Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem tu poprvé. Nechali jsme s pritelem první měsíc volný průběh, spíš bych ráda ještě počkala, ale podle fotky je to asi jasné co?😁 Menstruaci nemám pravidelnou, žádnou antikoncepci brát nemůžu. Podle aplikace jsem měla mít menstruaci od včera. Cca 5 dni mne šíleně pálí bradavky a bolí mě břicho jako kdybych to už měla dostat… test je mamatest, udělala jsem jen jeden teď odpoledne, tak nevím jestli udělat další ráno nebo už to ani nemá smysl. 😁
@Jsemtupoprve píše:
Ahoj, jsem tu poprvé. Nechali jsme s pritelem první měsíc volný průběh, spíš bych ráda ještě počkala, ale podle fotky je to asi jasné co?😁 Menstruaci nemám pravidelnou, žádnou antikoncepci brát nemůžu. Podle aplikace jsem měla mít menstruaci od včera. Cca 5 dni mne šíleně pálí bradavky a bolí mě břicho jako kdybych to už měla dostat… test je mamatest, udělala jsem jen jeden teď odpoledne, tak nevím jestli udělat další ráno nebo už to ani nemá smysl. 😁
Gratuluju ![]()
Dělala bych až za dva dny.
Ale nevím, my to zas tak nehrotili - takže první test až po týdnu zpoždění (a to mám MS jak hodinky).
Žádný extra příznaky jsem ani jednou neměla, to až tak od druhého měsíce (s prsama teda vůbec nic nikdy
), ale tady lidi píšou, že mají příznaky okamžitě, tak je asi možné kde co.
@Tomie Ja to u naprosto neplanovaneho tehotenstvi vedela uz pet dni pred ms, jake jsem dela divne boelsti bricha.. takze mozny je fakt vse ![]()
@Jsemtupoprve píše:
@azaleila tak je to jasný 🤭
Gratuluji
ať to vyjde ![]()