Asi jsem hypochondr

Anonymní
22.5.22 21:19

Asi jsem hypochondr

Ahoj, tak já už nevím co se sebou. Mám rok telisko, vše v pořádku bez menstruace. Před dvěmi měsíci mě bolelo v podbrisku, výtok atd.. vykoupila jsem snad lékárnu. Doktor nic neshledal ale dal mi antibiotika na přeleceni. Nakonec zabraly. Ted mam zase svědění spodku, ale clotrimazol moc nepomáhá. Když na to nemyslím, Nesvědi to. Nevim jestli si mám jít běžet koupit zas ještě tablety. Takhle to je každý měsíc. Nosím asi nevhodný prádlo, ale já nic kromě krajek a tang nemám. Taky mě přijde že jsem dole hrozně suchá. Skoro vůbec nepiju, vesměs jen ráno a v poledne kafe, a max sklenička vody. Moc nejím… Nevim proč, nějak to do sebe nemůžu dostat. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2651
22.5.22 21:28

No asi to bude chtít zapracovat ne své životosprávě. Hele fakt takto si přivodíš daleko horší zdravotní problémy. Stran gynekologických problémů budeš muset zapátrat po příčině. Jestli vyšetření vyloučí kvasinky, infekci, mykózu atd… tak něco děláš špatně. Zkus si koupit několik bavlněných kalhotek. Jestli používáš intimní mýdlo přestaň. Možná pomůže změnit práci prášek. Něco to prostě způsobuje. Hypochondr nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.5.22 21:41

Googli vaginální dyskomfort.

Využívej lyzátovou kůru s candidou albicans.

Clomatrizolem ať se alespoń týden maže tvůj partner - včetně žaludu - a tak měsíc spolu spěte jen s kondomem.

Ale jinak prostě si zajdi koupit bavlněné prádlo a krajky a tanga nos jen když se budeš svlékat před někým, na kom ti záleží.

Plus teď v létě choď co nejčastěji naostro v sukni.

A začni používat probiotické vaginální globule.

Případně se přidej sem

https://www.facebook.com/…213234476631

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
22.5.22 22:17

Začni víc pít. Tím, jak jsi dehydratovaná, tak je tělo oslabené a pak stačí málo. Kolik toho tak vypiješ, alespoň litr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.22 07:25
@Murka píše:
Začni víc pít. Tím, jak jsi dehydratovaná, tak je tělo oslabené a pak stačí málo. Kolik toho tak vypiješ, alespoň litr?

S těmi kafi tak pullitr :?

• Citovat
  • Upravit
4155
23.5.22 07:33
@Anonymní píše:
S těmi kafi tak pullitr :?

No a kafe odvodňuje, takže vypiješ nula nula nic. To bude hlavní problém. Koukej začít víc pít, postupně to navyšuj. Jsou různé aplikace, které tě upozorní, že je čas vypít sklenici vody. Voda je základ a ty své tělo trápíš. A ono se začíná bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22035
23.5.22 09:26
@Anonymní píše:
Ahoj, tak já už nevím co se sebou. Mám rok telisko, vše v pořádku bez menstruace. Před dvěmi měsíci mě bolelo v podbrisku, výtok atd.. vykoupila jsem snad lékárnu. Doktor nic neshledal ale dal mi antibiotika na přeleceni. Nakonec zabraly. Ted mam zase svědění spodku, ale clotrimazol moc nepomáhá. Když na to nemyslím, Nesvědi to. Nevim jestli si mám jít běžet koupit zas ještě tablety. Takhle to je každý měsíc. Nosím asi nevhodný prádlo, ale já nic kromě krajek a tang nemám. Taky mě přijde že jsem dole hrozně suchá. Skoro vůbec nepiju, vesměs jen ráno a v poledne kafe, a max sklenička vody. Moc nejím... Nevim proč, nějak to do sebe nemůžu dostat. :?

A diskusi zakládáš proč? :nevim:

V čem je problém, to sama moc dobře víš, dlouhodobě se ke svému tělu chováš špatně… tak se holt nemůžeš divit, že ti to vrací. :nevim:

Tohle je ještě pohoda… budeš-li takto pokračovat, začne ti to vracet zdravotními problémy mnohem závažnějšího charakteru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí