť bez brzdy? tak by to táhnout nemělo ne? myslím, když to bude rozpojené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.10.12 08:19

Škoda že neznám nikoho s tím emitexem, zda by mi to vyhovovalo..zkusím jestli nebude tady v jediném obchodě s kočárky co tady máme :lol:
přijde mi totiž tvarově stejný jako ten co sem si koupila :roll:
tenhle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
27.10.12 22:33

@verusle Taky sháním rukávník na Jané Slalom, už jsi ho koupila? Jaký ti tam pasuje aby díky brzdě netáhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
29.10.12 18:48

Koupila jsem si ten EMITEX na golfky, ještě mi nedošel ale zkoušela jsem ho v obchodě- na každou ruku zvlášť
tento :
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
14.11.12 21:29

Rukávník Emitex na Jané

Maminky, moc prosím, Vy co máte rukávník Emitex na kočárku Jané Slalom - nemohly byste sem hodit fotku, jak jej máte připevněný? Mně na tu rukojeť sice pasuje, ale vypadá to trochu divně, na jedné straně je to natažené přes tu ruční brzdu a je to celé jakési křivé… Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.11.12 20:31

To Ti bohužel jinak nepůjde.. jedině si kup ten dvojitý.. nevím teda jak ostatním ale já to měla přesně jak píšeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
15.11.12 21:02

@verusle Já jsem si právě říkala… kutila jsem to zprava, zleva a nic… Tak jsem si říkala, že buď je tam nějaký fígl, na který jsem ani s vysokou školou nepřišla :mrgreen: a nebo to tak holt bude muset zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.11.12 07:40
@Tina007 píše:
@verusle Já jsem si právě říkala… kutila jsem to zprava, zleva a nic… Tak jsem si říkala, že buď je tam nějaký fígl, na který jsem ani s vysokou školou nepřišla :mrgreen: a nebo to tak holt bude muset zůstat.
:lol: ten dvojitý je super, fakt doporučuju, tenhle prodej a kups i dvojitej :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4