Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
mame kocarek Jane slalom reverse 2010 a shanim do nej nejlepe nanoznik nebo fusak. Vzhledem k tomu, ze sportak je strasne uzky bych radsi ten nanoznik, ale je strasne drahy
myslite ze do nej sedne i nejaky jiny nanoznik?
velke diky za tipy ![]()
Mám nánožník Emitex a sedí super. Mám sice Jané Slalom, ale to by neměl být moc velký rozdíl.
@Amoletka, já měla a mám fusak i nánožník.. Nebo to chce alespoň pěkně teplou deku pod ten nánožník. Jinak dají se sehnat i nánožníky neoriginální, jukni na mimibazaru, šije je tam dle přání barev a na různé kočárky třeba „natydom“ a asi nebude jediná. Nebo jí zkus napsat a domluvit se - natydom@seznam.cz
Jinak určitě pod nánožník i fusak. Není třeba kupovat originál Jané věci, já mám vše od Emitexu a jsem spokojená. Dobrá věc je na zimu i rukávník na madlo kočárku.
Mám taky reverse, radím nánožník i fusak. já mám fusak kaiser a sedí dobře, a ouzké se to jen zdá, já tam dalal tříle´tačku v zimě s fusakem i kombinézou ![]()
Holky mely teda Jane Nomad, ale fusak i nanoznik…jestli chces jen jedno volila bych fusak. Jen v nanozniku by byla zima.
Příspěvek upraven 30.10.12 v 07:45
Na Jané slalom mám nánožník originál i Emitex a sedí oba skvěle… zatím nám stačí nánožník, ale do mrazů to bude chtít určitě i fusak.