Ariana nebo Timea?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
31.5.20 18:36
@anička65 píše:
Já zase nechápu, proč někdo vybírá jméno, co se hodí k příjmení, nebo co vlastně určuje, jestli se jméno hodí k příjmení… vždyť je to úplně jedno :DJinak se mi určitě víc líbí Timea.

Rozhodně to není jedno, snad je důležité, aby to dobře znělo a nebylo to složité pro vyslovovani a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
31.5.20 18:55

Pokud bych si musela vybrat, tak Ariana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.5.20 20:45
@mroe píše:
Ne. Ale bude tady zit minimalne cele detstvi. No, mne je to fuk, jmeno ditete casto dost vypovida o vkusu rodicu, jejich vec. Ze nekdo nepremysli, jestli se jmeno hodi k prijmeni, ja proste nechapu.

Příjmení je Schauer ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.5.20 20:50
@quanavera píše:
Nelíbí se mi ani jedno, dala bych české jméno když ziju v ČR a mám české příjmení.

No to by si moc na výběr neměla :D. Českých jmen, je dost málo :) Šarka, Přemysl atd. České příjmení mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.5.20 20:53

Obě krásné, ale k příjmení mi zní líp Timea :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.5.20 21:16

Víc se mi líbí Ariana. Za Adrianu bych neměnila, bez toho D to jméno zní lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.6.20 09:00

Ariana je krásné jméno, dle mě se hodí klidně i k českému příjmení, když se k němu hodí Mariana, proč ne Ariana. Jen je to zkrátka nezvyklé, tak se tomu lidi podivují. A to jinak spoustu kombinací jmen a příjmení fakt nechápu, tohle mi však nepřijde nijak pohoršující.
Timea se mi nelíbí vůbec, ale to je věc vkusu, mám radši jména obsahující „R“. Proto bych se kombinace Ariany s příjmením nebála, pro někoho možná tvrdé, ale mně se to fakt líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
1.6.20 20:05

Ahoj, mě se dost líbí jméno Timea, zní mi zajímavě. Dovedla bych si představit jí oslovovat Timej, Timejko, Timí, anebo klidně Mej, zdrobnělin se podle mě dá na toto jméno vymyslet hodně a hezké. K danému příjmení mi zní krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.20 20:21

Dívčí jméno

Dle našeho názoru je lepší volbou určitě Ariana, nicméně jak už zde psalo několik lidí, Adriana je taktéž velmi pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.6.20 11:39

Ariana je krásný, Timea se mi nelíbí (evokuje mi to šampon :nevim: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
5.6.20 10:12

Timea, to už se mi líbí dávno. To bych dala já, protože jména s R moc ráda nemám. Drnčí mi. Moje vnučky mají neobvyklá jména a mají k tomu české příjmení. Ale Opičkovi ani Šupíkovi nejsou, takže to k jejich příjmení zní úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze