Asi jsem jasná

61
14.1.24 14:36

Asi jsem jasná

Ahoj, jsem tu poprvé. Nechali jsme s pritelem první měsíc volný průběh, spíš bych ráda ještě počkala, ale podle fotky je to asi jasné co?😁 Menstruaci nemám pravidelnou, žádnou antikoncepci brát nemůžu. Podle aplikace jsem měla mít menstruaci od včera. Cca 5 dni mne šíleně pálí bradavky a bolí mě břicho jako kdybych to už měla dostat… test je mamatest, udělala jsem jen jeden teď odpoledne, tak nevím jestli udělat další ráno nebo už to ani nemá smysl. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17425
14.1.24 14:55

Ráno bude silnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8614
14.1.24 15:08
@Jsemtupoprve píše:
Ahoj, jsem tu poprvé. Nechali jsme s pritelem první měsíc volný průběh, spíš bych ráda ještě počkala, ale podle fotky je to asi jasné co?😁 Menstruaci nemám pravidelnou, žádnou antikoncepci brát nemůžu. Podle aplikace jsem měla mít menstruaci od včera. Cca 5 dni mne šíleně pálí bradavky a bolí mě břicho jako kdybych to už měla dostat… test je mamatest, udělala jsem jen jeden teď odpoledne, tak nevím jestli udělat další ráno nebo už to ani nemá smysl. 😁

Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
14.1.24 16:05

Dělala bych až za dva dny. :nevim: Ale nevím, my to zas tak nehrotili - takže první test až po týdnu zpoždění (a to mám MS jak hodinky). :lol: Žádný extra příznaky jsem ani jednou neměla, to až tak od druhého měsíce (s prsama teda vůbec nic nikdy :think: ), ale tady lidi píšou, že mají příznaky okamžitě, tak je asi možné kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
14.1.24 18:12

@Tomie Ja to u naprosto neplanovaneho tehotenstvi vedela uz pet dni pred ms, jake jsem dela divne boelsti bricha.. takze mozny je fakt vse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.1.24 06:25

@azaleila tak je to jasný 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17425
15.1.24 08:11
@Jsemtupoprve píše: