Ariana nebo Timea?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
31.5.20 13:25
@Sany80s píše:
Když už jedno z těchto, tak asi Timea. Ariana je jak pro nějakou děvku.

Je tohle nutný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12913
31.5.20 13:30
@anyretak píše:
Je tohle nutný?

Ptala se, já mám prostě tenhle typ jmen spojený s jakoukoli lacinou reklamou na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.5.20 13:38
@Sany80s píše:
Ptala se, já mám prostě tenhle typ jmen spojený s jakoukoli lacinou reklamou na sex.

Ptala sem se které se víc líbí s těchto jmen, ne co evokují Sany :). A je třeba si uvědomit, že jsou tady třeba maminky, které tak mají pojmenované dítě, víc se k tobě nebudu vyjadřovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
31.5.20 13:40

Vždyť jsou to značky spodního prádla. Jako ano, jsou to i křestní jména, ale teda aby se mi dítě jmenovalo jako značka spoďárů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
31.5.20 13:41

Ariana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.5.20 13:44
@Sany80s píše:
Ptala se, já mám prostě tenhle typ jmen spojený s jakoukoli lacinou reklamou na sex.
Ptala sem se které se víc líbí s těchto jmen, ne co evokují Sany :) . A je třeba si uvědomit, že jsou tady třeba maminky, které tak mají pojmenované dítě, víc se k tobě nebudu vyjadřovat :)
@annlady píše:
Vždyť jsou to značky spodního prádla. Jako ano, jsou to i křestní jména, ale teda aby se mi dítě jmenovalo jako značka spoďárů…

Já v životě na spodní prádlo Ariana nebo Timea nenarazila :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
31.5.20 13:49

https://www.timea.cz/
https://www.fusekle.cz/…na-klasicke/
Mne se nelibi zadne. K ceskemu prijmeni budou znit nepekne obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
31.5.20 13:50

Ani jedno. Z podobných Andrea :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.5.20 13:50

Když už tak Timea… to je aspoň na Slovensku normálně používaný ne? Lepší ze Slovenska než z MTV… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
31.5.20 13:51

No kdyby mi někdo držel pistoli u hlavy, tak Ariana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
31.5.20 13:51

“Měla jsem strach, že se mineme. Nesehnala jsem bochník chleba.” :mrgreen: Mně Ariana vždy připomene Muže z Acapulca :D I když musím říct, že Jacqueline Bisset tam byla fakt kočka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
31.5.20 13:52

@anyretak Dala bych Timeu. Znám Timeu holčičku (Češi) i Temeo chlapečka (cizinci). Arianu ne, dala bych raději Adrianu. Timea i Adriana jsou pěkná méně částa jména. Určitě lepší než milionta Natálie, Sara a Sofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
31.5.20 14:08
@annlady píše:

Dneska to je značka za 10 let to už to být nemusí a může být třeba nová značka tamponů nebo WC Papíru Sofie, Maruška apod. Podle tohoto bych jména vážně nevybírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
31.5.20 14:15

Mě spíš fascinuje že někdo, kdo má založený profil od roku 2011 má jen 5 příspěvků a všechny v této diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
31.5.20 14:19
@janickaIII píše:
Dneska to je značka za 10 let to už to být nemusí a může být třeba nová značka tamponů nebo WC Papíru Sofie, Maruška apod. Podle tohoto bych jména vážně nevybírala.

Myslis? Nerekla bych, ze firma bude menit jmeno… A ja si oboji pamatuje jeste ze sveho mladi a to uz je fakticky hodne dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze