Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Sany80s píše:
Když už jedno z těchto, tak asi Timea. Ariana je jak pro nějakou děvku.
Je tohle nutný?
@anyretak píše:
Je tohle nutný?
Ptala se, já mám prostě tenhle typ jmen spojený s jakoukoli lacinou reklamou na sex.
@Sany80s píše:
Ptala se, já mám prostě tenhle typ jmen spojený s jakoukoli lacinou reklamou na sex.
Ptala sem se které se víc líbí s těchto jmen, ne co evokují Sany
. A je třeba si uvědomit, že jsou tady třeba maminky, které tak mají pojmenované dítě, víc se k tobě nebudu vyjadřovat ![]()
Vždyť jsou to značky spodního prádla. Jako ano, jsou to i křestní jména, ale teda aby se mi dítě jmenovalo jako značka spoďárů…
@Sany80s píše:Ptala sem se které se víc líbí s těchto jmen, ne co evokují Sany
@annlady píše:
Vždyť jsou to značky spodního prádla. Jako ano, jsou to i křestní jména, ale teda aby se mi dítě jmenovalo jako značka spoďárů…
Já v životě na spodní prádlo Ariana nebo Timea nenarazila
.
https://www.timea.cz/
https://www.fusekle.cz/…na-klasicke/
Mne se nelibi zadne. K ceskemu prijmeni budou znit nepekne obe.
Když už tak Timea… to je aspoň na Slovensku normálně používaný ne? Lepší ze Slovenska než z MTV… ![]()
“Měla jsem strach, že se mineme. Nesehnala jsem bochník chleba.”
Mně Ariana vždy připomene Muže z Acapulca
I když musím říct, že Jacqueline Bisset tam byla fakt kočka ![]()
@anyretak Dala bych Timeu. Znám Timeu holčičku (Češi) i Temeo chlapečka (cizinci). Arianu ne, dala bych raději Adrianu. Timea i Adriana jsou pěkná méně částa jména. Určitě lepší než milionta Natálie, Sara a Sofie.
@annlady píše:
Dneska to je značka za 10 let to už to být nemusí a může být třeba nová značka tamponů nebo WC Papíru Sofie, Maruška apod. Podle tohoto bych jména vážně nevybírala.
Mě spíš fascinuje že někdo, kdo má založený profil od roku 2011 má jen 5 příspěvků a všechny v této diskuzi.
@janickaIII píše:
Dneska to je značka za 10 let to už to být nemusí a může být třeba nová značka tamponů nebo WC Papíru Sofie, Maruška apod. Podle tohoto bych jména vážně nevybírala.
Myslis? Nerekla bych, ze firma bude menit jmeno… A ja si oboji pamatuje jeste ze sveho mladi a to uz je fakticky hodne dlouho ![]()